Μάθετε ποια είναι τα μέρη όπου ξεχνάτε κάθε φορά να καθαρίσετε

Δείτε τα μέρη που ξεχνάτε να καθαρίσετε. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι

Δείτε τα μέρη που ξεχνάτε να καθαρίσετε. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι για να είναι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο.

Όταν περπατάτε σε ένα δωμάτιο, είναι συνήθως εύκολο να δείτε τι πρέπει να καθαριστεί. Όπως ο σωρός από βρώμικα ρούχα που περιμένουν να πλυθούν ή ο νεροχύτης της κουζίνας που είναι γεμάτος με βρώμικα πιάτα, κατσαρόλες και τηγάνια. Ωστόσο, ακόμη και αν καθαρίσετε τα προφανή πράγματα, ξεχνάτε το υπόλοιπο σπίτι; Ρίξτε μια ματιά σε τρία μέρη που ξεχνάτε να καθαρίσετε και φροντίστε από εδώ και στο εξής να είστε πιο προσεκτικοί.

#1 Κάτω από τα έπιπλα

γυναίκα καθαρίζει κάτω από το κρεβάτι

Όταν κοιτάζετε κάτω από ένα κρεβάτι ή καναπέ υπάρχει συνήθως σκόνη γύρω από αυτά και μπορούν γρήγορα να συλληφθούν με ένα σκούπισμα ή ένα σφουγγάρισμα. Αλλά, γιατί να μην αφιερώσετε χρόνο για να δείτε το πραγματικό κατώτατο σημείο του επίπλου; Μπορεί να σας συγκλονίσει το τι βρίσκετε κάτω από το κρεβάτι, τις καρέκλες και το τραπέζι. Χρησιμοποιήστε ηλεκτρική σκούπα ή ένα πανάκι για να ξεφορτωθείτε τους ιστούς αράχνης και την σκόνη.

Μάθετε πως θα κάνετε τα φθηνά έπιπλα να φαίνονται πολυτελή και ακριβά.

#2 Τοίχος και βάση

καθάρισμα τοίχου

Η σκόνη και η βρωμιά μπορούν να προσκολληθούν σε κάθετες και οριζόντιες επιφάνειες. Ανοίξτε τις κουρτίνες και ανάψτε όλα τα φώτα και θα εκπλαγείτε με το πόσο γούνινοι είναι οι τοίχοι σας. Ξεκινήστε από την κορυφή του τοίχου και κατεβείτε με ένα σκούπισμα που παγιδεύει σωματίδια. Τελειώστε με τον καθαρισμό οποιωνδήποτε σημείων που μπορεί να βρίσκονται γύρω από τους διακόπτες φωτός και τα πόμολα της πόρτας.

Τελειώστε τον καθαρισμό του τοίχου, δίνοντας προσοχή στις σανίδες. Μια εκπληκτική ποσότητα σκόνης μπορεί να συγκεντρωθεί σε αυτές τις μικροσκοπικές προεξοχές. Σε χώρους όπως οι κουζίνες και τα μπάνια όπου υπάρχει περισσότερη υγρασία, θα χρειαστεί πιθανώς να σκουπίσετε τις σανίδες κάτω με ένα υγρό πανί.

#3 Κορυφές των ντουλαπιών, των πορτών και των κορνιζών

Δείτε τα μέρη που ξεχνάτε να καθαρίσετε. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι

Όταν καθαρίζετε το σπίτι σας καλό θα είναι κοιτάξετε και λίγο ψηλά. Μπορεί να δείτε περισσότερη βρωμιά από ότι νομίζετε. Έχουμε την τάση να αγνοούμε τι είναι πέρα από το επίπεδο της όρασης μας. Καθαρίστε συστηματικά την κορυφή των κουφωμάτων, των κουζινών και των ψηλών ντουλαπιών, των κορνιζών και των γωνιών οροφής. Γενικά, ελέγξτε τα φωτιστικά και τους ανεμιστήρες οροφής. Πάρτε ένα υγρό πανάκι και καθαρίστε τις συγκεκριμένες επιφάνειες.

Προϊόντα καθαρισμού που μπορείτε να αγοράσετε από το Amazon με λίγα χρήματα.

Τύπος πακέκουm2Συνοπτική περιγραφή εργασιώνΤιμή πακέτου
60SilverΠακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο και συνολικό εμβαδό 60 m2. Υδραυλικές εργασίες, αποξηλώσεις κλπ.8.000€
60Premium Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο και συνολικό εμβαδό 60 m2. Υδραυλικές εργασίες, αποξηλώσεις κλπ.11.500€
60Gold Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με τρία υπνοδωμάτια και συνολικό εμβαδό 60 m2. Δείτε τι εργασίες περιλαμβάνει το συγκεκριμένο πακέτο.16.000€
80Gold Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 80m2 με τρία υπνοδωμάτια.9.000€
80Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος δύο υπνοδωματίων και συνολικού εμβαδού 80 m213.500€
80Νέα προσφορα: Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος με δύο υπνοδωμάτια και συνολικό εμβαδό 80m220.000€
100Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 με τρία (3) υπνοδωμάτια. Οικοδομικές, υδραυλικές,ξυλουργικές και πολλές ακόμη εργασίες.10.000€
100Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 με τρία (3) υπνοδωμάτια. Αποξηλώσεις, οικοδομικά, και πολλές ακόμη εργασίες.15.500€
100Πακέτο Ανακαίνισης Διαμερίσματος 100 m2 με τρία (3) υπνοδωμάτια.Χρωματισμοί, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και πολλές ακόμη εργασίες.24.000€
Τίτλος οδηγούΠεριγραφή οδηγούΕκτενής Περιγραφή οδηγού
Πλήρης οδηγός για διακόσμηση σαλονιού και οργάνωση επίπλωνΌλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την διακόσμηση σαλονιού, την οργάνωση επίπλων, και τους χρωματικούς συνδυασμούς του καθιστικού.
Πλήρης οδηγός για διακόσμηση και ανακαίνιση κουζίναςΌλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την διακόσμηση κουζίνας, την ανακαίνιση, τα κατάλληλη υλικά για τους πάγκους και τους χρωματικούς συνδυασμούς.
Οδηγός για την διακόσμηση τραπεζαρίας και το ιδανικό δάπεδοΠροτάσεις για διακόσμηση τραπεζαρίας, κατάλληλο φωτισμό, ιδανικό δάπεδο, χρώματα και στυλ διακόσμησης που μπορείτε να επιλέξετε.
Οδηγός για διακόσμηση υπνοδωματίου και επιλογή κρεβατιούΠροτάσεις για διακόσμηση υπνοδωματίου, χρωματικούς συνδυασμούς, ιδανική επιλογή κρεβατιού, και σωστού φωτισμού.
Πλήρης οδηγός για διακόσμηση μπάνιου και υλικά για το πάτωμαΌλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την διακόσμηση μπάνιου, τον σωστό φωτισμό, τα κατάλληλη υλικά για το πάτωμα και τις ιδανικές μπανιέρες/ντους.
Οδηγός για διακόσμηση βρεφικού δωματίου και ιδανικών επίπλωνΠροτάσεις για διακόσμηση βρεφικού δωματίου, χρωματικούς συνδυασμούς, απαραίτητων επίπλων και σωστού φωτισμού.
Οδηγός για χρώματα παιδικού δωματίου και κατάλληλα έπιπλαΣυμβουλές για χρώματα παιδικού δωματίου, κατάλληλο φωτισμό, ιδανικά έπιπλα, και πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους.
Οδηγός για διακόσμηση εφηβικού δωματίου και έπιπλαΠροτάσεις για διακόσμηση εφηβικού δωματίου, κατάλληλα χρώματα, ιδανικά έπιπλα και αποθηκευτικούς χώρους. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι εδώ.
Οδηγός για διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού και επιλογή επίπλωνΠροτάσεις για διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού, χρωματικούς συνδιασμούς, επιλογή επίπλων και εξοπλισμών και κατάλληλο φωτισμό.
Οδηγός ανακαίνισης σπιτιού, ιδέες και λύσειςΠλήρης οδηγός για ανακαίνιση σπιτιού,διαμόρφωση εξωτερικού χώρου και κήπων,συστήματα σκίασης και πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό