Καλάθι αγορών

Με αυτό τον τρόπο θα στεγνώσουν πιο γρήγορα τα ρούχα τον χειμώνα

Μάθετε πως θα στεγνώσουν πιο γρήγορα τα ρούχα τον χειμώνα. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι

Μάθετε πως θα στεγνώσουν πιο γρήγορα τα ρούχα τον χειμώνα. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας.

Για πολλούς ο χειμώνας είναι η αγαπημένη εποχή, για τις νοικοκυρές ωστόσο αυτή η εποχή έχει κάποιες δυσκολίες. Μία από αυτές είναι το άπλωμα των ρούχων, καθώς δεν στεγνώνουν με τίποτα. Μάθετε, λοιπόν, πως θα στεγνώσουν πιο γρήγορα τα ρούχα τον χειμώνα. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια.

Γι’αυτό και εμείς σας δείχνουμε μερικά πολύ έξυπνα tips για να λύσετε αυτό το πρόβλημά σας. Πρακτικά tips που θα κάνουν τα πλυμένα σας ρούχα να στεγνώνουν πολύ πιο γρήγορα.

#1 Η ώρα του πλυσίματος παίζει ρόλο

Με το που τελειώσει η ώρα του πλυντηρίου απλώστε τα ρούχα αμέσως. Αν τα αφήσετε αρκετή ώρα στο πλυντήριο να ξέρετε ότι θα μαζέψουν υγρασία, με αποτέλεσμα να μην στεγνώνουν εύκολα. Γι’αυτό, γυρίστε όλα τα ρούχα από την ανάποδη, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, πριν το πλύσιμο και τινάξτε τα καλά πριν τα κρεμάσετε.
ρούχα

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#2 Το άπλωμα των ρούχων παίζει ρόλο

Μην κολλάτε το ένα ρούχο δίπλα στο άλλο. Αφήνετε κενά ανάμεσα στα ρούχα προκειμένου να περνάει ο αέρας ανάμεσά τους και να μπορέσουν να στεγνώσουν πιο εύκολα.

Ιδέες αποθήκευσης και οργάνωσης για τα ρούχα και τα παπούτσια στο σπίτι.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#3 Χρησιμοποιήστε κρεμάστρες

Οι κρεμάστρες βοηθούν να στεγνώσουν τα ρούχα πιο γρήγορα. Γι’αυτό, κρεμάστε τα ρούχα που αργούν τα στεγνώσουν (πχ. φορέματα, πουκάμισα) στην κρεμάστρα.

λευκά ρούχα

#4 Ο ήλιος είναι πολύ σημαντικός

Να απλώνετε τα ρούχα στο πιο φωτεινό μπαλκόνι ή σημείο του μπαλκονιού σας. Γενικά, ο ήλιος και ο αέρας είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για το γρήγορο στέγνωμα των ρούχων.

DON’T!

Μην απλώνετε ποτέ τα ρούχα στο εσωτερικό του σπιτιού καθώς αυξάνονται τα επίπεδα της υγρασίας και ευνοείται η εμφάνιση αναπνευστικές αλλεργιών και άσθματος.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.