Καλάθι αγορών

Οπλισμένο Σκυρόδεμα

Το οπλισμένο σκυρόδεμα  είναι μια από τις πλέον διαδεδομένες μεθόδους κατασκευής, που συναντάται ευρέως σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τα κτίρια  από μπετόν κατασκευάζονται με θεμέλια και σκελετό από οπλισμένο σκυρόδεμα C20/25.

Οι κατασκευές από μπετόν έχουν επικρατήσει έναντι των άλλων κατασκευών, για διάφορους λόγους. Το  οπλισμένο σκυρόδεμα μας δίνει ισχυρές κι αντισεισμικές κατασκευές , έχει υψηλή αντοχή στη θλίψη.

Έχει σημαντική αντοχή σε εφελκυσμό, είναι πολύ στιβαρό, σχετικά ανθεκτικό στη φωτιά και στο νερό, είναι σχετικά οικονομικό, δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση και αντέχει αρκετά στο χρόνο.

Επίσης, όταν κάποτε χρειαστεί να κατεδαφίσουμε την κατασκευή που ανεγείρουμε σήμερα, το μπετόν είναι δυνατόν να ανακυκλωθεί.

Το σκυρόδεμα είναι τεχνητό πέτρωμα. Οι πρώτες εφαρμογές του χρονολογούνται στις αρχές του 20ου αιώνα. Παρασκευάζεται ως  χονδροκονίαμα, μείγμα τσιμέντου, νερού και αδρανών υλικών, των οποίων οι κόκκοι έχουν διαστάσεις από πλυμένης άμμου, έως μεγάλου χαλικιού. Καθώς το τσιμέντο στερεοποιείται και σκληρύνεται, το σκυρόδεμα μετατρέπεται σε συμπαγή μονόλιθο.

Οπλισμένο είναι το σκυρόδεμα που ενισχύεται με χαλύβδινο σκελετό. Η πολυετής γνώση μας στην Κατασκευή Οπλισμένου Σκυροδέματος, σε συνδυασμό με δεκαετίες πρακτικής εμπειρίας, μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε κατασκευές κορυφαίας ποιότητας.

Το οπλισμένο σκυρόδεμα συνδυάζει, ως υλικό δόμησης, μεγάλο φάσμα στατικών αντοχών υψηλού επίπεδου (θλίψης, κάμψης, εφελκυσμού, διάτμησης). Είναι αναντικατάστατο για πολλές κατασκευές μεγάλης κλίμακας ή υψηλών αντισεισμικών απαιτήσεων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΟΥ

reconsblog.gr

Κάντε το σπίτι σας πιο όμορφο

Ανακαλύψτε την μεγάλη συλλογή επίπλων για τον χώρο σας

katastima_epiplon

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.