Καλάθι αγορών

Ξύλινες Σκάλες

Οι ξύλινες εσωτερικές σκάλες, ευθύγραµµες, κυκλικές, κρεµαστές ή στοιχειοθετούµενες, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αισθητική ενός χώρου. Το ξύλο ακτινοβολεί ζεστασιά, έχει μια ασύγκριτη γοητεία κι εμπλουτίζει το χώρο όσο τίποτε άλλο. Καμία λεπτομέρεια δεν αφήνει το σημάδι της στο εσωτερικό του σπιτιού, όσο η ξύλινη σκάλα.

Οι ξύλινες σκάλες κατασκευάζονται από σκληρή, υγιή και ξηρή ξυλεία, κυρίως οξιάς, δρυός ή ρητινώδους. 

Οι σχεδιαστικές επιλογές είναι πολλές. Παρακάτω θα αναφέρουμε μόνο μερικά παραδείγματα:

Η ξύλινη σκάλα αποτελείται από 2 βασικά φέροντα στοιχεία: τα σκαλοπάτια και  τις δοκούς που τα στηρίζουν (βαθμιδοφόροι)

Δείτε επίσης για ολική ανακαίνιση σπιτιού ιδέες αλλά και για ανακαίνιση μπάνιου τιμή ενώ παράλληλα μπορείτε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για μοναδικά έπιπλα σαλονιού, έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, φοιτητικά πακέτα επίπλων και πολλά έιδη ακόμα. 

Οι δοκοί (βαθμιδοφόροι) λειτουργούν στατικά σαν κεκλιμένα δοκάρια και πρέπει να μεταφέρουν στα σημεία στήριξής τους όλα τα φορτία της σκάλας.

Αν η σκάλα περιορίζεται (και στηρίζεται) στις δύο πλευρές της από τοίχους, τότε οι αντίστοιχοι βαθμιδοφόροι ονομάζονται επιτοίχιοι.

Αν η μία πλευρά της στερεώνεται σε τοίχο, ο βαθμιδοφόρος της πλευράς αυτής ονομάζεται επιτοίχιος, ενώ ο άλλος ελεύθερος.

Ο επιτοίχιος βαθμιδοφόρος μπορεί να μην έχει την ίδια διατομή με τον ελεύθερο, εκτός εάν το επιβάλλουν λόγοι αισθητικής.

 Ανάλογα με τον αριθμό των βαθμιδοφόρων μιας σκάλας και τη θέση τους, διακρίνουμε τους εξής τύπους:

Κατασκευάζουμε ξύλινες σκάλες σε ποικιλία σχεδίων: κυκλικές, εναέριες, σύνθετες, επί παραγγελία, σκάλες από ξύλο ή συνδυασμό ξύλου & άλλου υλικού. Σκάλες σε κλασικό ή μοντέρνο design, που προσδίδουν στο χώρο σας αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς

 Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή της σκάλας σας αφού μελετήσουμε τον προσωπικό σας χώρο, τις απαιτήσεις του και το ιδιαίτερο στυλ του. Μέλημά μας, η διασφάλιση της σταθερότητας και της άνεσης κατά τη χρήση της.. Επίσης  αναλαμβάνουμε  και εξειδικευμένες κατασκευές μασίφ ξυλείας, ανταποκρινόμενοι στις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει επίσης και διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου.

Δείτε επίσης πρόγραμμα εσπα για ανακαίνιση σπιτιού 2021

Ενδιαφέρεστε να πουλήσετε το ακίνητό σας; Αναζητήστε τα απαραίτητα  δικαιολογητικά για πώληση ακινήτου.  

Παράλληλα,  αναζητήστε για μετακόμιση συμβουλές από το RECONS και μείνετε ενημερωμένοι για τη διαδικασία της μετακόμισης. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.