Τα 7 πιο εντυπωσιακά σπίτια στον κόσμο

Δείτε τα επτά πιο εντυπωσιακά σπίτια όλου του κόσμου.

Τα επτά πιο εντυπωσιακά σπίτια όλου του κόσμου. Υπάρχουν μερικά σπίτια στον κόσμο που μοιάζουν να είναι βγαλμένα από παραμύθι.

Υπάρχουν πολλά υπέροχα και εντυπωσιακά σπίτια σε όλο τον κόσμο, αλλά τα παρακάτω επτά σπίτια ξεχωρίζουν για τις μοναδικές τους λεπτομέρειες. Τα οποία δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο σπίτι που υπάρχει στην αγορά. Από ένα πολυτελές ρετιρέ στη Νέα Υόρκη, μέχρι ένα προϊστορικό σπίτι στο Μαλιμπού.

#1 Το σπίτι τσουλήθρα της Ιαπωνίας

Αυτή η ιδιοκτησία στο Τόκιο έχει πολλούς τρόπους για να κατέβει κανείς στον κάτω όροφο. Μία τσουλήθρα σε μέγεθος ενηλίκων συνδέει τους τρεις ορόφους αυτού του μοντέρνου σπιτιού. Αυτό το ιαπωνικό σπίτι έχει επίσης μία λειτουργική σκάλα.

Σπίτι με τσουλήθρα στην Ιαπωνία.

#2 Το σπίτι φούσκα της Γαλλίας

Το συγκεκριμένο σπίτι έχει πανοραμική θέα στη Μεσόγειο, καθώς και διάφανη οροφή για να βλέπει κανείς τα αστέρια. Το όνομά του το πήρε από την ομοιότητα που έχει με μία φούσκα και ο αρχιτέκτονα Antti Lovag δημιούργησε αυτό το σπίτι πριν από μερικές δεκαετίες.Αλλά τα εξαιρετικά φυσικά στοιχεία που διαθέτει και η εξωτερική διακόσμηση (όπως ένα κήπος και ο καταρράκτης) το καθιστούν ιστορικό μνημείο.

Το σπίτι φούσκας στη Γαλλία.

#3 Το διαστημικό σπίτι στο Νέο Μεξικό

Το περίεργο σχήμα του σπιτιού και η εξωτερική διακόσμηση, έχουν γίνει αφορμή για να το αποκαλούν με πολλά ονόματα. Είναι χτισμένο από τον αρχιτέκτονα Bart Prince, και πρόσφατα το ονόμασαν «διαστημόπλοιο». Αφού, όπως θα δείτε και εσείς μοιάζει σαν κάτι που είναι έτοιμο να εκτοξευθεί. Μπορεί να είναι περίεργο σπίτι, διαθέτει όμως πολλά δωμάτια, όπως καθιστικό, στούντιο και βιβλιοθήκη.

Το διαστημικό σπίτι στο Νέο Μεξικό.
Σε όλη την αυλή υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα αγάλματα δεινοσαύρων. Με αυτό τον τρόπο προσθέτουν έναν ακόμα πιο περίεργο τόνο σε όλο το σκηνικό.
#4 Το διάφανο σπίτι στο Τόκιο

Το συγκεκριμένο μοντέρνο σπίτι στο Τόκιο είναι σχεδιασμένο από τους αρχιτέκτονες Sou Fujimoto. Είναι φτιαγμένο από γυαλί και είναι εμπνευσμένο από ένα δεντρόσπιτο. Έχοντας, διαφορετικά επίπεδα και διαστάσεις.

Διάφανο σπίτι στο Τόκιο.

#5 Το ρετιρέ του πύργου Woolworth στο Μανχάταν

Το ρετιρέ έχει 7 πατώματα και είναι 9.400 τετραγωνικά μέτρα. Έχει μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, βιβλιοθήκη και ένα φανταστικό δωμάτιο. Το οποίο μπορεί να δικαιολογήσει την τιμή των 110 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ρετιρέ του πύργου Woolworth στο Μανχάταν.

#6 Το σπίτι καταρράκτης στην Πενσιλβανία

Το 1953, η οικογένεια Kaufmann προσέλαβε τον Frank Lloyd Wright προκειμένου να δημιουργήσει το εξοχικό των ονείρων τους στα Απαλάχια όρη. Αυτό που δεν περίμεναν ήταν να φτιάξει ένα σπίτι μέσα σε έναν καταρράκτη. Σήμερα είναι ανοιχτό για ξεναγήσεις, κατασκηνώσεις και εκδηλώσεις.

Το σπίτι καταρράκτης στην Πενσιλβανία.
Το διάσημο σπίτι δωρίστηκε στην Πενσιλβανία προκειμένου να το απολαμβάνουν όλοι.
#7 Το σπίτι των Φλίνστοουνς στο Μαλιμπού

Όταν ο Dick Clark θέλησε να χτίσει ένα σπίτι κοντά στο πάρκο Μugu και τα βουνά της Σάντα Μόνικα, υπήρχαν ανησυχίες ότι θα χαλάσει τη φυσική ομορφιά του τοπίου. Ως συμβιβασμό, ο Clark συμφώνησε να χτίσει ένα σπίτι με πέτρινη αισθητική ώστε να μην κάνει τόσο μεγάλη διαφορά οπτικά. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό το σπίτι με ένα υπνοδωμάτιο και δύο μπάνια που θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από την σειρά Φλινστόουνς.

Το σπίτι των Φλίνστοουνς στο Μαλιμπού.

Θέλετε να διακοσμήσετε ή να ανακαινίσετε;
Κοινοποίηση