Μενού

Λόγοι για τους οποίους οι μικροί χώροι είναι οι καλύτεροι χώροι

Τρεις λόγοι όπου οι μικρού χώροι είναι οι καλύτεροι χώροι ενός σπιτιού.

Δεδομένης της μεγάλης τιμής των κατοικιών, ειδικά για όσους μένουν σε πόλεις, πολλοί από εμάς αναγκαζόμαστε να μένουμε σε μικρότερους χώρους από ότι θέλουμε. Γι’ αυτό και συνεχώς αναζητούμε στο διαδίκτυο τρόπους για να μεγιστοποιήσουμε έναν μικρό χώρο.

Γιατί, λοιπόν, να μην πάρουμε με άλλο μάτι το μικρό σπίτι μας και να δούμε τα πλεονεκτήματα του; Αν θέλετε να ερωτευτείτε ξανά το μικρό σας σπίτι, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί πιστεύουμε ότι οι μικροί χώροι είναι οι καλύτεροι χώροι.

Μάθετε ιδέες αποθήκευσης για ένα μοντέρνο και μικρό υπνοδωμάτιο.

#1 Είναι εξαιρετικά ζεστά

τραπεζάκι με βιβλίο και καφέ

Οι περισσότεροι μεσίτες χρησιμοποιούν την λέξη “ζεστό” για να περιγράψουν ένα μικρό και στενό χώρο. Στην πραγματικότητα οι μικροί χώροι έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα όταν πρόκειται να φιλοξενήσετε κάποιον φίλο σας. Όταν δεν έχετε τεράστιο χώρο για να γεμίσετε είναι πολύ πιο εύκολο να εστιάσετε στο να κάνετε το περιβάλλον σας πιο σωστό. Τα μικρά κομμάτια διακόσμησης (κεριά και ριχτάρια) έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στη συνολική ατμόσφαιρα από ότι σε ένα μεγαλύτερο χώρο. Καθιστώντας έτσι εξαιρετικά απλό να δημιουργήσετε το ακριβές vibe που ακολουθείτε. Είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να αλλάξετε τα πράγματα όταν θέλετε να κάνετε μια ανανέωση.

#2 Είναι πιο οργανωμένα

βιβλιοθήκη

Όταν ζείτε σε μικρά σπίτια, υπάρχει πολύ λιγότερος χώρος για τα πρόσθετα διάφορα “πράγματα” που έχουν μια ικανότητα να συσσωρεύονται στο χώρο σας. Ακόμα και όταν δεν τα χρειάζεστε ή χρησιμοποιείτε. Τα πράγματα που δεν είναι πλέον χρήσιμα σε σας ξεχωρίζουν περισσότερο. Καθιστώντας ευκολότερο να καθαρίσετε την ακαταστασία, να οργανώσετε και να περιβάλλετε τον εαυτό σας μόνο με πράγματα που θεωρείτε χρήσιμα ή πολύτιμα.

Τα πιο μικροσκοπικά σπίτια στον κόσμο που έχουμε δει ποτέ.

#3 Είναι φθηνότερα στην…διακόσμηση

καθιστικό

Για να πάρετε έπιπλα σε ένα μεγάλο σπίτι θα χρειαστεί να σπαταλήστε αρκετά λεφτά, προκειμένου να μοιάζει το σπίτι ζεστό, άνετο και φιλόξενο. Οι μικροί χώροι, από την άλλη πλευρά, καθιστούν τον τρόπο διακόσμησης (και ανακαίνισης) πιο απλό και οικονομικό. Αντί να αγοράσετε πολλά κομμάτια μεγάλων και ακριβών επίπλων, χρειάζεστε λίγα για να γεμίσετε τον χώρο σας. Στο τέλος θα σας μείνουν αρκετά χρήματα για λεπτομέρειες όπως κεριά και φρέσκα λουλούδια.

Ο απόλυτος οδηγός για το σαλόνι.

Περισσότερα άρθρα

Same Category

Πως θα καθαρίσετε την τοστιέρα χωρίς τρίψιμο

Μάθετε πως θα καθαρίσετε την τοστιέρα χωρίς να χρειαστεί...

Stay in touch!

7,091ΥποστηρικτέςΚάντε Like
189ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,310ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής