Πώς να κρεμάσετε τους πίνακες με τον σωστό τρόπο κάθε φορά

Έξυπνα tips για να κρεμάσετε τους πίνακες στο σωστό σημείο του τοίχου. Αντλήστε ιδέες για το σπίτι

Έξυπνα tips για να κρεμάσετε τους πίνακες στο σωστό σημείο του τοίχου. Αντλήστε ιδέες για το σπίτι.

Η τεχνική για το πως να κρεμάσετε σωστά τα έργα τέχνης του σπιτιού είναι ένα πρόβλημα που ενδεχομένως το συναντάτε κάθε φορά που προχωράτε σε μία εσωτερική διακόσμηση σπιτιού. Ο καθένας από εσάς γνωρίζει ότι μια κρεμασμένη τέχνη μπορεί να αναδείξει έναν χώρο, αν αυτή γίνει σωστά. Αν, όμως, τοποθετήσετε έναν πίνακα στο λάθος σημείο τότε δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που περιμένατε.

Εμείς, όμως, είμαστε εδώ για να ξεκαθαρίσουμε αυτό το ζήτημα μία για πάντα. Διαβάστε, λοιπόν, παρακάτω προκειμένου να μάθετε πώς θα κρεμάσετε τους πίνακες με τον σωστό τρόπο. Έχουμε περιγράψει κάθε βήμα που πρέπει να γνωρίζετε για να βρείτε το ιδανικό μέρος για το έργο τέχνης σας.

Γεμίστε τους τοίχους σας με πίνακες.

πίνακας
Ένας πίνακας πρέπει να έχει το σωστό μέγεθος.

1. Επιλέξτε το σωστό μέγεθος

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το κομμάτι της τέχνης τοίχου που επιλέγετε είναι κατάλληλο για το σημείο όπου πρόκειται να τοποθετηθεί. Ακόμα κι αν έχετε άψογες «δεξιότητες» στο κρέμασμα, ένα έργο τέχνης που είναι πάρα πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό για τον τοίχο μπορεί να μην φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εάν τοποθετήσετε τον πίνακα πίσω από ένα έπιπλο (πχ. πίσω από έναν καναπέ) θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχει ένα τρικ για να ξέρετε ποιο είναι το σωστό μέγεθος και ύψος. Στην ιδανική περίπτωση, το έπιπλο θα πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τον πίνακα και από τις δύο πλευρές.

Αν από την άλλη, θέλετε ένα μικρό πίνακα τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Σε αυτή την περίπτωση ο πίνακας θα πρέπει να καταλαμβάνει τα τέσσερα έβδομα του τοίχου στον οποίο τοποθετείται. Για να υπολογίσετε αυτές τις διαστάσεις, ξεκινήστε με τη μέτρηση του μήκους και του πλάτους του τοίχου. Στη συνέχεια, πολλαπλασιάστε κάθε αριθμό κατά 0,571.

κρεβατοκάμαρα με γκρι πίνακα
Μη διστάσετε να αλλάξετε την τοποθέτηση για να ταιριάζει στο μέγεθος του δωματίου.

2. Προσαρμόστε την τοποθέτηση στο δωμάτιο

Στο παρελθόν, ο βασικός κανόνας ήταν ότι όλα τα έργα τέχνης πρέπει να τοποθετούνται περίπου στο επίπεδο των ματιών. Αλλά κάποιος που είναι 1.50 θα έχει ένα πολύ διαφορετικό επίπεδο ματιών από κάποιον που είναι 1.80. Στις μέρες μας η σωστή τοποθέτηση γενικά πρέπει να είναι 57 ίντσες από το πάτωμα.

Για να βρείτε αυτό το σημείο, αρχίστε μετρώντας το ύψος της εικόνας και στη συνέχεια διαιρώντας τον αριθμό με το δύο για να βρείτε το κέντρο της. Στη συνέχεια, μετρήστε την απόσταση από το άγκιστρο των καρφιών στο επάνω μέρος του πλαισίου. Αφαιρέστε αυτή την απόσταση από το μισό του ύψους της εικόνας και, τέλος, προσθέστε το αποτέλεσμα σας με το 57. Όποιος και αν είναι ο τελικός αριθμός, καταμετρήστε αυτήν την απόσταση μέχρι τον τοίχο για να βρείτε το σημείο στο οποίο πρέπει να βάλετε το καρφί σας.

Ωστόσο, τα μαθηματικά δεν αποτελούν υποκατάστατο της αντίληψης στον εσωτερικό σχεδιασμό. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα στοιχεία ως οδηγό, μην φοβάστε να κάνετε τις προσαρμογές ανάλογα. Για παράδειγμα, όταν ένα δωμάτιο έχει ψηλά ταβάνια μπορεί να είναι πιο λογικό να κρεμάσετε τον πίνακα ελαφρώς υψηλότερα από το συνηθισμένο.

Αναβαθμίστε την κρεβατοκάμαρα με αυτές τις δημιουργικές ιδέες για το κεφαλάρι.

τραπεζαρία με πολύχρωμο πίνακα
Ακολουθήστε αυτά τα βήματα όταν είστε έτοιμοι να κρεμάσετε τον πίνακα.

3. Πώς να τα κρεμάσετε

Μόλις επιλέξετε το σωστό μέγεθος του πίνακα και βρείτε την σωστή τοποθέτηση, ήρθε η ώρα να τον κρεμάσετε. Ενώ αυτό συνήθως θεωρείται δουλειά δύο ατόμων, υπάρχει ένας απλός τρόπος να το κάνετε και μόνοι σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο χαρτί και μια μικρή ταινία.

Ξεκινήστε με τον εντοπισμό του πίνακα σε ένα κομμάτι χαρτί. Στη συνέχεια, κόψτε το έτσι ώστε να έχετε ένα πρότυπο για να το χρησιμοποιήσετε. Κάντε ένα σημάδι στο πρότυπο για να δείτε πού θα μπει το άγκιστρο του πίνακα. Με την πλευρά σήμανσης προς τα έξω, ταιριάξτε το σημάδι του νυχιού στο πρότυπο με το σημάδι του νυχιού στον τοίχο και στερεώστε το στη θέση του με μία ταινία. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να πάτε λίγο πίσω και να δείτε πως θα φαίνεται από μακριά.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο τοποθέτησης των έργων τέχνης, πάρτε το καρφί και το σφυρί. Τοποθετήστε το καρφί στο σημείο που έχετε επισημάνει. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το πρότυπο. Από εκεί, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε τον πίνακα στη θέση του.

Ο πλήρης οδηγός για την τραπεζαρία.

πίνακες
Οι τοίχοι με πολλά κάδρα – πίνακες απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή.

#4 Πως θα φτιάξετε μια γκαλερί τοίχου

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να αποφεύγουν τους τοίχους των γκαλερί επειδή πιστεύουν ότι η τοποθέτηση είναι υπερβολικά δύσκολη ή δεν θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια αισθητικά ευχάριστη ρύθμιση. Στην πραγματικότητα, κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται αρκετή προσπάθεια.

Αυτή η διαφορά έγκειται στο πώς ξεκινάτε. Αφού συλλέξετε όλα τα κομμάτια, αποφασίστε για τη ρύθμιση. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στο πάτωμα και όχι στον τοίχο, ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε αλλαγές. Επιλέξτε πρώτα ένα κεντρικό στοιχείο και, στη συνέχεια, δημιουργήστε τη διάταξη γύρω από αυτό.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι, ακολουθήστε τις ίδιες διαδικασίες που περιγράφονται παραπάνω. Ξεκινήστε τοποθετώντας ένα πρότυπο της κεντρικής φωτογραφίας σας σε 57 ίντσες και προσθέστε τα άλλα πρότυπα ανάλογα με τη διάταξη. Στη συνέχεια, μία προς μία, χρησιμοποιήστε τα πρότυπα για να τοποθετήσετε το καρφί για κάθε έργο.

Ο απόλυτος οδηγός για το σαλόνι.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό