Βεράντα: Καθαρίστε την εύκολα και γρήγορα σε λιγότερο από 1 ώρα

σωστός καθαρισμός της βεράντας. Πρακτικά tips και οικονομικές ιδέες για την βεράντα

Αυτός είναι ο σωστός καθαρισμός της βεράντας. Πρακτικά tips και οικονομικές ιδέες για την βεράντα.

Σίγουρα, το καθάρισμα της βεράντας κάποιες στιγμές μοιάζει μεγάλος μπελάς, ωστόσο δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Ο σωστός καθαρισμός της βεράντας δεν απαιτεί ιδιαίτερο κόπο για να γίνει, αρκεί να το κάνετε μεθοδικά. Εμείς σας προτείνουμε μερικά τα πιο πρακτικά tips και τις πιο οικονομικές ιδέες για την βεράντα, για να κάνετε το καθάρισμά της παιχνιδάκι.

Όσοι πιστεύετε ότι είναι δύσκολο να καθαρίσετε τη βεράντα, διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και θα αλλάξετε γνώμη.

  • Βεράντα με σκυρόδεμα: Φτιάξτε με αναλογία 10 : 1 ένα διάλυμα ζεστού νερού με κάποιο ασφαλές για το περιβάλλον καθαριστικό και βρέξτε το τσιμέντο. Αφήστε το μείγμα για 15 λεπτά, τρίψτε με μια σκληρή σκούπα, και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Αν υπάρχουν λεκέδες στο τσιμέντο, προσθέστε περίπου ένα φλιτζάνι χλώριο.
  • Σκαλιά και κουπαστή: Ρίξτε αρκετό νερό με πίεση προκειμένου να φύγει η βρωμία και τυχόν μούχλα από τα σκαλιά και την κουπαστή. Αποφύγετε την πίεση στα πλακάκια γιατί μπορεί να χαλαρώσουν με την δύναμη.
  • Έπιπλα αλουμινίου: Αν τα έπιπλα της βεράντας σας είναι από αλουμίνιο, μην τα τρίψετε διότι θα διαβρωθούν. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό σφουγγάρι κουζίνας και σαπουνάδα.
  • Έπιπλα από τικ: Πλύνετε τα με νερό, αφήστε τα να στεγνώσουν τελείως. Στη συνέχεια εφαρμόστε ένα συντηρητικό για το ξύλο για πρόσθετη προστασία.
βεράντα
Με αυτές τις συμβουλές για την βεράντα θα αλλάξετε γνώμη για τον καθαρισμός της.
  • Έπιπλα από ξύλο και λυγαριά: Καθαρίστε με μια μαλακή βούρτσα και ήπιο σαπούνι πιάτων. Οτιδήποτε πιο σκληρό θα μπορούσε να βλάψει την επιφάνεια. Στη συνέχεια να εφαρμόστε ένα συντηρητικό για το ξύλο για πρόσθετη προστασία.
  • Έπιπλα από κατεργασμένο σίδηρο: Αν έχει ξεφλουδίσει, αφαιρέστε τα λέπια σιδήρου με ένα πινέλο και ένα ισχυρό απολυμαντικό.
  • Εξωτερικά φωτιστικά: Σκουπίστε με ένα μαλακό, υγρό πανί από μικροΐνες. Αποφύγετε χημικά καθαριστικά, τα οποία μπορούν να αφήσουν πίσω μια μεμβρανώδη επίστρωση.
  • Εξωτερικά Μαξιλάρια: Καθαρίστε με ένα σφουγγάρι, νερό και ήπιο σαπούνι πιάτων. Στη συνέχεια, απλώστε τα στον ήλιο για να στεγνώσουν. Αν έχουν καλύμματα και οι οδηγίες πλύσης το επιτρέπουν, αφαιρέστε τα και βάλτε τα στο πλυντήριο για αποτελεσματικότερο καθάρισμα.
  • Ομπρέλες ήλιου/τέντες: Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και ένα ασφαλές για το περιβάλλον καθαριστικό (φυσικό καθαριστικό) για να ξεπλύνετε μακριά τυχόν μούχλα και σκόνες, και στη συνέχεια αφήστε τα ανοιχτά για να στεγνώσουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό