Καλάθι αγορών

Σχετικά με εμάς – Εταιρική Ταυτότητα

Εταιρική / πορεία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1987, με δραστηριότητα την κατασκευή νέων κτιρίων, ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και την αναστήλωση-επισκευή και ενίσχυση κτιρίων. Η εξέλιξή της από τότε μέχρι σήμερα είναι σταθερή και επιτυχημένη. Από τις πιο γνωστές εταιρείες στο «πλέγμα» : Επισκευή – Στερέωση – Προστασία, Ενίσχυση κτηρίων, μνημείων, ειδικών κατασκευών και δομικών υλικών. Από τις αναπτυσσόμενες στις ανεγέρσεις κατοικιών – πολυκατοικιών. Από το 2014 ως RECONS, η εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στον τομέα του developing building οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ανεγέρσεις κατοικιών, πολυκατοικιών, σύγχρονων καταστημάτων και άλλων ιδιωτικών έργων με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Χάρη στην φιλοσοφία της εταιρείας να προσφέρει σε κάθε έργο της ό,τι πιο εξελιγμένο σε αισθητική αρτιότητα και στερεότητα, με την μικρότερη δυνατή δαπάνη – τον δυναμισμό και την αποδοτικότητα της, πέτυχε να θεωρείται η πλέον συμφέρουσα εταιρεία ιδανική για την κατασκευή ειδικών και γενικών τεχνικών έργων. Η πορεία της, με τα εκατοντάδες επιτυχημένα έργα, είναι αλματώδης και εντυπωσιακή.

Εταιρική / οργάνωση

Η οργάνωση – στελέχωσή της βασίζονται σε μια σύγχρονη επιχειρηματική αντίληψη. Εφαρμόζονται ειδικά συστήματα, «στρατηγικές» και τεχνικές, με σκοπό να προσφέρουν στα έργα τις ευέλικτες, γρήγορες, αξιόπιστες, ολοκληρωμένες και προπαντός συμφέρουσες λύσεις.
Η εταιρεία συνεργάζεται με τα πιο γνωστά Γραφεία Μελετών, για να παρέχει άμεσα πλήρεις υπηρεσίες σε όλο το φάσμα (έρευνα – μελέτη – κατασκευή) των τεχνικών έργων, όπου και όταν της ζητηθεί. Απασχολεί μόνιμο, έμπειρο τεχνικό προσωπικό με σημαντικά έργα στο ενεργητικό του. Παράλληλα, ενημερώνεται σε νέες μεθόδους και εφαρμογές.
Είναι σε επαφή με ειδικούς φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για άμεση ενημέρωση σε κάθε εξέλιξη και ανταλλαγή τεχνογνωσίας.
Έχει δικό της πλήρη ειδικό εξοπλισμό, ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς.

Η RECONS είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκαταστάσεων διατηρητέων κτηρίων.

Παράλληλα όμως αυξάνει συνεχώς τις δραστηριότητές της και στους τομείς:

Ανεγέρσεις κατοικιών, Πολυκατοικιών και Επαγγελματικών χώρων.

Διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, συνεχώς καταρτιζόμενο ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις.

Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείο, καταστήματος, σπιτιού αλλά και προχωρά στη κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

Προσδιορίζουμε από την αρχή το τελικό κόστος κατασκευών, με αναλυτικό προϋπολογισμό, δίνοντας έγκαιρα την πραγματική οικονομική εικόνα του έργου.

Παράλληλα εξασφαλίζουμε σύγχρονες λύσεις και βελτιώσεις, ώστε να υπάρχει απόλυτη σχέση κόστους και αποτελέσματος.

Μελετάμε λεπτομερέστερα τους χώρους, ενώ τεκμηριώνουμε τον σχεδιασμό, με σειρά κατασκευαστικών σχεδίων, ορίζοντας πάντοτε υψηλές τεχνικές προδιαγραφές.

Παράλληλα εφαρμόζουμε ελέγχους και δοκιμές στα υλικά και στο τρόπο κατασκευής.

Έτσι επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Η RECONS προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για το ακίνητό σας!

Η εταιρεία μας είναι άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στον χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάστασης διατηρητέων κτιρίων.

Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις   για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης για το γραφείο, το ξενοδοχείο, το κατάστημα, το σπίτι αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή τους.

Στη RECONS είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διαμορφώσεις καθώς και  για ότι νέο κυκλοφορεί στις νέες τεχνικές και μεθόδους. Πρόκειται για  μια εταιρεία με επιρροές και συμβουλές σε όλους τους τομείς του σπιτιού, του γραφείου, και γενικά οποιουδήποτε χώρου.

Διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζοντας για εσάς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις και διακοσμητικές προτάσεις. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη.

Παράλληλα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας θα βρείτε μοναδικά έπιπλα κατασκευασμένα από υλικά πρώτης ποιότητας και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με το τρόπο αυτό σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη ανανέωση του χώρου σας έτσι ώστε να καλύπτει από την μεγαλύτερη μέχρι τη μικρότερη ιδέα για τον χώρο που ενδιαφέρεστε. 

Η εταιρεία λειτουργεί έχοντας στο επίκεντρό της τον άνθρωπο. Γι’αυτο και η ομάδα μας είναι καλά εκπαιδευμένη έτσι ώστε να σας προσφέρουμε τη καλύτερη εξυπηρέτηση όχι μόνο κατά τη διαδικασία της πώλησης αλλά και μετά από αυτήν. Φροντίζουμε να είμαστε δίπλα σας και να έχουμε τη λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει ακόμα και μετά την αγορά τόσο των  υπηρεσιών  που προσφέρουμε όσο και των προϊόντων μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνει η RECONS είναι: 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Αναλαμβάνουμε πακέτα  ανακαίνισης ολικής ή μερικής, κατοικίας και επαγγελματικών χώρων σε μοναδικές τιμές και με το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορείτε να φανταστείτε. Άλλωστε στο reconstruction ξεχωρίζουμε καθώς  διαθέτουμε  τη καλύτερη ομάδα μηχανικών με χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η διακόσμηση είναι από τα πιο σημαντικά στάδια όταν θέλετε να αλλάξετε τον χώρο σας. Θέλετε να δημιουργήσετε μια αισθητική που θα απεικονίζει το στυλ και τη προσωπικότητά σας. Με τη σωστή διακόσμηση σπιτιού αλλά και τη σωστή διακόσμηση γραφείου, ο χώρος θα δείχνει μοναδικός και εσείς δε θα θέλετε να τον αποχωρίζεστε! Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες διακοσμητές και αρχιτέκτονες, έτοιμους να σας παρουσιάσουν τις ιδέες τους!

ΕΠΙΠΛΩΣΗ

Το σπίτι μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά με την τοποθέτηση καινούργιων επίπλων! Γνωρίζετε ότι ακόμα και το πιο παλιό σπίτι μπορεί να δείξει αλλιώς με νέα έπιπλα; Ανανεώστε τον χώρο σας με  έπιπλα ποιότητας  από το RECONS και δείτε το σαλόνι, τη κουζίνα και το μπάνιο σας με άλλο μάτι! 

– Ζητήστε προσφορά για ανακαίνιση σπιτιού

ΜΕΛΕΤΕΣ-ΑΔΕΙΕΣ

Έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στα κατασκευαστικά σας προσφέρουμε τις λύσεις που χρειάζεστε σε αρχιτεκτονική μελέτη, στατική μελέτη, μελέτη ανακαίνισης και διακόσμησης αλλά και σε πολλές ακόμα υπηρεσίες που θα βρείτε στο site μας, όπως νομιμοποίηση αυθαιρέτων και ενεργειακό πιστοποιητικό. Εμπιστευτείτε μας για μια άμεση και αποτελεσματική λύση! 

Δείτε επίσης πρόγραμμα εσπα για ανακαίνιση σπιτιού 2021

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Είμαστε εδώ για να αποκτήσετε τον χώρο πο έχετε ονειρευτεί. Μαζί χτίζουμε τις ιδέες σας. Η κατασκευή είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο γι’ αυτό οι έμπειροι μηχανικοί μας είναι έτοιμοι να αναλάβουν οποιοδήποτε σημαντικό εγχείρημά σας. Η RECONS αναλαμβάνει για το ακίνητό σας, εργασίες ανακαίνισης, ανακατασκευής, ανέγερσης  και ενίσχυσης

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας αφορά στη διαδικασία δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού φακέλου ενός κτιρίου που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που το αφορούν, όπως:

  • Τα σχέδια κάτοψης.
  • Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.
  • Την οικοδομική άδεια.
  • Τις δηλώσεις υπαγωγής σε νόμους αναστολής επιβολής κυρώσεων επί αυθαιρέτων.
  • Τον πίνακα χιλιοστών.
  • Εκτός από κτίρια, στην ίδια νομοθεσία υπάγονται και αδόμητα οικόπεδα/γήπεδα καθώς και αυτοτελείς διηρημένες ιδιοκτησίες.

Η ομάδα των έμπειρων μηχανικών μας, αναλαμβάνει  φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδέων, στο Δήμο Κορινθίων, στο Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης.

Διαβάστε επίσης: Επιδότηση για αναπαλαίωση πέτρινων σπιτιών.

Δείτε τα έργα μας:

Εργασίες αναπαλαίωσης

Στέγες

Πλακόστρωτα

Τζάκια

Ξύλινα Πατώματα

Ξύλινες Σκάλες

Μάντρες

Μονώσεις

Κουζίνα

Κουφώματα – Παράθυρα

Ενέματα

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.