Έτσι θα καθαρίσετε αποτελεσματικά την καφετιέρα σας

Μάθετε πως θα καθαρίσετε την καφετιέρα σας. Εύκολες και οικονομικές ιδέες και λύσεις για την κουζίνα

Μάθετε πως θα καθαρίσετε την καφετιέρα σας. Εύκολες και οικονομικές ιδέες και λύσεις για την κουζίνα.

Φυσικά και αναφερόμαστε για την καφετιέρα του γαλλικού καφέ, την οποία οι περισσότεροι ξεχνάτε να καθαρίσετε. Άλλωστε, σύμφωνα με έρευνες, οι καφετιέρες είναι μια από τις λίγες συσκευές που οι περισσότερες νοικοκυρές ξεχνούν να καθαρίσουν. Γι’αυτό εμείς σας έχουμε τις πιο οικονομικές ιδέες και λύσεις για την κουζίνας σας. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να μάθετε πως θα καθαρίσετε την καφετιέρα σας.

Αρχικά, η λύση βρίσκεται στην ίδια την κουζίνα σας και δεν είναι άλλη από το λευκό ξύδι. Αυτό είναι ένα υλικό το οποίο έχει αποδειχτεί θαυματουργό στον καθαρισμό του σπιτιού.

Προϊόντα καθαρισμού που μπορείτε να αγοράσετε από το Amazon με λίγα χρήματα.

Τα μόνο υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

  • 1 φλ. ξίδι
  • 2 φλ. νερό
καφετιέρα
Με το ξύδι και το νερό τα άλατα θα εξαφανιστούν αμέσως.

Διαδικασία

Ξεκινήστε γεμίζοντας την κανάτα της καφετιέρας με το ξύδι και το νερό. Στη συνέχεια ρίξτε το περιεχόμενο της κανάτας στο δοχείο νερού της καφετιέρας και ανοίξτε τον διακόπτη. Αφού ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αφήστε το νερό με το ξύδι στην κανάτα για περίπου 15 λεπτά.

Tips για να χρησιμοποιήσετε το αλάτι στο καθαρισμό του σπιτιού.

Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία-αυτή τη φορά μόνο με νερό για να φύγει η μυρωδιά του ξυδιού από την καφετιέρα σας- άλλες δύο φορές. Κάθε φορά μην ξεχνάτε να αφήνετε το νερό στην κανάτα για 15 λεπτά. Στο τέλος ξεπλύνετε καλά την κανάτα και η καφετιέρα σας θα είναι πιο καθαρή από ποτέ. Καλό θα είναι να επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία μια φορά το μήνα προκειμένου να μην μαζεύονται πολλά άλατα στην καφετιέρα.

Με αυτούς τους τρόπους θα βάψετε τα ξύλινα ντουλάπια της κουζίνας σας.

μαύρη καφετιέρα φίλτρου
Σας συνιστούμε να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μια φορά το μήνα για να μην μαζεύονται πολλά άλατα στην καφετιέρα σας.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό