Αυτά τα πλακάκια είναι η μεγαλύτερη τάση τον τελευταίο καιρό

Αυτά τα πλακάκια είναι η τελευταία τάση στις μέρες μας. Μια νέα διακοσμητική τάση

Αυτά τα πλακάκια είναι η τελευταία τάση στις μέρες μας. Μια νέα διακοσμητική τάση που θα αγαπήσετε.

Η σκανδιναβική διακόσμηση είναι πολύ της μόδας τελευταία και έχει επηρεάσει πολύ τη διακόσμηση σε όλο τον κόσμο. Εμείς, όμως, θα μιλήσουμε συγκεκριμένα για έναν τύπο πλακιδίων που κυριαρχεί στις περισσότερες κουζίνες και μπάνια της Σκανδιναβίας. Τα παρακάτω πλακάκια είναι η τελευταία τάση στις μέρες. Είναι μια διακοσμητική τάση που όλοι την έχουν αγαπήσει.

Τα λευκά ή μαύρα τετράγωνα πλακάκια (square subway tiles) με το μαύρο ή λευκό περίγραμμα (αντίστοιχα) είναι μια νέα μόδα που έρχεται από τη Σκανδιναβία. Είναι μίνιμαλ, αρκετά οικονομικά και μπορούν να μεταμορφώσουν αμέσως το μπάνιο ή την κουζίνα σας. Τα παρακάτω πλακάκια στα σκανδιναβικά σπίτια συνδυάζονται με μαύρο χρώμα στις ενώσεις, όμορφα μπουκαλάκια για τα σαπούνια και τα απορρυπαντικά, φωτιστικά από ορείχαλκο και πολυτελή αξεσουάρ.

1. Μια νότα πολυτέλειας

subway πλακάκια

Προτιμήστε μεγάλα τετράγωνα πλακάκια στους τοίχους και στο πάτωμα του μπάνιου. Έπειτα, τοποθετήστε γυάλινα ράφια τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε με όμορφα μπουκάλια για τα σαμπουάν, γκρι, λευκές ή μαύρες πετσέτες και μαύρα καλάθια για έξτρα αποθήκευση.

Επανάσταση στις τάσεις του μπάνιου που «σπάνε» τους κανόνες.

2. Μαύρα και λευκά πλακάκια

μπάνιο

Προτιμήστε για το χώρο του μπάνιου σας έναν συνδυασμό από λευκά και μαύρα τετράγωνα πλακάκια. Τοποθετήστε τα λευκά στους τοίχους και τα μαύρα στο πάτωμα. Επιλέξτε αυτόν τον συνδυασμό στα πλακάκια ειδικά αν το μπάνιο σας είναι μικρό. Σε ένα τέτοιο μπάνιο ταιριάζει ανοιχτή ντουζιέρα για να δείχνει ο χώρος ακόμα πιο μεγάλος.

Πως θα βγάλετε μόνοι σας τα πλακάκια του μπάνιου.

3. Φωτιστικά από ορείχαλκο

Φωτιστικά από ορείχαλκο

Τα λευκά τετράγωνα πλακάκια με τις μαύρες ενώσεις ταιριάζουν πολύ με μίνιμαλ φωτιστικά φτιαγμένα από ορείχαλκο. Η αντίθεση που δημιουργείται είναι πολύ ιδιαίτερη και η διακόσμηση του μπάνιου με αυτόν τον συνδυασμό θα αναδειχθεί ακόμα περισσότερο. Να ξέρετε ότι οποιοδήποτε είδους μέταλλο επιλέξετε για τα φωτιστικά ταιριάζουν πολύ με τα ασπρόμαυρα πλακάκια.

4. Κουζίνα

κουζίνα

Τα τετράγωνα πλακάκια αναδεικνύονται καλύτερα όταν τοποθετούνται σε όλο το μήκος του τοίχου μέχρι το ταβάνι. Σε κουζίνες, όμως, όπου τα χρώματα που κυριαρχούν είναι πιο έντονα, τοποθετήστε τετράγωνα πλακάκια μέχρι ένα συγκεκριμένο ύψος που σας αρέσει.

Με αυτούς τους τρόπους θα βάψετε τα ξύλινα ντουλάπια της κουζίνας σας.