Εκπληκτικά ντουλάπια και πάγκοι κουζίνας για μια ξεχωριστή διακόσμηση

Ντουλάπια και πάγκοι κουζίνας για μια μοντέρνα διακόσμηση
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ντουλάπια και πάγκοι κουζίνας για να αντλήστε ιδέες για μια κλασσική και μοντέρνα διακόσμηση στον συγκεκριμένο χώρο.

Τα ντουλάπια της κουζίνας προσδίδουν το στυλ και το συνολικό ύφος σε μία κουζίνα. Αλλά οι πιο πρόσφατες τάσεις σχεδιασμού μπορεί να είναι δύσκολες, δεδομένου ότι ορισμένες τάσεις φαίνονται χρονολογημένες μετά από αρκετά χρόνια.
Η αντικατάσταση των ντουλαπιών κουζίνας είναι μια μεγάλη επένδυση. Επομένως, κάνοντας τη σωστή επιλογή είναι το κλειδί για να απολαύσετε μια όμορφη κουζίνα για πολλά χρόνια. Εξετάσαμε τις τελευταίες ιδέες για τα ντουλάπια της κουζίνας και αναλύσαμε τη λειτουργία, την ομορφιά και αν η τάση έχει τη δυνατότητα να είναι φρέσκια αλλά και διαχρονική. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε ιδέες που θα είναι στην τάση για αρκετά χρόνια ακόμη.

1. Ντουλάπια κουζίνας με χρώμα

γκρι ντουλάπια κουζίνας
Για μια σύγχρονη κουζίνα, “παραιτούνται” από τις παραδοσιακές ντουλάπες οι πιο σκούροι τόνοι ξύλου και “εμφανίζονται” με χρώμα. Τα ντουλάπια με χρώμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε προσωπικότητα και ζωντάνιασε μια κουζίνα. Το καλύτερο μέρος είναι ότι ορισμένα ζωγραφισμένα ντουλάπια μπορούν να βαφτούν ανάλογα με τις ανάγκες χωρίς να χρειάζεται να τα αντικαταστήσετε. Οι πιο τολμηρές επιλογές χρωμάτων σήμερα δεν είναι απαραίτητα λαμπερά κίτρινα ή κορεσμένα πρωτογενή χρώματα. Τα σημερινά ουδέτερα χρώματα κάνουν μια μεγάλη, σύγχρονη, αλλά κλασσική δήλωση όπως:

  • γκρί
  • μπλε
  • άσπρο

2. Πάγκοι κουζίνας με υφή

κουζίνα
Το ξύλο θα είναι πάντα ένα πολύ περιζήτητο υλικό για τους πάγκους της κουζίνας. Για μια νέα ανανέωση στους ξύλινους πάγκους, σκεφτείτε εξωτικά ξύλα που έχουν ριγέ σχεδιασμό. Οι λωρίδες θα προσθέσουν υφή και οπτικό ενδιαφέρον στην κουζίνα σας.

3. Γυαλιστερή… κουζίνα

κόκκινα γυαλιστερά ντουλάπια κουζίνας
Προσθέστε υψηλή “γυαλάδα” στη λίστα των ιδεών για τα ντουλάπια και τους πάγκους της κουζίνας. Είναι εύκολο να κρατηθούν καθαρά χρησιμοποιώντας ένα μαλακό και υγρό πανί. Με αυτό τον τρόπο ενισχύετε το χρώμα και τα ξύλινα συρτάρια με το κορεσμό των τόνων και τη φωτεινότητα της κουζίνας, χάρη στην ανακλαστική επιφάνεια τους.

4. Ντουλάπια και πάγκοι δύο τόνων

Ντουλάπια κουζίνας για κλασσική και μοντέρνα διακόσμηση
Αποφύγετε την εμφάνιση ενός αυστηρού στυλ, για αυτό προτιμήστε δημιουργικές επιλογές. Πηγαίνετε με μια επίδραση δύο τόνων στην κουζίνα σας επιλέγοντας μία από τις δύο προσεγγίσεις για να δημιουργήσετε αυτό το ύφος:

  • Εφέ δύο τόνων: Χρησιμοποιήστε ένα χρώμα στα κατώτερα ντουλάπια σας και ένα διαφορετικό χρώμα στα επάνω ντουλάπια. Για να δημιουργήσετε μια φρέσκια και διαρκή εμφάνιση, προτιμήστε τα συμπληρωματικά χρώματα. Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε ένα έγχρωμο αποτέλεσμα, επιλέξτε μια βαθύτερη και πλουσιότερη σκιά στα κατώτερα ντουλάπια και μια πιο ελαφρύτερη απόχρωση του ίδιου χρώματος ή λευκό για τα πάνω ντουλάπια.
  • Πραγματικό δίχρωμο: Αντί να μιξάρετε και να ταιριάζετε τα ντουλάπια, επιλέξτε ντουλάπια που έχουν διπλό τόνο σε αυτά. Να είστε όμως πολύ προσεκτικοί με τα χρώματα ώστε να μην είναι too much. Η αγαπημένη μας, σύγχρονη εμφάνιση που θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου, περιλαμβάνει ντουλάπια δύο τόνων που είναι ένα χρώμα για τα πραγματικά ντουλάπια και τις πόρτες, με ένα δεύτερο χρώμα γύρω από το εξωτερικό πλαίσιο.

5. Ρουστίκ και μοντέρνα πάγκοι

ρουστίκ κουζίνα
Για μερικές μοναδικές, υψηλής αισθητικής ιδέες για τους πάγκους της κουζίνας, αναζητήστε ρουστίκ ντουλάπια. Η παράθεση ρουστίκ πάγκων με τις τελευταίες συσκευές και σύγχρονες πινελιές δημιουργούν ένα ζεστό και φιλόξενο, σύγχρονο χώρο κουζίνας.

6. Λευκά – ξύλινα ντουλάπια κουζίνας

ξύλινα ντουλάπια
Το ξύλο κάνει τους γύρους στις κορυφαίες ευρωπαϊκές παρουσιάσεις σχεδίου κουζίνας εδώ και χρόνια. Η επίδραση φωτίζει το χρώμα των κόκκων ξύλου και προσθέτει μια εμφάνιση υψηλών προδιαγραφών στα ξύλινα ντουλάπια.

7. Πλωτοί πάγκοι κουζίνας

πάγκοι κουζίνας
Το σύγχρονο αποτέλεσμα των “επιπλεόντων” πάγκων καθιστά τον χώρο της κουζίνας αξέχαστο. Τα κυμαινόμενα κατώτερα ντουλάπια προβάλλουν το δάπεδο σας ανοίγοντας το χώρο επάνω. Η εμφάνιση είναι εκπληκτικά λειτουργική και εργονομική. Για να παρουσιάσετε πλωτά ντουλάπια, προσθέστε φωτισμό κάτω από αυτά για ένα σύγχρονο vibe και αρκετή λάμψη.

8. Μπαμπού πάγκοι και ντουλάπια

μπαμπού πάγκοι και ντουλάπια κουζίνας
Το “go green” ήρθε για να μείνει. Και τίποτα δεν λέει “πράσινο” σαν στερεά, χαμηλά VOC μπαμπού ντουλάπια και πάγκοι. Επειδή το μπαμπού αναπτύσσεται τόσο γρήγορα, η τοποθέτηση του σημαίνει λιγότερη αποψίλωση του περιβάλλοντος. Ψάξτε για υψηλής ποιότητας, στερεά ντουλάπια ή πάγκους από μπαμπού και ζητήστε συστάσεις από φίλους. Το μπαμπού είναι πιο σκληρό από το Oak.

Κατηγορίες Προιόντων