Καλάθι αγορών

Λόγοι για τους οποίους οι μικροί χώροι είναι οι καλύτεροι χώροι

Τρεις λόγοι όπου οι μικρού χώροι είναι οι καλύτεροι χώροι ενός σπιτιού.

Τρεις λόγοι όπου οι μικρού χώροι είναι οι καλύτεροι χώροι ενός σπιτιού.

Δεδομένης της μεγάλης τιμής των κατοικιών, ειδικά για όσους μένουν σε πόλεις, πολλοί από εμάς αναγκαζόμαστε να μένουμε σε μικρότερους χώρους από ότι θέλουμε. Γι’ αυτό και συνεχώς αναζητούμε στο διαδίκτυο τρόπους για να μεγιστοποιήσουμε έναν μικρό χώρο.
Γιατί, λοιπόν, να μην πάρουμε με άλλο μάτι το μικρό σπίτι μας και να δούμε τα πλεονεκτήματα του; Αν θέλετε να ερωτευτείτε ξανά το μικρό σας σπίτι, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί πιστεύουμε ότι οι μικροί χώροι είναι οι καλύτεροι χώροι.
Μάθετε ιδέες αποθήκευσης για ένα μοντέρνο και μικρό υπνοδωμάτιο.

#1 Είναι εξαιρετικά ζεστά

τραπεζάκι με βιβλίο και καφέ
Οι περισσότεροι μεσίτες χρησιμοποιούν την λέξη “ζεστό” για να περιγράψουν ένα μικρό και στενό χώρο. Στην πραγματικότητα οι μικροί χώροι έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα όταν πρόκειται να φιλοξενήσετε κάποιον φίλο σας. Όταν δεν έχετε τεράστιο χώρο για να γεμίσετε είναι πολύ πιο εύκολο να εστιάσετε στο να κάνετε το περιβάλλον σας πιο σωστό. Τα μικρά κομμάτια διακόσμησης (κεριά και ριχτάρια) έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στη συνολική ατμόσφαιρα από ότι σε ένα μεγαλύτερο χώρο. Καθιστώντας έτσι εξαιρετικά απλό να δημιουργήσετε το ακριβές vibe που ακολουθείτε. Είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να αλλάξετε τα πράγματα όταν θέλετε να κάνετε μια ανανέωση.

#2 Είναι πιο οργανωμένα

βιβλιοθήκη
Όταν ζείτε σε μικρά σπίτια, υπάρχει πολύ λιγότερος χώρος για τα πρόσθετα διάφορα “πράγματα” που έχουν μια ικανότητα να συσσωρεύονται στο χώρο σας. Ακόμα και όταν δεν τα χρειάζεστε ή χρησιμοποιείτε. Τα πράγματα που δεν είναι πλέον χρήσιμα σε σας ξεχωρίζουν περισσότερο. Καθιστώντας ευκολότερο να καθαρίσετε την ακαταστασία, να οργανώσετε και να περιβάλλετε τον εαυτό σας μόνο με πράγματα που θεωρείτε χρήσιμα ή πολύτιμα.
Τα πιο μικροσκοπικά σπίτια στον κόσμο που έχουμε δει ποτέ.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Είναι φθηνότερα στην…διακόσμηση

καθιστικό
Για να πάρετε έπιπλα σε ένα μεγάλο σπίτι θα χρειαστεί να σπαταλήστε αρκετά λεφτά, προκειμένου να μοιάζει το σπίτι ζεστό, άνετο και φιλόξενο. Οι μικροί χώροι, από την άλλη πλευρά, καθιστούν τον τρόπο διακόσμησης (και ανακαίνισης) πιο απλό και οικονομικό. Αντί να αγοράσετε πολλά κομμάτια μεγάλων και ακριβών επίπλων, χρειάζεστε λίγα για να γεμίσετε τον χώρο σας. Στο τέλος θα σας μείνουν αρκετά χρήματα για λεπτομέρειες όπως κεριά και φρέσκα λουλούδια.
Ο απόλυτος οδηγός για το σαλόνι.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.