Καλάθι αγορών

Πλακόστρωτα

Ο όρος “πλακόστρωτο” αναφέρεται τόσο στην εσωτερική αυλή ενός σπιτιού, όσο και σε κάθε επιστρωμένη με πλάκες εξωτερική επιφάνεια. 

Τα πλακόστρωτα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικιστικής παράδοσης του τόπου μας. Δεν είναι παρά στενοί λιθόστρωτοι δρόμοι που απαρτίζουν το οδικό δίκτυο μιας περιοχής, είτε ενώνοντας γειτονικούς οικισμούς, είτε οδηγώντας σε σπίτια και πλατείες.

Παράλληλα χρησιμοποιούνται στη διαμόρφωση των κήπων δίνουν μεγάλες επιφάνειες, συνδέουν διαφορετικά σημεία του κήπου και είναι ένα ωραίο αρχιτεκτονικό στοιχείο.

 

 

Δείτε επίσης πρόγραμμα εσπα για ανακαίνιση σπιτιού 2021

Με τη δημιουργία μονοπατιών από πέτρα θα μπορέσετε να δώσετε ένα πιο προσωπικό τόνο στον κήπο την αυλή σας.

Αφού αποφασίσετε για τη θέση και το σχέδιο του πλακόστρωτού σας, πρέπει να σκεφτείτε τι υλικά θα χρησιμοποιήσετε. Τα υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την κατασκευή ή την  κάλυψη  είναι υλικά που εναρμονίζονται με το περιβάλλον, την αρχιτεκτονική του σπιτιού και του κήπου. Για παράδειγμα μπορεί να είναι πέτρινες πλάκες, πλάκες από τσιμέντο ή σύνθετες, κυβόλιθοι, τούβλα, πλακάκια, τσιμέντο, χαλίκι ή γαρμπίλι.

–Ζητήστε προσφορά για ανακαίνιση σπιτιού και ανακαλύψτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έπιπλα σαλονιού, έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, φοιτητικά πακέτα επίπλων και πολλά είδη ακόμα για να διαμορφώσετε τον χώρο που ονειρεύεστε. 

Σκέφτεστε να ανανεώσετε τον χώρο σας; Η εταιρεία μας διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα με έπιπλα σπιτιού για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Στη συλλογή μας θα βρείτε κρεβάτια, καναπέδες και όχι μόνο, σε απίστευτες τιμές! 

Για την κατασκευή ενός πλακόστρωτου είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα:

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.