Μενού

Πανέμορφα σαλόνια με εκπληκτικά τζάκια

Ιδέες διακόσμησης για σαλόνια με τζάκι. Οι παρακάτω χώροι διαθέτουν εντυπωσιακά τζάκια.

Τίποτα δεν κάνει ένα δωμάτιο να αισθάνεται πιο άνετο και χαλαρωτικό από ένα τζάκι. Είτε πρόκειται για μοντέρνα, παραδοσιακά ή ακόμη και αγροτικά σπίτια, τα σαλόνια με τζάκι είναι πολύ φιλόξενα. Γι’αυτό, ρίξτε μια ματιά παρακάτω και δείτε αυτά τα πανέμορφα σαλόνια με εντυπωσιακά τζάκια για να αντλήσετε ιδέες για το σπίτι σας.

#1 Σύγχρονο καθιστικό

σύγχρονο καθιστικό με τζάκι
Το τζάκι χωρίς πεζούλι ταιριάζει απόλυτα σε ένα σύγχρονο χώρο, όπως αυτό το σαλόνι.

Ένα τζάκι δεν πρέπει να ξεχωρίζει για να έχει αντίκτυπο. Το μοντέρνο τζάκι σε αυτό το ουδέτερο σαλόνι, που είναι σχεδιασμένο από την Elms Interior Design, αναμιγνύει το συνολικό περιβάλλον, καθώς δεν έχει πεζούλι από πάνω του. Το κουτί-τζάκι ταιριάζει απόλυτα στον πέτρινο τοίχο χωρίς να τραβήξει την προσοχή στον εαυτό του.

Μοντέρνο VS Σύγχρονο: Ποιες είναι οι διαφορές.

#2 Γυάλινο τζάκι

καθιστικό με γυάλινο τζάκι
Σε καμία περίπτωση το τζάκι δεν πρέπει να είναι παραδοσιακού στυλ. Αυτό ακριβώς αποδεικνύει και το συγκεκριμένο τζάκι.

Σε καμιά περίπτωση τα τζάκια δεν πρέπει να είναι παραδοσιακά. Αυτό το σύγχρονο κομμάτι τζακιού Acucraft περιβάλλεται από ένα περίβλημα από γυαλί που φτάνει μέχρι το ανώτατο όριο. Η εμφάνιση είναι απόλυτα σύγχρονη και σίγουρα, εντελώς μοναδική.

#3 Τζάκι ενσωματωμένο στον τοίχο

Τζάκι ενσωματωμένο στον τοίχο
Το ενσωματωμένο τζάκι στον τοίχο δημιουργεί μια αίσθηση ισορροπίας και συμμετρίας στον χώρο.

Η ενσωμάτωση ενός μικρού τζακιού σε μια μονάδα ραφιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ζεστασιά σε ένα μοντέρνο σαλόνι. Σε αυτό το δωμάτιο, που σχεδιάστηκε από τον John Lum Architecture, το τζάκι χωρίζει τις δύο πλευρές των ενσωματωμένων ντουλαπιών, δημιουργώντας μια αίσθηση ισορροπίας και συμμετρίας.

#4 Τζάκι από χαλκό

χάλκινο τζάκι
Το ζεστό φινίρισμα και η μοναδική εφαρμογή του τζακιού προσθέτουν ένα παραδοσιακό στοιχείο στο χώρο.

Το τζάκι με περίβλημα χαλκού είναι ένα μοναδικό σχεδιαστικό χαρακτηριστικό σε αυτό το άνετο σαλόνι από την LDa Architecture & Interiors. Το ζεστό φινίρισμα και η μοναδική εφαρμογή προσθέτουν ένα παραδοσιακό στοιχείο σε αυτό το εντυπωσιακό εστιακό σημείο.

#5 Ρουστίκ τζάκι

Ρουστίκ τζάκι
Αυτό το πέτρινο, ρουστίκ τζάκι δημιουργεί ένα ζεστό και φιλικό σαλόνι.

Ένα τεράστιο, παλιό τζάκι από τούβλα δημιουργεί ένα ζεστό και φιλικό σαλόνι σχεδιασμένο από την VAg Architects. Τα ψηλά παράθυρα και τα ράφια που φτάνουν μέχρι το ανώτατο όριο συμβάλλουν στην εξισορρόπηση του μεγάλου μεγέθους του τζακιού και τη διατήρηση του σχεδιασμού του χώρου.

#6 Λευκό τζάκι από τούβλο

Λευκό τζάκι από τούβλο
Όταν ένα τζάκι τούβλου είναι βαμμένο σωστά, μπορεί να συνδυαστεί άψογα στο σχεδιασμό ενός δωματίου.

Πολλοί άνθρωποι διστάζουν να βάψουν το τούβλο του τζακιού λευκό, όμως η σχεδιάστρια Jessica Helgerson αποδεικνύει ότι όταν ένα τζάκι τούβλου είναι βαμμένο σωστά, μπορεί να συνδυαστεί άψογα στο σχεδιασμό ενός δωματίου. Απλά να είστε βέβαιοι όταν βάφετε το τούβλο ότι θέλετε να το κάνετε, γιατί μόλις το τούβλο έχει βαφτεί είναι πολύ δύσκολο να το επαναφέρετε στη φυσική του εμφάνιση.

#7 Τζάκι με μωσαϊκό πλακάκι

τζάκι με μωσαϊκό πλακάκι
Το μοτίβο ψηφιδωτών προσθέτει μια αίσθηση διασκέδασης σε έναν σταθερά ουδέτερο χώρο.

Δημιουργήστε μια όμορφη διακόσμηση σαλονιού με τζάκι χρησιμοποιώντας ένα ψηφιδωτό πλακάκι. Σε αυτό το μεταβατικό σαλόνι από την Calista Interiors, το μοτίβο ψηφιδωτών προσθέτει μια αίσθηση διασκέδασης σε έναν κατά τα άλλα σταθερά ουδέτερο χώρο.

Περισσότερα άρθρα

Same Category

Πώς να διακοσμήσετε ένα ουδέτερο σαλόνι

Ιδέες διακόσμησης σαλονιού με έξυπνους τρόπους. Έτσι θα διακοσμήσετε...

Stay in touch!

7,086ΥποστηρικτέςΚάντε Like
186ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,330ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής