Καλάθι αγορών

Τα έργα μας

Τα έργα μας

Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

Χάρη στην εμπειρία που κατέχουν όλα αυτά τα χρόνια οι μηχανικοί μας και το συνεργείο ανακαίνισης μας, θα έχετε το πιο γρήγορο αποτέλεσμα με ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Οι εργασίες του σπιτιού απαιτούν ακρίβεια και συνέπεια.  Γι’ αυτό φροντίζουμε να είμαστε πάντα εντός των ορίων που έχουμε συμφωνήσει. 

Ο ειδικός θα σας συμβουλέψει αλλά και θα  σας κατευθύνει σχετικά με τον προγραμματισμό των απαιτούμενων εργασιών και το ύψος των χρημάτων που χρειάζεται να διαθέσετε. Η εταιρία μας  μπορεί να σας προσφέρει μια οικονομοτεχνική προσφορά και  να σας προτείνει τα έργα που θα αυξήσουν την αξία και την εμπορικότητα του σπιτιού για την περίπτωση που χρειαστεί να νοικιάσετε ή να πουλήσετε το ακίνητο σας.

Κάθε ανακαίνιση για μας είναι ένα ξεχωριστό, μοναδικό έργο και οι μηχανικοί μας και τα συνεργεία μας μελετούν κάθε εργασία που θα κάνουν στον χώρο σας με μεγάλη προσοχή. Όλες οι εργασίες, όπως καθαιρέσεις, κτισίματα, σοβατίσματα, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, βάψιμο, τοποθέτηση πλακιδίων, θερμομόνωση, υγρομόνωση και όποιες άλλες εργασίες γίνουν στην κατοικία σας, υλοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία αυστηρά επιλεγμένα και ελεγμένα από τους μηχανικούς της εταιρείας μας.

Το πιο σημαντικό βήμα για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα είναι η επιλογή του  κατάλληλου συνεργάτη.

Η ομάδα της RECONS αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς και όχι μόνο, οι οποίοι θα σας κάνουν να νιώσετε την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεστε προκειμένου να έχετε το αποτέλεσμα που έχετε ονειρευτεί. 

 

Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

Ανακαινίσεις

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

Κατασκευή

Διακόσμηση

Μελέτες - Άδειες

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Άδειες Δόμησης

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.