Καλάθι αγορών

Συμβουλές για να καθαρίσετε σωστά τα μακιγιάζ και τα εργαλεία ομορφιάς

Μάθετε πως να καθαρίσετε τα μακιγιάζ και τα εργαλεία ομορφιάς σας. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι

Πως να καθαρίσετε τα μακιγιάζ και τα εργαλεία ομορφιάς. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια.

Όλοι θέλουμε να δούμε το καλύτερο, αλλά χρησιμοποιώντας βρώμικα μακιγιάζ και εργαλεία ομορφιάς μπορεί να αφήσει λιγότερα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μάθετε, λοιπόν, πως να καθαρίσετε τα μακιγιάζ και τα εργαλεία ομορφιάς για να μην σας εμφανιστεί ξαφνικά ένα εξάνθημα στο δέρμα ή μια μόλυνση από βακτήρια που έχουν πάνω τους. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι για να δείτε πως να καθαρίζετε σωστά τα πιο κοινά εργαλεία ομορφιάς για την υγεία σας και τον καλύτερο εαυτό σας.

#1 Πινέλα (Makeup Brushes)

πινέλα
Αν δεν έχετε επιπλέον πινέλα, πάρτε λίγο χρόνο για να τα καθαρίσετε. Γενικά, να ξέρετε ότι θα χρειαστείτε χρόνο οπότε κάντε το όταν δεν θα βιάζεστε και θα είστε ήρεμοι.

 1. Κατ ‘αρχάς, βγάζετε καλά την βούρτσα με απλό, δροσερό νερό. Προσπαθήστε να βρέξετε μόνο το τμήμα των τριχών για να μην αποδυναμωθεί η κόλλα που συγκρατεί τη βούρτσα στη λαβή.
 2. Τοποθετήστε ένα ελαφρύ σαμπουάν ή απορρυπαντικό στην παλάμη του χεριού σας και ξεβιδώστε τη βούρτσα μέσα από το σαμπουάν, φροντίζοντας να μπείτε στο κέντρο της βούρτσας.
 3. Ξεπλύνετε με καθαρό νερό, διατηρώντας τη χειρολαβή στεγνή.
  Τραβήξτε απαλά το νερό από τις τρίχες, κρατώντας τες όσο πιο επίπεδες γίνεται.
 4. Τοποθετήστε τις βούρτσες επίπεδες σε μια πετσέτα για να στεγνώσουν, τουλάχιστον μια μέρα πριν τη χρήση.

#2 Βούρτσες υπερήχων προσώπου

βούρτσες προσώπου
Παρόλο που χρησιμοποιείτε ένα καθαριστικό με την βούρτσα υπερήχων προσώπου, πρέπει να καθαρίζεται τακτικά, τουλάχιστον εβδομαδιαίως.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

 1. Ξεβιδώστε την κεφαλή της βούρτσας.
 2. Χρησιμοποιήστε μερικές σταγόνες υγρού αντιβακτηριδιακού σαπουνιού σε μια παλιά οδοντόβουρτσα για να τρίβετε ανάμεσα στις τρίχες.
 3. Ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό και στη συνέχεια καθαρίστε τη λαβή με το σαπούνι και ένα μαλακό πανί.
 4. Αφήστε την κεφαλή της βούρτσας να στεγνώσει στον αέρα για μια νύχτα, χωρισμένη από τη λαβή.

Φτιάξτε μόνοι σας το απορρυπαντικό του πλυντηρίου.

#3 Ψαλίδι βλεφαρίδας

ψαλίδι βλεφαρίδας
Η μάσκαρα, τα eyeliner και τα βακτήρια μπορούν όλα να καλύψουν την επιφάνεια του βλεφαρίσματος. Κανένα από αυτά δεν ακούγεται πολύ ευνοϊκό για την καλή υγεία των ματιών. Ένα ψαλίδι βλεφαρίδας πρέπει να καθαρίζεται τουλάχιστον εβδομαδιαίως ή καθημερινά εάν έχετε ευαίσθητα μάτια ή οποιοδήποτε είδος μόλυνσης των ματιών.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

 1. Για να καθαρίσετε το ψαλίδι, βυθίστε ένα βαμβάκι ή μια σφαίρα με αλκοόλ και τρίψτε όλες τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τα μάτια σας.
 2. Συνεχίστε να μετακινείτε σε ένα καθαρό μέρος του μαξιλαριού καθώς εργάζεστε. Όταν φαίνεται καθαρό, κάντε ένα τελευταίο πέρασμα με ένα καθαρό μαξιλάρι βουτηγμένο σε αλκοόλ.
 3. Ξεπλύνετε με απλό δροσερό νερό, επειδή το αλκοόλ μπορεί να στεγνώσει τυχόν ελαστικά ή πλαστικά εξαρτήματα.
 4. Αφήστε το να στεγνώσει σε μια καθαρή πετσέτα.

#4 Ξύστρες μολυβιών

ξύστρα
Τα μολύβια eyeliner, φρυδιού και lip liner γίνονται πληκτικά και πρέπει να ακονιστούν. Καθένα από αυτά έχει έρθει σε επαφή με σωματικά υγρά πριν αυτά τεθούν σε αυτό το ξύστρα. Για να αποφύγετε τη διασταυρούμενη μόλυνση, η ξύστρα πρέπει να καθαρίζεται μετά από κάθε χρήση.

 1. Απλά βάλτε μια παλιά οδοντόβουρτσα με λίγο αλκοόλ και εισάγετε προσεκτικά τις άκρες της ξύστρας.
 2. Ξεπλύνετε καλά με δροσερό νερό και αφήστε την να στεγνώσει.

#5 Τσιμπιδάκι φρυδιών

Τσιμπιδάκι φρυδιών
Τα τσιμπιδάκια φρυδιών χρησιμοποιούνται για πολλές εργασίες και σχεδόν όλες περιλαμβάνουν επαφή με σωματικά υγρά. Για να μειωθεί η πιθανότητα μόλυνσης, τα τσιμπιδάκια πρέπει να καθαρίζονται μετά από κάθε χρήση.

 1. Για γενικό καθαρισμό, πλύνετε ολόκληρο το εργαλείο με λίγο αντιβακτηριδιακό σαπούνι χεριών και ζεστό νερό.
 2. Στη συνέχεια, βουτήξτε τις άκρες σε αλκοόλ ή τρίβετε με βαμβάκι σφουγγαρίσματος βουτηγμένο σε αλκοόλ.
 3. Αφήστε το να στεγνώσει σε μια καθαρή πετσέτα.

Έτσι θα φτιάξετε το πιο εύκολο DIY καθαριστικό για τους πάγκους και τους νιπτήρες.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.