Καλάθι αγορών

Πως θα διώξετε τον λεκέ από ψάρι στα ρούχα σας

Μάθετε πως αντιμετωπίζεται ο λεκές από ψάρι στα ρούχα και αντλήστε πρακτικές ιδέες για το σπίτι

Μάθετε πως φεύγει ο λεκές από ψάρι στα ρούχα και αντλήστε πρακτικές ιδέες για το σπίτι.

Ο λεκές από ψάρι καθαρίζεται, σχετικά, εύκολα αν αντιμετωπιστεί όσο το δυνατό γρηγορότερα. Η διαδικασία αφαίρεσης του είναι παρόμοια με εκείνη του λεκέ από αίμα ή του λεκέ από λάδι στα ρούχα, ανάλογα αν το ψάρι είναι ωμό ή μαγειρεμένο. Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία για να μάθετε πως φεύγει ο λεκές από ψάρι στα ρούχα και αντλήστε ιδέες για το σπίτι σας.

Α. Λεκές από ψάρι στα ρούχα που πλένονται

ρούχα
Ο λεκές από ψάρι στα ρούχα καθαρίζεται, σχετικά, εύκολα αν αντιμετωπιστεί αμέσως.

#1 Λεκές από ωμό ψάρι

Αν ο λεκές προκλήθηκε από ωμό ψάρι αντιμετωπίζεται όπως ο λεκές από αίμα στα ρούχα.

 1. Γυρίστε το ρούχο από την ανάποδη και τοποθετήστε την λεκιασμένη περιοχή κάτω από τρεχούμενο νερό, με αρκετή πίεση, ώστε να απομακρυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερα υπολείμματα ψαριού. Μην χρησιμοποιήσετε ζεστό νερό γιατί θα αντιδράσει με την πρωτεΐνη του αίματος και μετά ο λεκές είναι πολύ δύσκολο να καθαριστεί.
 2. Πλύνετε το ρούχο στην υψηλότερη θερμοκρασία που επιτρέπει το ύφασμα, σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα φροντίδας του.

#2 Λεκές από μαγειρεμένο ψάρι

Αν ο λεκές προκλήθηκε από μαγειρεμένο ψάρι αντιμετωπίζεται όπως ο λεκές από λάδι. Βέβαια, σε πολλούς τρόπους μαγειρέματος χρησιμοποιούνται και άλλα υλικά, οπότε ο λεκές από μαγειρεμένο ψάρι είναι ένας συνδυασμός λεκέδων. Διαβάστε παρακάτω τη διαδικασία αφαίρεσης του.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

 1. Χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι ή ένα κουταλάκι για να απομακρύνετε όσο το δυνατόν περισσότερα στερεά υπολείμματα ψαριού.
 2. Πασπαλίστε καλαμποκάλευρο ή ταλκ και αφήστε το να παραμείνει για λίγα λεπτά ώστε να απορροφήσει, όσο το δυνατόν περισσότερο λάδι. Στην περίπτωση που δεν έχετε καλαμποκάλευρο ή βρίσκεστε εκτός σπιτιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκό ψωμί.
 3. Ρίξτε επάνω στον λεκέ μερικές σταγόνες ισχυρού υγρού απορρυπαντικού ρούχων και τρίψτε απαλά το ύφασμα με τα δάχτυλα σας ή μια παλιά οδοντόβουρτσα. Αφήστε το απορρυπαντικό για 15 λεπτά.
 4. Πλύνετε το ρούχο στην υψηλότερη θερμοκρασία που επιτρέπει το ύφασμα.

Εξαφανίστε τον λεκέ από σοκολάτα με αυτά τα κόλπα.

Β. Λεκές από ψάρι στα ρούχα που δεν πλένονται

μπλούζες
Αν ο λεκές από ψάρι είναι σε ρούχο που απαιτεί στεγνό καθάρισμα, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία.

Αν ο λεκές από ψάρι είναι σε ρούχο που απαιτεί στεγνό καθάρισμα, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

 1. Χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι ή ένα κουταλάκι για να απομακρύνετε όσο το δυνατόν περισσότερα στερεά υπολείμματα ψαριού.
 2. Με ένα καθαρό, λευκό πανί ταμπονάρετε τον λεκέ για να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο λάδι.
 3. Απευθυνθείτε στο πλησιέστερο καθαριστήριο.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.