Πως θα φτιάξετε ένα κρυφό ράφι πίσω από τον καναπέ

0
279
DIY κατασκευή για το σπίτι: Πως θα φτιάξετε μόνοι σας ένα ράφι πίσω από τον καναπέ

DIY κατασκευή για το σπίτι: Πως θα φτιάξετε μόνοι σας ένα κρυφό ράφι πίσω από τον καναπέ.

Τα κρυφά ράφια πίσω από τον καναπέ είναι μια πολύ έξυπνη λύση για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας εύκολα και οικονομικά. Γι’αυτό σας προτείνουμε μια εύκολη DIY κατασκευή για το σπίτι σας. Με αυτή τη μικρή αλλαγή θα δείτε ότι ο χώρος σας θα αποκτήσει ξανά ζωντάνια και αρμονία.

Αν αγαπάτε τα φυτά στο εσωτερικό του σπιτιού (τα οποία δίνουν χρώμα και μια αίσθηση αρμονίας), μπορείτε να φτιάξετε ένα απλό ράφι για να τα αναδείξετε μέσα στο σαλόνι με τον πιο πρωτότυπο και έξυπνο τρόπο.

πράσινος καναπές
Δείτε πόσο όμορφο φαίνεται αυτό το σαλόνι ακόμα και αν βάλετε απλά ένα τραπέζι ή σκέτο ράφι πίσω από τον καναπέ.

Φτιάξτε ένα κρυφό ράφι πίσω από τον καναπέ: Για να το πετύχετε αυτό αντί για κατασκευή με γυψοσανίδα μπορείτε να το κάνετε με mdf το οποίο μετά μπορείτε να βάψετε. Μπορείτε να αγοράσετε mdf σε ξυλουργεία.

Πανεύκολες φθινοπωρινές κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας.

ράφι με λουλούδια
Το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Τοποθετήστε το πάνελ μέχρι το 1μ.. Φροντίστε, μόνο το από πίσω ράφι να είναι πιο χαμηλά.  Ώστε μόλις βάλετε τις γλάστρες που έχετε επιλέξει να φαίνονται μόνο τα λουλούδια σαν να είναι φυτεμένα σε παρτέρι.

Φτιάξτε μόνοι σας τα πιο όμορφα αρωματικά πουγκιά με τρία μόνο υλικά.

Tip: Αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό, τότε μπορείτε απλά να τοποθετήσετε έναν ξύλινο πάγκο ή ένα τραπεζάκι πιο χαμηλό από τον καναπέ, πίσω από τον καναπέ. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι το ίδιο εντυπωσιακό αλλά θα σας στοιχίσει ελάχιστα έως και καθόλου χρήματα.

τραπεζάκι
Μια πιο οικονομική λύση είναι να βάλετε ένα χαμηλό και λεπτό τραπεζάκι που ήδη έχετε πίσω από τον καναπέ. Και αυτή η λύση είναι πολύ εντυπωσιακή.

DIY: Πως θα φτιάξετε ένα οικονομικό και εύκολο αρωματικό για την ντουλάπα σας