Αυτά είναι τα καλύτερα σημεία για να τοποθετήσετε τους καθρέπτες στο σπίτι

Μάθετε ποια είναι τα καλύτερα σημεία για την τοποθέτηση του καθρέφτη στο σπίτι. Το μπάνιο και η κρεβατοκάμαρα

Μάθετε ποια είναι τα καλύτερα σημεία για την τοποθέτηση του καθρέφτη στο σπίτι. Το μπάνιο και η κρεβατοκάμαρα είναι τα πιο κλασσικά μέρη.

Ο καθρέφτης είναι απαραίτητος σε κάθε σπίτι. Εκτός από χρήσιμος και αναγκαίος είναι ωστόσο και ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο. Ένας καθρέφτης μπορεί να κάνει έναν χώρο πιο μεγάλο και φωτεινό. Ταυτόχρονα λέει πολλά για το στυλ και το ύφος του συνολικού σπιτιού. Γι’αυτό διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα σημεία για την τοποθέτηση του καθρέφτη στο σπίτι. Το μπάνιο και η κρεβατοκάμαρα είναι πρώτα στην λίστα.

Γενικά, είναι ένα αντικείμενο από την φύση του εντυπωσιακό και με το κατάλληλο στυλ κορνίζας που δένει με την γύρω διακόσμηση μπορεί να απογειώσει το στυλ του καθιστικού. Είτε επιλέξετε κάτι μοντέρνο, είτε ένα μίνιμαλ, ή έναν περίτεχνο και πομπώδης, το σίγουρο είναι ότι μπορεί να δώσει ενδιαφέρον σε κάθε χώρο. Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε την σωστή θέση που θα τον κρεμάσετε.

Όπου κι αν επιλέξετε να τον τοποθετήσετε βεβαιωθείτε πως αυτό που βρίσκεται ακριβώς απέναντι δείχνει όμορφο και πως η αντανάκλαση δεν μπερδεύει το μάτι. Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές, γι’αυτό ρίξτε μια ματιά παρακάτω και αντλήστε ιδέες για το δικό σας σπίτι.

Μια ματιά στο αγαπημένο μας έπιπλο του 2017: Καθρέπτες.

#1 Στο μπάνιο

κυκλικός καθρέφτης μπάνιου
Για το μπάνιο επιλέξτε έναν με επιπλέον μικρό μεγεθυντικό καθρέφτη.

Όταν μιλάμε για καθρέφτη το πρώτο μέρος που σκεφτόμαστε είναι πάνω από τον νιπτήρα στο μπάνιο. Καθώς, σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητος για την καθημερινή μας υγιεινή και περιποίηση. Για αυτόν τον χώρο επιλέξτε έναν με επιπλέον μικρό μεγεθυντικό καθρέφτη. Σε περίπτωση που το μπάνιο σας είναι μικρό τοποθετήστε έναν ακόμα πάνω από την μπανιέρα. Μπορεί να θολώνει από τους υδρατμούς, όμως θα κάνει το μπάνιο να μοιάζει μεγαλύτερο.

 

#2 Στο υπνοδωμάτιο

ολόσωμος καθρέφτης στην κρεβατοκάμαρα
Για το υπνοδωμάτιο επιλέξτε έναν ολόσωμο καθρέφτη.

Για το υπνοδωμάτιο καλό θα είναι να επιλέξετε έναν ολόσωμο καθρέφτη, ιδανικά μπροστά από την πόρτα ή εσωτερικά στο φύλλο της ντουλάπας. Γενικά, αποφύγετε να τον κρεμάσετε απέναντι από το κρεβάτι ή σε ανοίγματα όπως πόρτες και παράθυρα.

#3 Γραφείο

Αν το γραφείο σας είναι στραμμένο προς τον τοίχο, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε έναν καθρέφτη σε εκείνο το σημείο. Έτσι θα δώσετε στυλ στον χώρο και θα σας κάνει πιο δημιουργικούς.

#4 Είσοδο

χωλ με καθρέφτη
Ένας καθρέφτης είναι απαραίτητος και στην είσοδο του σπιτιού.

Ένας καθρέφτης είναι τόσο απαραίτητος και στην είσοδο του σπιτιού. Καθώς, σίγουρα θα θέλετε να ρίξετε μια τελευταία ματιά στην εμφάνιση σας την ώρα που φεύγετε από το σπίτι, προκειμένου να διορθώσετε τυχόν ατέλειες. Προσοχή όμως! Καλό θα είναι να αποφύγετε να τον τοποθετήσετε στον τοίχο απέναντι από την εξώπορτα. Αν το κάνετε αυτό θα δημιουργήσει μια άσχημη αίσθηση στον επισκέπτη.

#5 Τζάκι

τζάκι
Ο τέλειο τρόπος για να διακοσμήσετε το χώρο του τζακιού δεν είναι άλλο από το να προσθέσετε πάνω από αυτό έναν καθρέφτη.

Ο τέλειο τρόπος για να διακοσμήσετε το χώρο του τζακιού δεν είναι άλλο από το να προσθέσετε πάνω από αυτό έναν καθρέφτη. Αμέσως θα δημιουργήσετε ένα κομψό και στιλάτο σκηνικό στο σπίτι σας.

#6 Διάδρομο

Αν το σπίτι σας έχει έναν σκοτεινό και στενό διάδρομο, μια καλή ιδέα είναι να κρεμάσετε έναν ιδιαίτερο καθρέφτη ή πολλούς μικρότερους τον ένα δίπλα στον άλλο. Έτσι, η αντανάκλαση του φωτός δημιουργεί την ψευδαίσθηση του βάθους και ο διάδρομος μοιάζει πιο ευρύχωρος.

#7 Backsplash

κουζίνα με καθρέφτη
Είναι μία πρωτότυπη ιδέα για να αλλάξει εντελώς την εικόνα της κουζίνας.

Δηλαδή το σημείο πίσω από τον νεροχύτη της κουζίνας.Είναι μία πρωτότυπη και έξυπνη ιδέα καθώς θα αλλάξει εντελώς την εικόνα της κουζίνας σας.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό