Καλάθι αγορών

Απλοί τρόποι για να ηχομονώσετε το σπίτι σας

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι με οικονομικούς τρόπους για την ηχομόνωση του σπιτιού.

Ιδέες για το σπίτι με οικονομικούς τρόπους για την ηχομόνωση του σπιτιού.

Το σημείο που είναι το σπίτι σας έχει αρκετή κίνηση; Μήπως η κατοικία σας βρίσκεται πάνω σε λεωφόρο; Ή μήπως ο γιος της από πάνω λατρεύει την την hard rock μουσική; Για αρκετούς ανθρώπους που μένουν σε διαμέρισμα οι ανεπιθύμητοι θόρυβοι είναι κομμάτι της καθημερινότητας τους.
Μην απογοητεύεστε σας έχουμε μερικούς τρόπους για να δημιουργήσετε την τέλεια ηχομόνωση στο σπίτι χωρίς πολύ κόπο και έξοδα. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια.

#1 Αεροστοπ δαπέδου

Αν ακούτε όλες τις συζητήσεις που γίνονται στον όροφό σας, τότε πολύ πιθανόν ο ήχος να μπαίνει από την πόρτα. Στεγανοποιήστε, λοιπόν, την πόρτα με ένα αεροστοπ δαπέδου.

Αεροστοπ δαπέδου.
Ένα αεροστοπ δαπέδου θα σας λύσει το πρόβλημα.

#2 Κουρτίνες πόρτας

Αν το αεροστοπ δεν σας αφήσει 100% ικανοποιημένους, τότε προσθέστε κουρτίνες πόρτας.

Κουρτίνες πόρτας.
Οι κουρτίνες πόρτας θα απορροφήσουν ακόμα περισσότερο θόρυβο.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Επενδύστε τις σκληρές επιφάνειες

Ο ήχος αντανακλάται στις σκληρές επιφάνειες, πράγμα που κάνει τον θόρυβο ακόμη πιο ενοχλητικό. Καλύψτε, λοιπόν, τους τοίχους ή ακόμα και το ταβάνι με κάτι μαλακό, ώστε ήχοι όπως το γάβγισμα, οι φωνές και η ηλεκτρική σκούπα δεν θα αντανακλώνται.

Τοίχος με χαλί.
Τα χαλιά στους τοίχους ή τα πιο εξειδικευμένα ηχομονωτικά υλικά θα επιφέρουν την ησυχία που επιθυμείτε.

#4 Χρησιμοποιήστε υπόστρωμα

Πιθανώς γνωρίζετε ότι τα χαλιά και οι μοκέτες περιορίζουν την φασαρία. Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως αν βάλετε κάτω από το χαλί ένα υπόστρωμα το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πολύ καλύτερο.

Υπόστρωμα.
Βάλτε ένα υπόστρωμα κάτω από το χαλί για να περιορίσει την φασαρία.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#5 Τοποθετήστε ένθετα παραθύρων

Αν θέλετε να αφήσετε έξω τον θόρυβο, αλλά όχι τη θέα από το διαμέρισμά σας, τότε χρησιμοποιήστε ένθετα παραθύρων. Είναι πλάκες γυαλιού ή ακρυλικού που εγκαθίστανται στα ήδη υπάρχοντα παράθυρα και μπορούν να μειώσουν τον θόρυβο κατά 50% ή και περισσότερο.

Ένθετα παραθύρων.
Μειώστε τον θόρυβο κατά 50% με ένθετα στοιχεία παραθύρων.

#6 Αντικατάσταση κουφωμάτων

Κουφώματα
Πρόκειται για μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις και θα δείτε άμεσα βελτίωση. Ένας επαγγελματίας τεχνικός τοποθέτησης κουφωμάτων, θα σας προτείνει το κατάλληλο είδος που θα εξασφαλίσει την ησυχία του δωματίου σας. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι επιλέγοντας ενεργειακά κουφώματα, θα απομονώσετε το δωμάτιό σας από τους εξωτερικούς ήχους και παράλληλα δεν θα χάνετε άσκοπα θερμική ενέργεια από το χώρο.

#7 Τοποθέτηση γυψοσανίδα στο ταβάνι

γυψοσανίδα
Η γυψοσανίδα, είναι δημοφιλής όχι μόνο ως διακοσμητικό στοιχείο αλλά και ως εξαιρετικό ηχομονωτικό υλικό. Αν οι ενοχλητικοί θόρυβοι προέρχονται από τους γείτονες, η γυψοσανίδα θα τους μειώσει αισθητά έως και εντελώς. Έτσι θα εξασφαλίσει τέλεια ηχομόνωση στο ταβάνι. Εάν ανησυχείτε για την όψη του ταβανιού να ξέρετε ότι η γυψοσανίδα μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας και να προσφέρει ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.
Ο απόλυτος οδηγός για την ανακαίνιση σπιτιού.
 

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.