Επανάσταση στις τάσεις του μπάνιου που "σπάνε" τους κανόνες

Τάσεις για το μικρό μπάνιο που σπάνε διακοσμητικόύς κανόνες
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Εκπληκτικές τάσεις για ένα μικρό μπάνιο που ήρθαν για να “σπάσουν” τους διακοσμητικούς κανόνες.

Είστε κουρασμένοι από το μικρό σας, σκοτεινό και ανεπιτήδευτο μπάνιο; Είστε έτοιμοι να του δώσετε μια αναδιαμόρφωση; Λοιπόν, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το να ανανεώσετε το μπάνιο σας και να του δώσετε ένα νέο βλέμμα. Η μικρή σχεδίαση του μπάνιου βγαίνει από τη μπανιέρα, το νιπτήρα, τον καθρέφτη και τον συνδυασμό της τουαλέτας.
Οι πρόσφατες ιδέες σχεδίασης μπάνιου είναι φρέσκες και επαναστατικές, αναθεωρώντας αυτό που όλοι περιμένουμε να μοιάζει με ένα σχέδιο μπάνιου. Οι τουαλέτες και οι νιπτήρες δεν ταιριάζουν με τη βαρύτητα. Οι πόρτες των ντουλαπιών έχουν φύγει. Η τολμηρή υφή και τα μοτίβα αναλαμβάνουν ένα μικρό χώρο στο μπάνιο. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να “σπάσετε” ορισμένους κανόνες και να “ανοίξετε” το μυαλό σας σε αυτό που πρέπει να φαίνεται το μικρό σας μπάνιο με τις ακόλουθες ιδέες.

1. Δεν χρειάζεστε τόσο χώρο αποθήκευσης όσο νομίζετε

Λευκό και μικρό μπάνιο

Ένα μινιμαλιστικό μπάνιο στη Γαλλία με πλωτό ντουλάπι.


Η πρώτη ιδέα σχεδιασμού για ένα μικρό μπάνιο για το 2017 είναι τελικά “μεγάλη”: πραγματικά, δεν χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, απλά μια πιο μινιμαλιστική στάση. Σκεφτείτε το, για ένα λεπτό. Αυτά οι μεγάλες ματαιοδοξίες με το βαθύ χώρο κάτω από τον νεροχύτη είναι πραγματικά μια ανεπαρκής χρήση του χώρου. Τα πράγματα χάνονται στο πίσω μέρος του ντουλαπιού. Πως λύνετε, όμως, το πρόβλημα;

  • Απαλλαγείτε από την ακαταστασία και τα περιττά στοιχεία. Πόσα πετσέτες, καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης του ξενοδοχείου χρειάζεστε πραγματικά;
  • Αντικαταστήστε τα με ένα πλωτό νεροχύτη ή ντουλάπι ή στενά ανοιχτά ράφια. Δεν θα μπείτε στον πειρασμό να γεμίσετε το μπάνιο σας όταν εμφανίζονται τα πράγματα. Και θα ανοίξετε πολύ περισσότερο οπτικά τον χώρο στο μπάνιο σας. Όπως το παρακάτω μπάνιο της εικόνας:

Μπάνιο με αποθηκευτικό χώρο

2. Αντί να προσθέσετε… αποθήκευση, προσθέστε… λειτουργία

μπάνιο

Αυτό το διαμέρισμα στο Παρίσι μετατρέπει ένα μικρό μπάνιο σε χώρο πολλαπλών χρήσεων που περιλαμβάνει και πλυντήριο ρούχων.


Αφού καθαρίσετε την ακαταστασία και αντικαταστήσετε την υπερμεγέθη μπανιέρα του μπάνιου με κάτι πιο μινιμαλιστικό, σκεφτείτε όλα τα χρήσιμα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το χώρο. Όπως προσθέτοντας ένα πλυντήριο όλα σε ένα και στεγνωτήριο.
Ακολουθούν περισσότερες ιδέες για το πώς μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη χρησιμότητα στο μικρό σας μπάνιο:
Μπάνιο

3. Μικρά μπάνια = Μεγαλύτερη φιγούρα

Μπάνιο

Η πέτρα και το πλακάκι από ψηλά πέτρινα στρώματα, η θέρμανση με πετσέτες χρωμίου και το εξωτικό ξύλο δημιουργούν μια πολυτελή μικρή εμπειρία μπάνιου στη Ρώμη.


Μερικά από τα πιο ακριβά αντικείμενα σε ένα σχεδιασμό μπάνιου είναι τα φωτιστικά, τα πλακάκια και τα τελειώματα. Δεδομένου ότι εργάζεστε με μικρότερο χώρο, χρειάζεστε λιγότερα. Ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από το σκεπτικό ότι ένα μικρό μπάνιο δεν αξίζει τα χρήματα. Μερικοί τρόποι για να προσθέσετε περισσότερη πολυτέλεια σε λίγο μικρότερο προϋπολογισμό περιλαμβάνουν:

  • Επιλέξτε φωτιστικά υψηλής ποιότητας
  • Τοποθετήστε μια λωρίδα σε ένα ακριβότερο πλακάκι ή μάρμαρο
  • Προσθέτοντας ένα θερμαντήρα πετσετών που διπλασιάζεται ως ράφι για πετσέτες
  • Αντικατάσταση της τουαλέτας σας για νέο πλωτό στυλ
  • Αναβάθμιση σε γυάλινη πόρτα ντουζιέρας, η οποία είναι η επόμενη ιδέα σχεδίου στο μικρό μπάνιο.

4. Προσθέστε μια πόρτα ντους από γυαλί στο μικρό σας μπάνιο

Μικρό μπάνιο με γυάλινη πόρτα ντους
Μια εκπληκτική ιδέα σχεδιασμού για το μπάνιο που μπορεί να μην ταιριάζει καλά με τους παραδοσιακούς τύπους: αποκόψτε την μπανιέρα και προσθέστε ένα μοντέρνο ντους που περιβάλλεται από γυαλί. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε τόνους χώρου στο μικρό σας μπάνιο. Μια γυάλινη πόρτα μπορεί να είναι πιο ακριβή από μια κουρτίνα ντους, αλλά είναι σίγουρα πιο ανθεκτική. Για να μην αναφέρουμε, θα ανοίξει το χώρο και θα προσθέσει αξία στο σπίτι σας.
 

5. Προσθέστε υφή και μοτίβο

Μπάνιο με μοτίβο

Το τρισδιάστατο λευκό πλακάκι προσθέτει βάθος σε ένα μικρό χώρο στο μπάνιο.


Οι περισσότεροι σχεδιαστές σας λένε ότι τα σκούρα χρώματα ή τα πολυάσχολα σχέδια δεν είναι καλή ιδέα σε ένα μικρό χώρο. Ξανασκέψου το. Τα ισχυρά μοτίβα και οι υφές προσθέτουν βάθος σε ένα χώρο, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση για μεγαλύτερο μέγεθος και ζωή.
Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας σχέδια πλακιδίων και υφές για το μικρό σας μπάνιο:
πλακάκια μπάνιου

Κατηγορίες Προιόντων