Καλάθι αγορών

Κεραμοσκεπές λέγονται οι σκεπές κτιρίων που κατασκευάζονται κυρίως από ξύλινη βάση, πάνω στην οποία τοποθετούνται τα κεραμίδια.

Οι κεραμοσκεπές διαχωρίζονται, από τις πλευρές κατασκευής, σε δίρριχτες, μονόριχτες, πολύριχτες, κεραμοσκεπές σε επικλινές επίπεδο μπετόν.

Τα είδη  κεραμιδιών  στις κεραμοσκεπές σπιτιών είναι από  υλικό που έχει πλειάδα πλεονεκτημάτων. 

 • Είναι αδιαπέραστο από το νερό. 
 • Έχει δυνατότητα αναπνοής, ενώ είναι άκαυστο.
 • Παρουσιάζει αρκετά μεγάλη χωρητικότητα ακτινοβολίας και εξωτερικής θερμοκρασίας, αποτελώντας εδώ και αιώνες ένα παραδοσιακό τρόπο στέγασης. 
 • Προσφέρει προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες

Τα σπίτια με κεραμύδια ανέκαθεν ήταν στις προτιμήσεις πολλών κατά την απόφαση κατασκευής ενός σπιτιού. 

Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα  σε ξύλινες κατασκευές μεγάλων ανοιγμάτων με συγκολλητή ξυλεία σε μορφή τόξα, αλλά και μικρών ξύλινων κατασκευών (κεραμοσκεπές – πέργκολες- κιόσκια) σε τυποποιημένες και ευθύγραμμες διαστάσεις ξύλων.

Δείτε επίσης για ολική ανακαίνιση σπιτιού ιδέες αλλά και για ανακαίνιση μπάνιου τιμή.

Το σχέδιο κάθε στέγης, προσαρμοσμένο στο δικό σας χώρο, θα διαμορφώσει και το χρόνο και το κόστος  κεραμοσκεπής  ή την επισκευής μιας κεραμοσκεπής.

Δείτε  πακέτα ανακαίνισης.

Η εταιρεία μας σας προσφέρει τη σωστή επιλογή υλικών για σωστά μονωμένη κεραμοσκεπή με άψογη αισθητική, συνέπεια στον προαναφερθέντα χρόνο παράδοσης και πάντα στην καλύτερη τιμή κεραμοσκεπή της αγοράς.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει επίσης και διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου ενώ διαθέτουμε και ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο θα βρείτε έπιπλα γραφείου, έπιπλα κρεβατοκάμαρας, έπιπλα μπάνιου, μικροέπιπλα και πολλά ακόμα που περιμένουν να τα ανακαλύψετε. 

Σκέφτεστε να μετακομίσετε; Αναζητήστε για μετακόμιση συμβουλές από το RECONS! 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.