Πέντε χρήσεις της λαδόκολλας που θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας

Ιδέες για το σπίτι: Πρακτικές και έξυπνες χρήσεις της λαδόκολλας
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες για το σπίτι: Πρακτικές και έξυπνες χρήσεις της λαδόκολλας.

Σίγουρα, οι περισσότεροι από εσάς χρησιμοποιούν τη λαδόκολλα μόνο όταν μαγειρεύουν.  Πέρα, όμως, από τη μαγειρική μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για διάφορες δουλειές εκτός κουζίνας. Εμείς σας αποκαλύπτουμε τις πιο πρακτικές και απίστευτες χρήσεις της λαδόκολλας που αγνοούσατε μέχρι σήμερα.
TIPS: Οι καλύτεροι τρόποι να μειώσεις την υγρασία στο σπίτι αν δεν έχεις αφυγραντήρα.

#1 Ξεκολλήστε τα φερμουάρ

Ξεκολλήστε ακόμα και τα πιο επίμονα φερμουάρ με τη βοήθειά της λαδόκολλας. Με ποιον τρόπο; Τα πράγματα είναι απλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρίψετε την επιφάνεια του σημείου, στο οποίο έχει κολλήσει το φερμουάρ, με ένα κομμάτι λαδόκολλα και σύντομα θα ξεκολλήσει.

#2 Χωνί από λαδόκολλα

Φτιάξτε μόνοι σας ένα χωνί από λαδόκολλα για να μεταφέρετε εύκολα διάφορα μεταλλικά αντικείμενα (πχ. καρφιά, βίδες) στα δοχεία αποθήκευσης τους. Η λαδόκολλα είναι αρκετά εύπλαστη με αποτέλεσμα να μπορείτε να τις δώσετε τη μορφή που θέλετε και να δημιουργείτε χωνιά σε διάφορα μεγέθη.
Έξυπνες και πρακτικές λύσεις για να διαχωρίσεις μικρούς χώρους.

#3 Κάντε τα πάντα να λάμψουν

Κάντε τους νιπτήρες, το ντους, τα φωτιστικά ή άλλες μεταλλικές επιφάνειες του σπιτιού να λάμψουν περνώντας τα με λαδόκολλα. Αυτή η πρακτική έχει κι ένα ακόμα όφελος: η λαδόκολλα δημιουργεί στην επιφάνειά τους ένα λεπτό φιλμ το οποίο δρα προστατευτικά κατά της υγρασίας.
λαδόκολλα

#4 Σας αρέσει η πίτσα; Έτσι θα την φάτε την δεύτερη μέρα

Θέλετε να φάτε πίτσα δεύτερης ημέρας και να είναι το ίδιο τραγανή όσο και την πρώτη μέρα; Τα πράγματα είναι απλά, πάρτε ένα κομμάτι λαδόκολλας και τυλίξτε με αυτήν τα κομμάτια που θέλετε να ζεστάνετε. Βάλτε την πίτσα στον φούρνο μικροκυμάτων και φάτε την πιο τραγανή από ποτέ.

#5 Καθαρά ντουλάπια κουζίνας

Κρατήστε τα ντουλάπια της κουζίνας σας καθαρά από σκόνη καλύπτοντας το επίπεδο πάνω μέρος τους με λαδόκολλα. Βέβαια, μην ξεχνάτε να ανανεώνετε τη λαδόκολλα κάθε 2 μήνες.
Αυτοί είναι οι πιο εναλλακτικοί τρόποι ξεσκονίσματος.

Κατηγορίες Προιόντων