Πως να φτιάξετε τα δικά σας σουπλά για το σπίτι

Φτιάξτο μόνος σου: Τα πιο εντυπωσιακά DIY σουπλά για το σπίτι. Εύκολες κατασκευές για το σπίτι
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Φτιάξτο μόνος σου: Τα πιο εντυπωσιακά DIY σουπλά για το σπίτι. Εύκολες κατασκευές για το σπίτι.

Σας αρέσουν οι diy κατασκευές και ψάχνετε όμορφες ιδέες για να δημιουργήσετε; Ψάχνετε συνεχώς στο διαδίκτυο ιδέες για την κατηγορία “Φτιάξτο μόνος σου“; Τι θα λέγατε να φτιάξετε τα πιο μοναδικά και εντυπωσιακά DIY σουπλά, και μάλιστα χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να τα αγοράσετε; Άλλωστε, τα αγοραστά σουπλά δεν πρόκειται να είναι ποτέ μοναδικά. Μάθετε, λοιπόν, πως μπορείτε να τα κατασκευάσετε μόνοι σας εύκολα και οικονομικά. Εύκολες κατασκευές για το σπίτι σας που φτιάχνονται σε χρόνο ντε τε.

Τι θα χρειαστείτε:

  • τέσσερα ή έξι κομμάτια ύφασμα (αναλόγως με το πόσα θέλετε να φτιάξετε)
  • αφρό ξυρίσματος
  • δυο-τρία χρώματα (μπογιές)
  • κι ένα ξυλαράκι.

DIY ημερολόγια για την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα.

Διαδικασία

Αρχικά, για να ξεκινήσετε πάρτε μία λεκάνη και υπολογίστε να χωράνε τα παραλληλόγραμμα υφάσματά σας. Έπειτα απλώστε στον πάτο της αφρό ξυρίσματος. Θα πρέπει να καλύπτεται όλη η επιφάνεια του υφάσματος όταν το βάλετε πάνω στον αφρό.

χέρια

Αν είστε καλοί στη ζωγραφική μπορείτε να σχεδιάσετε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο πάνω στον αφρό. Αν όχι, τότε αυτοσχεδιάστε.


Αφού απλώσετε τον αφρό αρχίστε να πετάτε χρώμα πάνω του κάνοντας διάφορα σχέδια. Στη συνέχεια αυτό που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το υφασμάτινο σουβέρ σας πάνω στον αφρό. Σε αυτό το σημείο πιέστε τον λίγο και αμέσως θα δείτε ότι το χρώμα θα μεταφερθεί σε αυτό.
Έτσι, λοιπόν, αφήσετε το ύφασμα να στεγνώσει λιγάκι βουτήξτε το μέσα σε μια λεκάνη με νερό προκειμένου να φύγουν τα πολλά χρώματα. Θα δείτε ότι το αποτέλεσμα όχι μόνο θα ενθουσιάσει εσάς τους ίδιους αλλά θα εντυπωσιάσει και τους καλεσμένους σας.
Κουζίνα: DIY διακοσμητικά που θα της δώσουν εκπληκτικό στυλ.
σουπλά

Αφήσετε το ύφασμα να στεγνώσει λιγάκι βουτήξτε το μέσα σε μια λεκάνη με νερό προκειμένου να φύγουν τα πολλά χρώματα.


Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για μια δική σας δημιουργία η οποία θα σας ικανοποιήσει όχι μόνο οπτικά αλλά και ψυχολογικά.
DIY: Φτιάξτε τα πιο όμορφα κρεμαστά γλαστράκια.

Κατηγορίες Προιόντων