Πανέμορφα μικρά σαλόνια που λειτουργούν τέλεια σε κάθε σπίτι

Εντυπωσιακά μικρά σαλόνια με στυλ για να αντλήσετε ιδέες διακόσμησης για το σπίτι
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Εντυπωσιακά μικρά σαλόνια με στυλ για να πάρετε ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας.

Έχετε ένα μικρό σαλόνι χωρίς στυλ και προσωπικότητα; Μην αφήνετε το μικρό σας σαλόνι έξω από την μόδα, καθώς τρόποι και λύσεις υπάρχουν. Ανεξάρτητα από το πόσο μικρό είναι το σπίτι που μένετε ή ενοικιάζετε, οι τάσεις της διακόσμησης δεν μπορούν να λείπουν από αυτό. Για να σας το αποδείξουμε συγκεντρώσαμε τα καλύτερα τεχνάσματα διακόσμησης για να προσωποποιήσουμε το πιο ζωντανό σημείο στο σπίτι σας: το σαλόνι. Δείτε, λοιπόν, παρακάτω τα πιο όμορφα μικρά σαλόνια με στυλ για να αντλήσετε ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας.
Οδηγίες για να φτιάξετε ένα στιλάτο διακοσμητικό για το σαλόνι σας.

#1 “Αγκαλιάστε” τους λευκούς τοίχους

σαλόνι με λευκό τοίχο
Δεν μπορώ να ζωγραφίσετε τους λευκούς τοίχους σας; Εξετάστε το ενδεχόμενο να “αγκαλιάσετε” το λευκό σε ένα λευκό εσωτερικό. Ο συνδυασμός των τοίχων με εξίσου απαλά έπιπλα είναι ένας κομψός και απλός τρόπος για να κάνετε ένα μικρό χώρο να αισθάνεται φωτεινότερος και μεγαλύτερος. Όπως, βλέπουμε και στο παραπάνω σαλόνι, αυτό το λευκό σαλόνι διαθέτει μια σειρά από πολύχρωμες και διακοσμητικές λεπτομέρειες, όπως τα φυτά εσωτερικού χώρου και τα έπιπλα.

#2 Επεξεργαστείτε με τις περίεργες γωνίες σας

μικρό σαλόνι
Ένα αδέξιο διαμορφωμένο σαλόνι μπορεί να είναι μια διασκεδαστική διαδικασία για να διακοσμήσετε. Εδώ, θα πρέπει να σκεφτείτε να εργάζεστε με έναν περίεργο χώρο. Μπορείτε να μετατρέψετε ένα περίεργο τοίχο σε ένα εστιακό σημείο. Ο ιδιοκτήτης αυτού του διαμερίσματος γύρισε τον κατακόρυφο χώρο γύρω από την πόρτα της κρεβατοκάμαράς του σε ένα τοίχο γκαλερί σε στυλ σαλονιού. Τέλος, δεν είστε σίγουροι πού να βάλετε τον καναπέ; Ένα τολμηρό μοτίβο μπορεί να δημιουργήσει ένα κεντρικό σημείο σε μια περίεργη περιοχή.

#3 Στοίβα από κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

μικρό σαλόνι με υφάσματα
Γυρίστε ένα ζεστό σαλόνι σε ένα boho παράδεισο με υφάσματα. Ο εμπειρογνώμονας των φυτών Ιγκόρ Ισιόφιοβιτς, παγιδεύει τα υφάσματα στο μικρό σαλόνι του. Μια βαμβακερή ταπετσαρία και μαξιλάρια Kilim ντύνουν έναν καναπέ πολύ όμορφα. Αγαπάμε το τούρκικο χαλί στο πάτωμα που δημιουργεί στυλ σε όλο τον χώρο. Στον τοίχο πίσω από τον καναπέ είναι η αγαπημένη μας διακόσμηση: δείτε πώς ο Igor τοποθέτησε μια πετσέτα κουζίνας που είναι πολύ χαριτωμένη.

#4 Προσθέστε ζωντανό χρώμα

σαλόνι
Ψάχνετε για μια σούπερ ιδέα εύκολης διακόσμησης; Τίποτα δεν διακοσμεί τέλεια ένα σαλόνι όπως τα φυτά. Τα ανθισμένα φυτά, όπως οι νάρκισσοι ή οι τουλίπες, προσδίδουν υπέροχο χρώμα στο χώρο. Ενώ οι φυλλώδεις ομορφιές, όπως οι φτέρες και η αράχνη, φέρνουν μια ενδιαφέρουσα υφή και καθαρίζουν τον εσωτερικό αέρα (!).

#5 Ο τέλειος καναπές για στενά δωμάτια

στενό σαλόνι
Ένα σαλόνι τόσο στενό και μικρό, όπως το παραπάνω, μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το διακοσμήσετε. Σε αυτόν τον φωτεινό και ευάερο χώρο, ένας καναπές διατομής αξιοποιεί το πολύτιμο τετράγωνο.
Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο χρώμα για έναν καναπέ.

Κατηγορίες Προιόντων