Μενού

Με αυτό τον τρόπο θα καθαρίσετε τον χώρο κάτω από το ψυγείο

Μάθετε πως θα καθαρίσετε τον χώρο κάτω από το ψυγείο της κουζίνας. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας.

Θα σας κάνουμε μια ερώτηση και θέλω να απαντήσετε ειλικρινά σας εμάς αλλά κυρίως στον εαυτό σας: Πότε ήταν η τελευταία φορά που καθαρίσατε κάτω και πίσω από το ψυγείο της κουζίνας σας; Οι περισσότερες νοικοκυρές στην συγκεκριμένη ερώτηση απαντάτε αρνητικά ή αναφέρουν ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια για να καθαρίσουν αυτό το σημείο. Μάθετε, λοιπόν, πως θα καθαρίσετε τον χώρο κάτω από το ψυγείο. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας που θα σας λύσουν, πραγματικά, τα χέρια.

Αναμφισβήτητα, το καθάρισμα του ψυγείου είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση μέσα, έξω, πάνω κάτω και πίσω από αυτό. Είναι, μάλιστα, μια χρονοβόρα διαδικασία γι’αυτό σας παρουσιάζουμε τον τρόπο για να καθαρίσετε το κάτω μέρος του ψυγείου σας εύκολα και γρήγορα.

Βήμα 1ο: Βγάλτε το ψυγείο από την πρίζα.

Βήμα 2ο: Απομακρύνετε χαλάκια και πατάκια που ενδεχομένως να έχετε στο μπροστινό μέρος του ψυγείου ή και κάτω από αυτό. Έπειτα, ανοίξτε το ψυγείο και αφαιρέστε τη σχάρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ψυγείου.

Μάθετε ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο τα ψυγεία σήμερα κλείνουν με μαγνήτη.

ψυγείο

Βήμα 3ο: Χρησιμοποιήστε μια σκούπα ή βούρτσα με λεπτό χερούλι και καθαρίστε κάτω από το ψυγείο. Ότι δεν φτάνετε μπορείτε να το μαζέψετε με μια ηλεκτρική σκούπα.

Βήμα 4ο: Καθαρίστε τη σχάρα στην μπανιέρα σας και από τις δύο μεριές. Χρησιμοποιήστε υγρό πιάτων ή κάποιο άλλο απορρυπαντικό και ξεπλύντε καλά. Αφήστε τη να μουλιάσει για μερικά λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε με ένα σφουγγάρι. Στη συνέχεια αφήστε το να στεγνώσει καλά.

Βήμα 5ο: Βάλτε τη σχάρα και πάλι στη θέση της, όταν θα έχει στεγνώσει καλά, και το ψυγείο σας θα είναι πεντακάθαρο και θα λειτουργεί ακόμη καλύτερα.

Απλοί και διασκεδαστικοί τρόποι για να αλλάξετε την όψη του ψυγείου.

κουζίνα

Περισσότερα άρθρα

Same Category

Πως θα καθαρίσετε την τοστιέρα χωρίς τρίψιμο

Μάθετε πως θα καθαρίσετε την τοστιέρα χωρίς να χρειαστεί...

Stay in touch!

7,091ΥποστηρικτέςΚάντε Like
189ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,310ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής