Ιδέες για να φωτίσετε το μπάνιο σας με μεταλλικά διακοσμητικά

Προτάσεις με τέσσερις ιδέες με μεταλλικά εξαρτήματα για ένα εντυπωσιακό μπάνιο.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Προτάσεις με τέσσερις ιδέες με μεταλλικά εξαρτήματα για ένα πιο φωτεινό και εντυπωσιακό μπάνιο.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι τάσεις σχεδιασμού έρχονται και φεύγουν, αλλά το επόμενο μεγάλο πράγμα είναι τα ζεστά μεταλλικά φωτιστικά στα μπάνια. Πηγαίνουν τις ημέρες του κρύου χρώματος και του ανοξείδωτου χάλυβα. Αυτές οι μέρες, είναι για να δημιουργηθούν φιλόξενοι χώροι με όμοιους του χαλκού, του ορείχαλκου και του χρυσού.
Εάν φοβάστεγια το πώς να ενσωματώσετε καλύτερα αυτά τα υλικά στη διακόσμησή σας χωρίς να αφήσετε το σχέδιο να γίνει υπερβολικά ρετρό, μην ανησυχείτε. Έχουμε τις καλύτερες συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιείτε ζεστά μέταλλα. Προκειμένου, να δημιουργήσετε μια κομψή αισθητική που θα αγαπήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

1. Χρυσές λεπτομέρειες

λευκό μπάνιο με χρυσές λεπτομέρειες
Η ιδέα της χρήσης χρυσού σε ένα μπάνιο μπορεί να φαίνεται ξεπερασμένη. Όμως, αυτό το βλέμμα έχει πρόσφατα δοκιμάσει μια αναζωπύρωση. Σας διαβεβαιώνουμε ότι φέρνει σίγουρα το πολυτελές αποτέλεσμα που θα περίμενε κανείς.
Το κλειδί στη χρήση του χρυσού σε ένα σύγχρονο πλαίσιο είναι να επικεντρωθεί σε σχήματα αιχμής. Ψάξτε για αντικείμενα όπως στρόφιγγες καταρράκτη και μινιμαλιστικά ντους σε αυτό το φινίρισμα. Επίσης, να θυμάστε ότι όταν πρόκειται για χρυσό να εφαρμόζετε την θεωρία “less is more”. Χρησιμοποιήστε το ως έμφαση στον σχεδιασμό σας και όχι ως κύριο συστατικό στοιχείο.

2. Χαλκός

Μπανιέρα χαλκού
Υπάρχει κάτι για τον τρόπο που το φως αντανακλάται από τον χαλκό που το καθιστά ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Για το λόγο αυτό, σύντομα θα γίνει μια εκπληκτική επιλογή για όποιον θέλει να δημιουργήσει ένα απλό και παράλληλα εκπληκτικό μπάνιο. Σκεφτείτε να το χρησιμοποιήσετε για το εστιακό σημείο του χώρου ή να εξετάσετε την ανάμιξη και την ταίριασμα του με άλλο μέταλλο.
Ένα από τα άλλα θετικά χαρακτηριστικά του χαλκού είναι ότι είναι αρκετά εύκολο να το φροντίσετε. Τις περισσότερες φορές, το ζεστό νερό είναι το μόνο που χρειάζεται για να αποκαταστήσετε ένα φθαρμένο εξάρτημα ή στοιχείο φωτισμού στην προηγούμενη λάμψη του.

3. Φωτίστε το μπάνιο με ορείχαλκο

μπάνιο
Ο ορείχαλκος είναι εδώ και αιώνες η φυσική ανθεκτικότητα σε συνδυασμό με την γυαλισμένη λάμψη που δίνει σε κάθε μπάνιο ιδιαίτερη εμφάνιση. Ειδικά όταν αντισταθμίζεται με πιο σκούρες αποχρώσεις που κάνουν το φινίρισμα pop. Αυτό το φινίρισμα πρέπει να είναι κορυφαία επιλογή ακόμη και στους πιο σύγχρονους και πιο παραδοσιακούς χώρους.
Ωστόσο, ο μόνος παράγοντας που πρέπει να εξετάσετε πριν προτιμήστε τον ορείχαλκο είναι ότι απαιτεί κάποια τακτική συντήρηση για να το κρατήσει και να φαίνεται υπέροχα. Είναι πάντα καλύτερο να τηρείτε τις ειδικές οδηγίες συντήρησης του κατασκευαστή. Επομένως ο καθαρισμός θα πρέπει να γίνεται με εγκεκριμένο καθαριστικό.

4. Μπρούντζινα διακοσμητικά

μαρμάρινο μπάνιο
Το μπρούντζο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για το μπάνιο. Σε αντίθεση με άλλα μέταλλα μπορεί, πραγματικά, να ανεβάσει τον πήχη στην διακόσμηση του μπάνιου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα προϊόντα χαλκού δεν έχουν εξωτερικό φινίρισμα για να τα προστατεύσουν από τα στοιχεία μετά την κατασκευή. Με την πάροδο του χρόνου, η χρήση και η έκθεση στα στοιχεία θα δημιουργήσει ένα μοναδικό μοτίβο χρώσης που μπορεί να εμβαθύνει την αισθητική.
Για το λόγο αυτό, προτείνουμε χαλκό σε όσους λατρεύουν τον vintage χαρακτήρα. Δεδομένου ότι το χάλκινο ήταν επίσης πολύ δημοφιλές κατά την επαναστατική εποχή, τείνει να ταιριάζει ιδιαίτερα καλά μέσα σε αποικιακά σπίτια ή άλλα παρόμοια παραδοσιακά σχέδια.
 

Κατηγορίες Προιόντων