Καλάθι Αγορών

Μάθετε ποια είναι τα μέρη όπου ξεχνάτε κάθε φορά να καθαρίσετε

Δείτε τα μέρη που ξεχνάτε να καθαρίσετε. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

έπιπλα σαλονιού

Δείτε τα μέρη που ξεχνάτε να καθαρίσετε. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι για να είναι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο.

Όταν περπατάτε σε ένα δωμάτιο, είναι συνήθως εύκολο να δείτε τι πρέπει να καθαριστεί. Όπως ο σωρός από βρώμικα ρούχα που περιμένουν να πλυθούν ή ο νεροχύτης της κουζίνας που είναι γεμάτος με βρώμικα πιάτα, κατσαρόλες και τηγάνια. Ωστόσο, ακόμη και αν καθαρίσετε τα προφανή πράγματα, ξεχνάτε το υπόλοιπο σπίτι; Ρίξτε μια ματιά σε τρία μέρη που ξεχνάτε να καθαρίσετε και φροντίστε από εδώ και στο εξής να είστε πιο προσεκτικοί.

#1 Κάτω από τα έπιπλα

γυναίκα καθαρίζει κάτω από το κρεβάτι
Όταν κοιτάζετε κάτω από ένα κρεβάτι ή καναπέ υπάρχει συνήθως σκόνη γύρω από αυτά και μπορούν γρήγορα να συλληφθούν με ένα σκούπισμα ή ένα σφουγγάρισμα. Αλλά, γιατί να μην αφιερώσετε χρόνο για να δείτε το πραγματικό κατώτατο σημείο του επίπλου; Μπορεί να σας συγκλονίσει το τι βρίσκετε κάτω από το κρεβάτι, τις καρέκλες και το τραπέζι. Χρησιμοποιήστε ηλεκτρική σκούπα ή ένα πανάκι για να ξεφορτωθείτε τους ιστούς αράχνης και την σκόνη.
Μάθετε πως θα κάνετε τα φθηνά έπιπλα να φαίνονται πολυτελή και ακριβά.

#2 Τοίχος και βάση

καθάρισμα τοίχου
Η σκόνη και η βρωμιά μπορούν να προσκολληθούν σε κάθετες και οριζόντιες επιφάνειες. Ανοίξτε τις κουρτίνες και ανάψτε όλα τα φώτα και θα εκπλαγείτε με το πόσο γούνινοι είναι οι τοίχοι σας. Ξεκινήστε από την κορυφή του τοίχου και κατεβείτε με ένα σκούπισμα που παγιδεύει σωματίδια. Τελειώστε με τον καθαρισμό οποιωνδήποτε σημείων που μπορεί να βρίσκονται γύρω από τους διακόπτες φωτός και τα πόμολα της πόρτας.
Τελειώστε τον καθαρισμό του τοίχου, δίνοντας προσοχή στις σανίδες. Μια εκπληκτική ποσότητα σκόνης μπορεί να συγκεντρωθεί σε αυτές τις μικροσκοπικές προεξοχές. Σε χώρους όπως οι κουζίνες και τα μπάνια όπου υπάρχει περισσότερη υγρασία, θα χρειαστεί πιθανώς να σκουπίσετε τις σανίδες κάτω με ένα υγρό πανί.

#3 Κορυφές των ντουλαπιών, των πορτών και των κορνιζών

Δείτε τα μέρη που ξεχνάτε να καθαρίσετε. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι
Όταν καθαρίζετε το σπίτι σας καλό θα είναι κοιτάξετε και λίγο ψηλά. Μπορεί να δείτε περισσότερη βρωμιά από ότι νομίζετε. Έχουμε την τάση να αγνοούμε τι είναι πέρα από το επίπεδο της όρασης μας. Καθαρίστε συστηματικά την κορυφή των κουφωμάτων, των κουζινών και των ψηλών ντουλαπιών, των κορνιζών και των γωνιών οροφής. Γενικά, ελέγξτε τα φωτιστικά και τους ανεμιστήρες οροφής. Πάρτε ένα υγρό πανάκι και καθαρίστε τις συγκεκριμένες επιφάνειες.
Προϊόντα καθαρισμού που μπορείτε να αγοράσετε από το Amazon με λίγα χρήματα.

Εμπνευστείτε από τα άρθρα μας

Παράδοση επί πεζοδρομίου(μέσω μεταφορικής)
Παράδοση σε μεταφορική της επιλογής σας
Παράδοση από το πρακτορείο
Παράδοση με courier

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.