Ιδέες για να δημιουργήσετε ένα προσεκτικό και μινιμαλιστικό χώρο εργασίας

5 ιδέες διακόσμησης για μινιμαλιστικό χώρο εργασίας

5 ιδέες διακόσμησης για μινιμαλιστικό χώρο εργασίας.

Γεια σας, αγαπητοί φίλοι μας, ευχόμαστε να είστε όλοι καλά. Εμείς ήμαστε, διότι, ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των νέων αρχών και σημαντικών επιλογών όπως η οργάνωση του χώρου εργασίας.  Ένας «ελάχιστος» και καθαρός χώρος εργασίας είναι σίγουρα κάτι πολύ όμορφο. Σε όλους αρέσει να τα βλέπουν στις σελίδες των περιοδικών, νομίζοντας ότι θα ήταν δύσκολο να επιτευχθεί στο δικό σας σπίτι, σωστά; Μάθετε, λοιπόν, ότι όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει έμπνευση. Γι’αυτό σας προτείνουμε μερικές ιδέες διακόσμησης για μινιμαλιστικό χώρο εργασίας για να αντλήσετε έμπνευση.

Μεγαλώνοντας σε έναν κόσμο όπου συνεχώς θέλουμε να έχουμε περισσότερα και να αγοράζουμε περισσότερα, η ιδέα να ζούμε εσκεμμένα με λιγότερα φαίνεται σχεδόν αδύνατη. Στην πραγματικότητα, χρειάζεστε όλα αυτά τα πλαστικά στυλό και χαρτιά στο γραφείο σας; Πώς να διατηρήσετε μόνο αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και πραγματικά θέλετε; Ακούγεται δελεαστικό;

γραφείο
Διακοσμήστε μίνιμαλ το γραφείο σας.

Μην φοβάστε, δεν χρειάζεται να αδειάσετε το δωμάτιο (καθόλου!). Καλύτερα να περιβάλλεται τον εαυτό σας με αντικείμενα που βρίσκεται εμπνευσμένα: το περιοδικό που κοιτάζετε όλη μέρα, ένα ημερολόγιο με χειροποίητη καλλιγραφία, ένα αγαπημένη φωτιστικό κλπ.. Γενικά να ξέρετε ότι στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν υπάρχει κανόνας, εφόσον το αντικείμενο που σας κάνει ευτυχισμένους κάθε φορά που το βλέπουμε είναι καθαρά προσωπική σας υπόθεση.

Ο χώρος εργασίας είναι η δουλειά σας και η ζώνη συγκέντρωσης. Γι’αυτό είναι σημαντικό να το καταστήσετε λειτουργικό. Αλλά και εμπνευσμένο και οπτικά ενδιαφέρον, ειδικά για όσους από εσάς εργάζονται σε ένα δημιουργικό πεδίο. Τα δημιουργικά μυαλά γνωρίζουν ότι είναι σημαντικό να παραμείνετε εμπνευσμένοι κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας. Είτε είστε καλλιτέχνης, ζωγράφος, γραφίστας, εσωτερικός στιλίστας, συγγραφέας, φωτογράφος, η οπτική διέγερση είναι αυτό που σας ενθαρρύνει και σας δίνει τη δημιουργική δύναμη.

Μινιμαλιστική Βίλα στις Ιταλικές Άλπεις με μοντέρνα αρχιτεκτονική.

βιβλίο
Τα δημιουργικά μυαλά γνωρίζουν ότι είναι σημαντικό να παραμείνουν εμπνευσμένοι κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Διαβάστε, λοιπόν, τις πέντε συμβουλές για να σχεδιάσετε το γραφείο σας με έναν εντυπωσιακό αλλά ελάχιστο τρόπο:

1. Εσωτερικό στυλ

Προκειμένου ο χώρος εργασίας σας να είναι πραγματικά εμπνευσμένος, βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατός με το προσωπικό σας στυλ. Εάν, για παράδειγμα, δεν σας αρέσει το ύφος των μεγάλων, μαύρων, δερμάτινων καρεκλών να μην τις πάρετε για το γραφείο του σπιτιού σας. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι δεν είναι εταιρικό γραφείο, είναι το σπίτι σας. Οπότε ο χώρος εργασίας σας θα πρέπει να σας εκπροσωπήσει.

2. Βασικά στοιχεία

Σκεφτείτε για κάθε εργαλείο που έχετε στο χώρο εργασίας σας, συρραπτικά, περφορατέρ, δεκάδες στυλό (αν και όταν τα χρειάζεστε, δεν τα βρίσκεται). Βεβαιωθείτε ότι αυτά που έχουν απομείνει δεν είναι μόνο λειτουργικά, αλλά σας κάνουν ευτυχείς. Μερικά στυλό και ένα ψαλίδι είναι ότι πρέπει. Εδώ είναι 3 ερωτήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να καθορίσετε τι πρέπει να κρατήσετε:

  • Πόσο συχνά θα το χρησιμοποιήσω;
  • Θέλω να το κρατήσω;
  • Πώς επηρεάζει τη διάθεσή μου;
μινιμαλιστικό γραφείο
Κρατήστε στο γραφείο σας τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ.

3. Εισαγωγή

Αναμείξτε τα απαραίτητα για την εργασία σας (υπολογιστή / φωτογραφική μηχανή / βαφές) με καθημερινή έμπνευση. Ώστε το μυαλό σας να μην παρασύρεται κάπου αλλού κάθε φορά που κάθεστε να εργάζεστε, αλλά μένετε ακριβώς εκεί που βρίσκεστε. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε δημιουργικούς τρόπους να περιβάλλεται τον εαυτό σας με αντικείμενα που σας κάνουν να αισθάνεστε εμπνευσμένοι. Μπορεί να είναι οτιδήποτε από πίνακες μέχρι και φωτογραφίες.

4. Μάθετε περισσότερα

Μια μινιμαλιστική προσέγγιση βοηθά στη δημιουργία ενός χώρου με λιγότερη προσοχή, περισσότερη ελευθερία και περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθείτε στο έργο σας. Όταν εξετάζετε τα έπιπλα γραφείου, επιλέξτε καθαρές γραμμές που βοηθούν στη συγκέντρωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό