Μάθετε τι πράγματα μπορείτε να κάνετε με την ασπιρίνη

Ιδέες για το σπίτι: Πρακτικές χρήσεις της ασπιρίνης. Ιδέες και λύσεις για κάθε σπίτι

Ιδέες για το σπίτι: Πρακτικές χρήσεις της ασπιρίνης. Ιδέες και λύσεις για κάθε σπίτι που θα σας λύσουν τα χέρια.

Σίγουρα, οι περισσότεροι από εσάς νομίζετε πως η ασπιρίνη είναι μόνο για τον πονοκέφαλο ή έστω για τα ξεραμένα – μισοπεθαμένα φυτά σας. Μάθετε, λοιπόν, ότι δεν είναι αυτές οι μόνες χρήσεις της ασπιρίνης. Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα μπορείτε να κάνετε με αυτήν. Πρακτικές χρήσεις της ασπιρίνης για να αντλήσετε ιδέες για το σπίτι σας.

Ένα εγγυημένο κόλπο που θα ξεβουλώσει το σιφόνι από τις τρίχες.

#1 Διώξτε τα σπυράκια

ασπιρίνη και σπυράκι
Αφήστε το να δράσει για περίπου 2-3 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε το πρόσωπό σας.

Έχετε κανονίσει έξοδο μέσα στο Σαββατοκύριακο και το πρόσωπό σας έβγαλε ένα ενοχλητικό σπυράκι που δεν λέει να φύγει; Μην αγχώνεστε, σας έχουμε την λύση. Λιώστε 2-3 δισκία μέσα σε μικρή ποσότητα νερού και έπειτα απλώστε το μείγμα στα σπυράκια σας. Αφήστε το να δράσει για περίπου 2-3 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε το πρόσωπό σας. Θα δείτε και εσείς ότι τα σπυράκια σας θα εξαφανιστούν πολύ γρήγορα.

Vintage διακοσμητικά που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας πανεύκολα.

#2 Απαλλαχτείτε από την πιτυρίδα

πυτιρίδα
Θα δείτε και εσείς ότι η πιτυρίδα θα εξαφανιστεί σταδιακά.

Ταλαιπωρήστε καιρό με την πιτυρίδα; Τότε η ασπιρίνη είναι ιδανική και για εσάς. Σπάστε 2-3 δισκία ασπιρίνης και ανακατέψτε το μείγμα με λίγο σαμπουάν. Στη συνέχεια τοποθετήστε το μείγμα στα μαλλιά σας και αφήστε το για περίπου 2 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά και λουστείτε κανονικά με το σαμπουάν. Θα δείτε και εσείς ότι η πιτυρίδα θα εξαφανιστεί σταδιακά.

#3 Η ασπιρίνη είναι το καλύτερα λίπασμα για το χώμα

λίπασμα
Με το συγκεκριμένο μείγμα μπορείτε να βρέχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα το χώμα στις γλάστρες.

Ένα κόλπο που σχεδόν όλοι το γνωρίζετε. Διαλύστε ένα δισκίο ασπιρίνης σε 1μιση λίτρο νερό. Με το συγκεκριμένο μείγμα μπορείτε να βρέχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα το χώμα στις γλάστρες. Απλά έχετε στο νου σας, ότι το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην ρίξετε παραπάνω ασπιρίνες. Αν το κάνετε να ξέρετε ότι μπορεί να δημιουργήσετε πρόβλημα στα φυτά σας.

#4 Διώξτε τις μυκητιάσεις από τα πέλματα

φτέρνες
Αυτό το tip είναι το κατάλληλο για όσους είναι αθλητές, θα καταλάβουν γιατί. 

Αυτό το tip είναι το κατάλληλο για όσους είναι αθλητές, θα καταλάβουν γιατί. Αναμείξτε λίγο ταλκ με 2-3 δισκία ασπιρίνης, τα οποία πρώτα έχετε κάνει σκόνη, και ρίξτε τη σκόνη στα πόδια σας. Επαναλαμβάνετε την διαδικασία 1 φορά την εβδομάδα για πιο μόνιμα αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό