Καλάθι αγορών

Το Σεπτέμβριο το κορυφαίο διεθνές συνέδριο «The Athens Conference on European Energy Law»

Διεθνές συνέδριο της "Ευρωπαϊκής ενεργειακής αγοράς".

Το Σεπτέμβριο στην Αθήνα το κορυφαίο διεθνές συνέδριο «The Athens Conference on European Energy Law».

Ανακοινώθηκε και επίσημα η διοργάνωση του διεθνούς επιστημονικού Συνεδρίου «The Athens Conference on European Energy Law»,στην Αθήνα, στις 29 Σεπτεμβρίου 2017. Συγκεντρώνει ως εισηγητές κορυφαίους ακαδημαϊκούς και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών και θεσμικών φορέων απ’ όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η επιστημονική εκδήλωση πραγματοποιείται κατόπιν κοινής πρωτοβουλίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Ενεργειακής Ρύθμισης και του Ινστιτούτου «Florence School of Regulation».
Στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί κορυφαία στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Θα είναι κορυφαίους επιστήμονες και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της ευρωπαϊκής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Καθώς και ορισμένοι από τους πλέον ειδικούς στον τομέα της ενεργειακής ρύθμισης ακαδημαϊκοί ερευνητές, στους οποίους συγκαταλέγονται:

 • Ο κ. Dominique Ristori, Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DGENER)
 • Ο κ. Tom Maes, Αντιπρόεδρος της Συμβουλευτικής Ομάδας επί ζητημάτων ενέργειας στο Συμβούλιο Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών Ενέργειας (“CEER”), καθώς και στον Οργανισμό Συνεργασίας των Ρυθμιστικών Αρχών Ενέργειας (“ACER”)
 • Ο κ. Christof Schoser,Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Κρατικών Ενισχύσεων, Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DGCOMP)
 • Η Καθηγήτρια κ. Leigh Hancher, Διευθύντρια Ερευνών του ‘Florence School of Regulation
 • Ο κ. Alberto Pototchnig, Διευθυντής του Οργανισμού Συνεργασίας των Ρυθμιστικών Αρχών Ενέργειας (ACER)
 • Ο Καθηγητής J. Mohr, Δικαστής στο ανώτατο Γερμανικό Δικαστήριο εκδίκασης ενεργειακών διαφορών και πολλοί άλλοι.
Στο επίκεντρο του επιστημονικού ενδιαφέροντος του Συνεδρίου τίθενται τέσσερα μείζονος σημασίας ζητήματα για την αγορά ενέργειας της ΕΕ:
 • το πρώτο αφορά τις γεωπολιτικές επιρροές και τις προοπτικές περιφερειακής συνεργασίας στον τομέα της εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου
 • το δεύτερο αναφέρεται στη διασυνοριακή εγκατάσταση και λειτουργία αγωγών φυσικού αερίου με βάση τους κανόνες τους ενωσιακού δικαίου
 • το τρίτο σχετίζεται με την ενωσιακή αγορά υδρογονανθράκων και το εν εξελίξει σχέδιο αναδιάρθρωσης της ενωσιακής αγοράς φυσικού αερίου
 • το τέταρτο αφορά στη σχεδίαση μιας λειτουργικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας σε ενωσιακό επίπεδο καθώς και στις συν επόμενες προκλήσεις σχετικά με την ορθή εφαρμογή του ευρωπαϊκού Δικαίου Ανταγωνισμού και των βασικών αρχών της ενεργειακής ρύθμισης.

Το Συνέδριο εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια του Ελληνικού Ινστιτούτου Ενεργειακής Ρύθμισης να συμβάλει στη συγκρότηση ενός ανοικτού επιστημονικού διαλόγου υψηλότατου επιπέδου για κρίσιμα θέματα που απασχολούν την ενεργειακή αγορά, προσπάθεια η οποία έχει ήδη εμπνεύσει τη διοργάνωση των εξαιρετικά επιτυχημένων εκδηλώσεων των «Ενεργειακών Διαλόγων» κατά τα έτη 2014 και 2015, καθώς και του πρώτου διεθνούς Συνεδρίου «The Athens Conference on European Energy Law» το 2016.
Σε σχετική δήλωσή του ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ενεργειακής Ρύθμισης κ. Αντώνης Μεταξάς αναφέρει: «Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Συνέδριο διοργανώνεται στη χώρα μας για δεύτερη συνεχή χρονιάμας προξενεί χαρά και συνιστά σημαντική εξέλιξη. Οι κορυφαίοι επιστήμονες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και οι πλέον προβεβλημένοι θεσμικοί παράγοντες της ευρωπαϊκής ενεργειακής αγοράς θα έλθουν στη χώρα μας τον προσεχή Σεπτέμβριο και θα αναλύσουν τα πλέον επίκαιρα διακυβεύματα του δικαίου ενέργειας και της ενεργειακής ρύθμισης. Αυτό προσδοκούμε να συνιστά μια μικρή συμβολή στην εξωστρέφεια της χώρας και της εγχώριας σχετικής ακαδημαϊκής παραγωγής και έρευνας.”
Για δηλώσεις συμμετοχής στο Συνέδριο, πατήστε εδώ. Επισημαίνεται ότι οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Χορηγοί του Συνεδρίου είναι οι εταιρείες ΕΛΠΕ, ELPEDISON, ΔΕΣΦΑ και η δικηγορική εταιρεία «Μεταξάς & Συνεργάτες». Χορηγός επικοινωνίας του Συνεδρίου είναι το Energypress.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.