Καλάθι αγορών

Μονώσεις

Με το όρο θερμομόνωση εννοούμε την προστασία ενός κτηρίου ή κάποιων επιφανειών του. Επιτυγχάνεται με την επένδυση του (εξωτερικού) περιβλήματος του κτηρίου (μόνωση ταράτσας, τοίχων και υπογείου) με θερμομονωτικά φύλλα ή άλλου τύπου θερμομονωτικά υλικά.
Τα υλικά που κάνουν θερμομόνωση, είναι πάντα ελαφρά υλικά που έχουν εγκλωβίσει στη μάζα τους ακίνητο αέρα. Ο ακίνητος αέρας είναι το πλέον θερμομονωτικό στοιχείο στη φύση και αυτό εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα υλικά.

 

Δείτε επίσης για ολική ανακαίνιση σπιτιού ιδέες αλλά και για ανακαίνιση μπάνιου τιμή.

Η θερμομόνωση επιτυγχάνει  μια σειρά από πλεονεκτήματα που συνδέονται τόσο με το κτήριο όσο και με τους χρήστες του. Μερικά από αυτά είναι:

Η θερμομόνωση πρέπει να τοποθετείται στις εξής επιφάνειες:

στα τοιχία του υπογείου.

στην πυλωτή

(πυλωτή του κτηρίου) ώστε να μην κρυώνει το δάπεδο του πρώτου ορόφου προκαλώντας απώλειες χρήματος για τη θέρμανση του το χειμώνα και αποφυγή μούχλας στα χαλιά και στις βάσεις των τοίχων του.

στην ταράτσα

οι εξωτερικοί τοίχοι

1.Θερμομονώσεις ταρατσών

Εργασίες που θωρακίζουν την ταράτσα και παρέχουν προστασία από την θερμότητα και το ψύχος, αναβαθμίζοντας ενεργειακά την κατοικία μας.Tα προβλήματα από έλλειψη θερμομόνωσης σε ταράτσες εμφανίζονται αρχικά με τις απώλειες θερμότητας ψύξης στον χώρο.

Μπορεί να εμφανιστούν σημάδια μούχλας στο ταβάνι μας ή και υγροποίηση (σταγονίδια) μεγάλων τμημάτων, ακόμα και των τοίχων από συμπύκνωση υδρατμών που προκαλείται από την διαφορά θερμοκρασίας των χώρων.

Τα σημάδια αυτά δηλώνουν έλλειψη θερμομόνωσης στην ταράτσα μας και όχι στεγανοποίησης , καθώς μπορεί να επιδεινώσει την υπάρχουσα κατάσταση , κλείνωντας την διαπνοή των δομικών στοιχείων. Οπότε αν δεν έχουμε θερμομόνωση στην ταράτσα μας θα πρέπει να αποφεύγουμε την εφαρμογή στεγάνωσης αν δεν εξετάσουμε κι άλλους παράγοντες όπως : αλουμινοπαράθυρα και πόρτες στον χώρο , πάχος πλάκας μπετόν, παρακράτηση νερού και τοποθέτηση της ελάχιστης θερμομόνωσης στο ταβάνωμα από την κατασκευή του κτιρίου.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει όλες τις οικοδομικές εργασίες του σπιτιού σας όπως θερμομόνωση,μόνωση ταράτσας,  τσιμεντοκονία και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε για το καλύτερο αποτέλεσμα στον χώρο σας. 

Δείτε  πακέτα ανακαίνισης.

Είδη θερμομόνωσης

2.Στεγανοποιήσεις ταρατσών

Η στεγανοποίηση αποτελεί το πιο σημαντικό θέμα στις εργασίες μόνωσης και για να ολοκληρωθεί αποτελεσματικά, απαιτείται εξειδικευμένη γνώση και εκτεταμένη μελέτη. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, μπορούμε να επιτύχουμε την απόλυτη αδιαπερατότητα των υγρασιών, παρέχοντας άριστη ενίσχυση στην εφαρμοσμένη μόνωση.

Εφαρμογές που αποτρέπουν την εισχώρηση υγρασίας στο εσωτερικό του σπιτιού μας. Επιπρόσθετα βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης στον χώρο και στην προστασία του οικοδομικού μας σκελετού

Είδη Στεγανοποίησης

Μεμβράνες PVC

δεν επικολλούνται στο υπόστρωμα, αλλά γίνεται θερμοσυγκόλληση στις ενώσεις τους και στήριξη περιμετρικά με λάμες.

Ασφαλτόπανα

είναι ιδανικά για ταράτσες που έχουν προβλήματα υγρασίας. Προσφέρονται σε προσιτές τιμές και σε πληθώρα τύπων και προελεύσεων.

Πολυεστέρας Izover

είναι από τις ελάχιστες εφαρμογές που προσδίδουν και θερμομονωτικότητα στον χώρο .Είναι βατή όλες τις εποχές του χρόνου σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες εργασίες.

Hyperdesmo

Πολυουρεθανικό μονωτικό υλικό, ενός συστατικού, ιδανικό για χώρους που χρειάζεται να υπάρχει πλήρης βατότητα όπως μπαλκόνια και δάπεδα συχνής χρήσης.

3.Θερμοπρόσοψη (εξωτερική θερμομόνωση τοίχων)

Η εξωτερική θερμομόνωση – θερμοπρόσοψη ενός κτιρίου γίνεται με την τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών στο εξωτερικό μέρος των κατακόρυφων τοίχων. Πριν την εφαρμογή της εξωτερικής θερμομόνωσης – θερμοπρόσοψης, πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας κάποιες παραμέτρους που σχετίζονται με το κτίριο, όπως τα δομικά του στοιχεία, την παλαιότητά του, τη θερμομονωτική του επάρκεια και την κλιματική ζώνη που βρίσκεται.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει επίσης και διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου ενώ διαθέτουμε και ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο θα βρείτε έπιπλα γραφείουέπιπλα κρεβατοκάμαρας, έπιπλα μπάνιουμικροέπιπλα και πολλά ακόμα που περιμένουν να τα ανακαλύψετε. 

Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

Ανακαινίσεις

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

Κατασκευή

Διακόσμηση

Μελέτες - Άδειες

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Άδειες Δόμησης

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.