Καλάθι αγορών

Πως θα διώξετε τον λεκέ από σταφύλι στα ρούχα σας

Μάθετε πως φεύγει ο λεκές από σταφύλι στα ρούχα και αντλήστε ιδέες για το σπίτι

Μάθετε πως φεύγει ο λεκές από σταφύλι στα ρούχα και αντλήστε ιδέες για το σπίτι σας.

Ο λεκές από σταφύλι μπορεί να συμβεί στο λεπτό και να καταστρέψει το αγαπημένο σας ρούχο. Γι’αυτό τον λόγο χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση. Διαβάστε, λοιπόν, παρακάτω για να μάθετε πως φεύγει ο λεκές από σταφύλι στα ρούχα σας και αντλήστε ιδέες για το σπίτι.
Όπως, όλοι γνωρίζετε τα σταφύλια έχουν κόκκινο, ροζ ή άσπρο χρώμα. Φυσικά, οι λεκέδες από σταφύλια κόκκινου ή ροζ χρώματος είναι πιο δύσκολοι στην αφαίρεση. Οι οδηγίες που ακολουθούν μπορούν να εφαρμοστούν και για την αφαίρεση λεκέ από σταφύλι άσπρου χρώματος. Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία και ο λεκές από σταφύλι στα ρούχα θα απομακρυνθεί τελείως.
Πως να καθαρίσετε το λεκέ από κερί στο χαλί σας.
1. Γυρίστε το ρούχο από την ανάποδη και τοποθετήστε την λεκιασμένη περιοχή κάτω από τρεχούμενο νερό, με αρκετή πίεση, ώστε να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο σταφύλι.
2. Ανακατέψτε 1 κουτάλι της σούπας λευκό ξύδι και 1/2 κουταλάκι του γλυκού υγρό απορρυπαντικό πιάτων σε 1/4 του λίτρου ζεστό νερό.
3. Μουλιάστε το ρούχο στο διάλυμα καθαρισμού για 15 λεπτά.
4. Ξεβγάλτε καλά το ρούχο με κρύο νερό.

σταφύλι
Ο λεκές από σταφύλι στα ρούχα μπορεί να συμβεί στο λεπτό και να καταστρέψει τα ρούχα σας, γι’αυτό χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση.

5. Ελέγξτε αν ο λεκές από σταφύλι έχει απομακρυνθεί εντελώς. Αν όχι, τρίψτε τη λεκιασμένη περιοχή με οινόπνευμα και στη συνέχεια ξεβγάλτε καλά το ρούχο με κρύο νερό. Προσοχή: Πριν χρησιμοποιήσετε οινόπνευμα στη λεκιασμένη περιοχή, δοκιμάστε σε ένα κρυφό σημείο του ρούχου για να βεβαιωθείτε ότι τρίβοντας με οινόπνευμα δεν θα προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά.
6. Πλύνετε το ρούχο στην υψηλότερη θερμοκρασία που επιτρέπει το ύφασμα, σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα φροντίδας του.
7. Μετά το πλύσιμο, ελέγξτε αν ο λεκές από σταφύλι στα ρούχα έχει απομακρυνθεί τελείως. Αν όχι, επαναλάβατε τα προηγούμενα βήματα, πριν αφήσετε το ρούχο να στεγνώσει.
Tips για να καθαρίσετε τους λιπαρούς λεκέδες της κουζίνας.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.