Καλάθι αγορών

Βεράντα: Καθαρίστε την εύκολα και γρήγορα σε λιγότερο από 1 ώρα

σωστός καθαρισμός της βεράντας. Πρακτικά tips και οικονομικές ιδέες για την βεράντα

Αυτός είναι ο σωστός καθαρισμός της βεράντας. Πρακτικά tips και οικονομικές ιδέες για την βεράντα.

Σίγουρα, το καθάρισμα της βεράντας κάποιες στιγμές μοιάζει μεγάλος μπελάς, ωστόσο δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Ο σωστός καθαρισμός της βεράντας δεν απαιτεί ιδιαίτερο κόπο για να γίνει, αρκεί να το κάνετε μεθοδικά. Εμείς σας προτείνουμε μερικά τα πιο πρακτικά tips και τις πιο οικονομικές ιδέες για την βεράντα, για να κάνετε το καθάρισμά της παιχνιδάκι.
Όσοι πιστεύετε ότι είναι δύσκολο να καθαρίσετε τη βεράντα, διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και θα αλλάξετε γνώμη.

 • Βεράντα με σκυρόδεμα: Φτιάξτε με αναλογία 10 : 1 ένα διάλυμα ζεστού νερού με κάποιο ασφαλές για το περιβάλλον καθαριστικό και βρέξτε το τσιμέντο. Αφήστε το μείγμα για 15 λεπτά, τρίψτε με μια σκληρή σκούπα, και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Αν υπάρχουν λεκέδες στο τσιμέντο, προσθέστε περίπου ένα φλιτζάνι χλώριο.
 • Σκαλιά και κουπαστή: Ρίξτε αρκετό νερό με πίεση προκειμένου να φύγει η βρωμία και τυχόν μούχλα από τα σκαλιά και την κουπαστή. Αποφύγετε την πίεση στα πλακάκια γιατί μπορεί να χαλαρώσουν με την δύναμη.
 • Έπιπλα αλουμινίου: Αν τα έπιπλα της βεράντας σας είναι από αλουμίνιο, μην τα τρίψετε διότι θα διαβρωθούν. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό σφουγγάρι κουζίνας και σαπουνάδα.
 • Έπιπλα από τικ: Πλύνετε τα με νερό, αφήστε τα να στεγνώσουν τελείως. Στη συνέχεια εφαρμόστε ένα συντηρητικό για το ξύλο για πρόσθετη προστασία.
βεράντα
Με αυτές τις συμβουλές για την βεράντα θα αλλάξετε γνώμη για τον καθαρισμός της.
 • Έπιπλα από ξύλο και λυγαριά: Καθαρίστε με μια μαλακή βούρτσα και ήπιο σαπούνι πιάτων. Οτιδήποτε πιο σκληρό θα μπορούσε να βλάψει την επιφάνεια. Στη συνέχεια να εφαρμόστε ένα συντηρητικό για το ξύλο για πρόσθετη προστασία.
 • Έπιπλα από κατεργασμένο σίδηρο: Αν έχει ξεφλουδίσει, αφαιρέστε τα λέπια σιδήρου με ένα πινέλο και ένα ισχυρό απολυμαντικό.
 • Εξωτερικά φωτιστικά: Σκουπίστε με ένα μαλακό, υγρό πανί από μικροΐνες. Αποφύγετε χημικά καθαριστικά, τα οποία μπορούν να αφήσουν πίσω μια μεμβρανώδη επίστρωση.
 • Εξωτερικά Μαξιλάρια: Καθαρίστε με ένα σφουγγάρι, νερό και ήπιο σαπούνι πιάτων. Στη συνέχεια, απλώστε τα στον ήλιο για να στεγνώσουν. Αν έχουν καλύμματα και οι οδηγίες πλύσης το επιτρέπουν, αφαιρέστε τα και βάλτε τα στο πλυντήριο για αποτελεσματικότερο καθάρισμα.
 • Ομπρέλες ήλιου/τέντες: Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και ένα ασφαλές για το περιβάλλον καθαριστικό (φυσικό καθαριστικό) για να ξεπλύνετε μακριά τυχόν μούχλα και σκόνες, και στη συνέχεια αφήστε τα ανοιχτά για να στεγνώσουν.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.