Καλάθι αγορών

Διαφήμιση στη RECONS

Αγαπητέ συνεργάτη,
Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, σας ενημερώνουμε για τις συμφέρουσες δυνατότητες προβολής της επιχείρησης σας, στο www.reconsblog.gr της εταιρείας μας RECONS, και σας κάνουμε γνωστή την πρότασή μας.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της καμπάνιας που επιθυμείτε υπάρχουν τρείς τρόποι προώθησης:

  1. Με τοποθέτηση κάποιου banner είτε στην αρχική σελίδα είτε στις σελίδες των κατηγοριών
  2. Χρήση advertorial. Είναι ένας άλλος τρόπος έμμεσης διαφήμισης όπου εμείς γράφουμε για εσάς ένα άρθρο και μιλάμε για την δουλειά σας ή το κατάστημά σας και τα προϊόντα σας και προβάλουμε ιδέες και λύσεις σύμφωνα με αυτά. Επιπλέον τοποθετούμε και ένα link που οδηγεί στο site σας. Το άρθρο θα κοινοποιηθεί σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και θα προωθηθεί.
  3. Τοποθέτηση των προϊόντων σας στο κυρίως κείμενο των άρθρων με κείμενο και εικόνα με απευθείας προτροπή στους αναγνώστες για αγορά του προϊόντος σας.

Το πλεονέκτημα που προσφέρουμε εμείς στους επαγγελματίες είναι ότι διαφημίζονται σε στοχευμένο  κοινό. Δηλαδή το κοινό που επισκέπτεται το site μας είτε για να πάρει ιδέες για να ανακαινίσει τους χώρους του είτε για να τους διακοσμήσει με νέους ή εντυπωσιακούς τρόπους.
Παράλληλα θα δημοσιεύσουμε ΔΩΡΕΑΝ  άλλο ένα advertorial της επιλογής σας, όπου μπορεί να παρουσιάζεται η δουλειά σας.
Το συγκεκριμένο advertorial θα εμφανίζεται μία φορά την εβδομάδα, όποια μέρα επιθυμείτε να ορίσετε, στη Home Page του www.reconsblog.gr και στη συνέχεια θα γίνει ανάρτηση αυτού στα social media (Facebook & Twitter), που δηλαδή ξεπερνά τις 70.000 προβολές των δημοσιεύσεων το μήνα.
Εάν ενδιαφέρεστε να προβληθείτε στο site μας επικοινωνήστε μαζί μας να σας δώσουμε πρόταση διαφήμισης που να ταιριάζει σε εσάς και στην επιχείρησή σας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι έως τέλος Απριλίου υπάρχει έκπτωση γνωριμίας 50% σε όλες τις διαφημιστικές μας προσφορές, και περιλαμβάνεται ακόμη και η ετήσια συνδρομή!
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και πληροφορία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2103003038

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.