Καλάθι αγορών

Μάντρες

Η κατασκευή πέτρινης μάντρας ή τοιχίου μπορεί να γίνει εξ’αρχής μασίφ σε ό,τι πάχος θέλετε ή σαν επικάλυψη πάνω σε ήδη διαμορφωμένη μάντρα από μπετόν, τσιμεντόλιθο κλπ. Στον τρόπο δόμησης δεν υπάρχει περιορισμός.
Οι τρόποι δόμησης μιας  πέτρινης μάντρας είναι οι εξής:

  1. Λιθοδομή
  2. Ξερολιθιά.
  3. Λιθοδομή πολύγωνο ή κυψελωτό.
  4. Σκαπιτσαριστό βυζαντινό.
  5. Σκαπιτσαριστό πλεκτό.
  6. Σκαπιτσαριστό σειρές.

Δείτε επίσης πρόγραμμα εσπα για ανακαίνιση σπιτιού 2021

Το γραφείο μας αναλαμβάνει  και διακόσμηση επαγγελματικού γραφείου.

 

Αναζητείστε στο eshop μας  μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα για τον χώρο σας με πολλές επιλογές σε γραφέια, ντουλάπια γραφείου, μπουφέδες, τραπεζάκια σαλονιού, που θα απογειώσουν την αισθητική σας. 

Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

Θυμηθείτε ότι διαθέτουμε και ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα σαλονιούέπιπλα κουζίνας, φοιτητικά πακέτα επίπλων αλλά και παιδικά παιχνίδια, είδη για βρεφικό δωμάτιο και πολλά ακόμα που θα σας λύσουν τα χέρια. 

Ανακαινίσεις

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

Κατασκευή

Διακόσμηση

Μελέτες - Άδειες

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Άδειες Δόμησης

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.