Με αυτό τον τρόπο θα στεγνώσουν πιο γρήγορα τα ρούχα τον χειμώνα

Μάθετε πως θα στεγνώσουν πιο γρήγορα τα ρούχα τον χειμώνα. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι

Μάθετε πως θα στεγνώσουν πιο γρήγορα τα ρούχα τον χειμώνα. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας.

Για πολλούς ο χειμώνας είναι η αγαπημένη εποχή, για τις νοικοκυρές ωστόσο αυτή η εποχή έχει κάποιες δυσκολίες. Μία από αυτές είναι το άπλωμα των ρούχων, καθώς δεν στεγνώνουν με τίποτα. Μάθετε, λοιπόν, πως θα στεγνώσουν πιο γρήγορα τα ρούχα τον χειμώνα. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια.

Γι’αυτό και εμείς σας δείχνουμε μερικά πολύ έξυπνα tips για να λύσετε αυτό το πρόβλημά σας. Πρακτικά tips που θα κάνουν τα πλυμένα σας ρούχα να στεγνώνουν πολύ πιο γρήγορα.

#1 Η ώρα του πλυσίματος παίζει ρόλο

Με το που τελειώσει η ώρα του πλυντηρίου απλώστε τα ρούχα αμέσως. Αν τα αφήσετε αρκετή ώρα στο πλυντήριο να ξέρετε ότι θα μαζέψουν υγρασία, με αποτέλεσμα να μην στεγνώνουν εύκολα. Γι’αυτό, γυρίστε όλα τα ρούχα από την ανάποδη, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, πριν το πλύσιμο και τινάξτε τα καλά πριν τα κρεμάσετε.

ρούχα

#2 Το άπλωμα των ρούχων παίζει ρόλο

Μην κολλάτε το ένα ρούχο δίπλα στο άλλο. Αφήνετε κενά ανάμεσα στα ρούχα προκειμένου να περνάει ο αέρας ανάμεσά τους και να μπορέσουν να στεγνώσουν πιο εύκολα.

Ιδέες αποθήκευσης και οργάνωσης για τα ρούχα και τα παπούτσια στο σπίτι.

#3 Χρησιμοποιήστε κρεμάστρες

Οι κρεμάστρες βοηθούν να στεγνώσουν τα ρούχα πιο γρήγορα. Γι’αυτό, κρεμάστε τα ρούχα που αργούν τα στεγνώσουν (πχ. φορέματα, πουκάμισα) στην κρεμάστρα.

λευκά ρούχα

#4 Ο ήλιος είναι πολύ σημαντικός

Να απλώνετε τα ρούχα στο πιο φωτεινό μπαλκόνι ή σημείο του μπαλκονιού σας. Γενικά, ο ήλιος και ο αέρας είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για το γρήγορο στέγνωμα των ρούχων.

DON’T!

Μην απλώνετε ποτέ τα ρούχα στο εσωτερικό του σπιτιού καθώς αυξάνονται τα επίπεδα της υγρασίας και ευνοείται η εμφάνιση αναπνευστικές αλλεργιών και άσθματος.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό