Χειμερινά κομμάτια που μπορείτε να κρατήσετε όλες τις εποχές

0
159
Χειμερινά διακοσμητικά αξεσουάρ που μπορείτε να κρατήσετε όλο τον χρόνο. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι

Χειμερινά διακοσμητικά αξεσουάρ που μπορείτε να κρατήσετε όλο τον χρόνο. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι!

Ένα μεγάλο κεντρικό κομμάτι είναι το κεντρικό σημείο ενός καλά διακοσμημένου τραπεζιού και ενός εορταστικού σπιτιού. Είτε είστε μια μεγάλη οικογένεια ή απλά θέλετε να προσθέσετε μια μικρή ομορφιά στο τραπέζι σας όλη την εποχή, υπάρχουν ατελείωτοι τρόποι με στυλ για ένα κεντρικό κομμάτι. Εμείς βρήκαμε τις καλύτερες επιλογές για διακοσμητικά αξεσουάρ που μπορείτε να έχετε όλες τις εποχές. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

Βελούδινα αξεσουάρ και έπιπλα για το σπίτι για μια πανέμορφη χειμωνιάτικη διακόσμηση.

#1 Προσθέστε λίγο σημύδα

κεριά

Αυτά τα απλά αλλά κομψά φτιαγμένα από σημύδα κεριά από το Digs μας υπενθυμίζουν μια χιονισμένη βόλτα στο δάσος. Ενώ η πραγματική, μαλακή σημύδα είναι πάντα μια μεγάλη επιλογή, μπορείτε επίσης να κερδίσετε αυτό το βλέμμα με ψεύτικα φυτά. Προσθέστε μερικά κλαδάκια πεύκου ή κάποιου παρόμοιου φυτού για να δημιουργήσετε την πιο φιλική προς τις διακοπές εμφάνιση. Μάλιστα, αυτό το διακοσμητικό αξεσουάρ μπορείτε να το κρατήσετε όλο τον χρόνο αρκεί το καλοκαίρι να προσθέσετε ένα καλοκαιρινό φυτό.

#2 Φλοράλ

λουλούδια

Ακριβώς επειδή είναι κρύο έξω, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φέρετε φρέσκα λουλούδια στο σπίτι σας. Αυτό το εκπληκτικό κεντρικό κομμάτι από το Green Wedding Shoes χρησιμοποιεί υακίνθους, τριαντάφυλλα και μούρα σε ένα vintage ασημένιο αγγείο. Αν είναι λίγο πολύ περίπλοκο, μπορείτε να ενσωματώσετε την ίδια χειμερινή floral εμφάνιση σε μια μικρότερη ρύθμιση. Κολλήστε με βαθιά κόκκινα, λευκά και πράσινα φυτά για να διατηρήσετε τον κρύο καιρό φιλικό.

Έξυπνοι τρόποι για ένα «ζεστό» χειμωνιάτικο σπίτι.

#3 Πλωτό πράσινο

βάζο με φυτά

Αυτή η απλή ιδέα του κεντρικού κεριού απαιτεί μόνο τέσσερα πράγματα: ένα κερί, ένα μπουκάλι, λίγο πράσινο και λίγο νερό. Σε λίγα λεπτά μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξυλώδη, καταπράσινη εμφάνιση για να φέρετε μια νέα αίσθηση στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια ακόμη χειρότερων χειμερινών ημερών.

#4 Μια αφή του Cranberry

βάζο με cranberry

Αυτό το κυμαινόμενο κεντρικό κομμάτι είναι αρκετά εορταστικό για τα Χριστούγεννα, αλλά αρκετά λεπτό για να κρατήσει έξω για εβδομάδες μετά. Αγαπάμε το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ που λειτουργεί όλο το χειμώνα γιατί οι ψυχρότερες αποθέσεις του χειμώνα θα μπορούσαν πάντα να χρησιμοποιούν λίγη ζεστασιά και ευθυμία.

#5 Επαναχρησιμοποίηση αυτών των παλαιών φιαλών κρασιού

φιάλες κρασίού

Έμειναν πολλά μπουκάλια κρασιού μετά τα Χριστούγεννα; Αυτό το κεντρικό τεμάχιο χρυσού από το Delightful Details είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα επαναχρησιμοποιήσετε. Χρησιμοποιήστε λίγο χρώμα με ψεκασμό, κάποια λάμψη και voilà: έχετε ένα τέλειο κεντρικό τεμάχιο για οποιοδήποτε πάρτι του χρόνου.