Καλάθι αγορών

Παράταση για την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών από τον ΕΦΚΑ

Ενεργειακή απόδοση.

Δόθηκε η παράταση για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών του Β εξαμήνου του 2016 από τον ΕΦΚΑ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μετά από τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΦΚΑ, έγινε δεκτό αίτημα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Το αίτημα είχε αποστείλει με επιστολή του ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, σχετικά με την παράταση των προθεσμιών καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των Διπλωματούχων Μηχανικών που αφορούν το Β΄ εξάμηνο 2016. Με αιτιολογία, λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται το σύνολο σχεδόν των συναδέλφων.
Αναμένεται αργότερα σήμερα ή αύριο η σχετική επίσημη ανακοίνωση, μέσω δελτίου τύπου του ΕΦΚΑ. Είχε προηγηθεί χθες σχετική απόφαση της Συμβουλευτικής Επιτροπής Επιστημόνων του ΕΦΚΑ, μετά από εισήγηση του προέδρου της Κωνσταντίνου Μακέδου. H σχετική προηγούμενη απόφαση του ΔΣ του ΕΦΚΑ στις 30-3-2017 έδινε προθεσμία καταβολής των εισφορών για όλους τους τομείς π. ΕΤΑΑ παρατάθηκε έως 30-6-2017.
Τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής Επιστημόνων του ΕΦΚΑ, σε συνέχεια των αιτημάτων των εκπροσώπων όλων των φορέων των ασφαλισμένων του πρώην Ε.Τ.Α.Α. και με δεδομένη την οικονομική συγκυρία και τις αυξημένες ασφαλιστικές και  φορολογικές υποχρεώσεις, εισηγήθηκαν:
Α) Την παράταση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του έτους 2016 για όλους τους ασφαλισμένους του πρώην Ε.Τ.Α.Α., άνευ προσαυξήσεων εκπροθέσμου και με παράλληλη διατήρηση των διακανονισμών της ασφαλιστικής ικανότητας και ενημερότητας των υπόχρεων.
Β) Την παράταση της πληρωμής του αναλογούντος Α’ εξαμήνου του 2012 των αναδρομικών ασφαλιστικών εισφορών των ετών 2011 – 2014 του νόμου 3986/2011. για τους ασφαλισμένους των Τομέων Μηχανικών και Υγειονομικών του πρώην Ε.Τ.Α.Α. άνευ προσαυξήσεων εκπροθέσμου και με παράλληλη διατήρηση των διακανονισμών της ασφαλιστικής ικανότητας και ενημερότητας των υπόχρεων.
Η παράταση των παραπάνω πληρωμών ζητήθηκε επιπροσθέτως. Προκειμένου να δοθεί η χρονική δυνατότητα νομοθέτησης των πρόσφατων εξαγγελιών του εποπτεύοντος Υπουργείου. Ώστα να γίνουν οι ρυθμίσεις στα ασφαλιστικά ταμεία σε έως 120 δόσεις. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του ΕΦΚΑ για τις ακριβείς λεπτομέρειες της απόφασης.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.