Καλάθι αγορών

Πως να αφαιρέσετε τους λεκέδες από την μουστάρδα

Μάθετε πως αντιμετωπίζονται οι λεκέδες από μουστάρδα στα ρούχα με οικονομικές ιδέες

Μάθετε πως αντιμετωπίζονται οι λεκέδες από μουστάρδα στα ρούχα με οικονομικές ιδέες.

Τίποτα δεν ταιριάζει περισσότερο με ένα hot-dog από τη μουστάρδα. Ωστόσο, σίγουρα κάτι θα… πάει στραβά. Ο λεκές από μουστάρδα είναι ένας δύσκολος λεκές, καθώς αποτελείται από μείγμα κουρκουμά και ελαίων. Γι’αυτό, ακριβώς, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί γρήγορα προκειμένου να αφαιρεθεί. Μάθετε, λοιπόν, πως αντιμετωπίζονται οι λεκέδες από μουστάρδα στα ρούχα με τις πιο οικονομικές ιδέες.
Όπως ισχύει για όλους τους λεκέδες, η διαδικασία απομάκρυνσης του πρέπει να ξεκινήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Να ξέρετε ότι, αν ο λεκές από μουστάρδα στα ρούχα παραμείνει για πολύ αφαιρείται δύσκολα και ενδεχομένως να χρειαστεί η χρήση λευκαντικού.
Με αυτό τον τρόπο θα επαναφέρετε το πουλόβερ που μπήκε στο πλυντήριο.

λεκές από μουστάρδα στα ρούχα
Ο λεκές από μουστάρδα στα ρούχα είναι ένας ενοχλητικός και δύσκολος λεκές.

Διαδικασία

 1. Χρησιμοποιήστε μία καθαρή και στεγνή πετσέτα, πιέστε τον λεκέ ώστε να απορροφηθεί όσο το δυνατόν περισσότερη μουστάρδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε υφασμάτινη είτε χάρτινη πετσέτα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι απορροφητική.
 2. Με ένα μαχαίρι ή ένα κουταλάκι αφαιρέστε τα υπολείμματα μουστάρδας από το ρούχο όταν αυτά έχουν ξεραθεί. Αν ο λεκές είναι ακόμα νωπός, αυτό που θα πετύχετε είναι να εξαπλωθεί. Έπειτα, τινάξτε το ρούχο για να φύγουν όποια υπολείμματα έχουν παραμείνει.
 3. Γυρίστε το ρούχο από την ανάποδη και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Με αυτό θα βοηθήσετε τα υπολείμματα της μουστάρδας να απομακρυνθούν από το ρούχο και όχι να πιεστούν από το νερό και να εισχωρήσουν στις ίνες του. Προσοχή: Μην χρησιμοποιήσετε ζεστό νερό, γιατί θα μονιμοποιήσει το λεκέ στο ρούχο.
 4. Τρίψτε απαλά το λεκέ με υγρό απορρυπαντικό ρούχων και αφήστε το για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε προσεκτικά τη λεκιασμένη περιοχή με άφθονο νερό. Επαναλάβατε την παραπάνω διαδικασία, όσες φορές χρειάζεται, ώστε να απομακρυνθεί ο λεκές.
 5. Πλύνετε το ρούχο κανονικά στο πλυντήριο στη θερμοκρασία που αναφέρεται στην ετικέτα φροντίδας του. Προσθέστε λευκαντικό στην πλύση, είτε χλωρίνη αν τα ρούχα είναι λευκά, είτε λευκαντικό για χρωματιστά.
 6. Πριν απλώσετε τα ρούχα να στεγνώσουν ελέγξτε ότι ο λεκές έχει απομακρυνθεί εντελώς. Αν όχι, ακολουθήστε ξανά την παραπάνω διαδικασία.

Κι όμως υπάρχουν μυρωδιές που φτιάχνουν την διάθεση! Μάθετε ποιες είναι!

μουστάρδα
Αν ο λεκές από μουστάρδα στα ρούχα παραμείνει για πολύ αφαιρείται δύσκολα και ίσως χρειάζεται η χρήση λευκαντικού.

Συμβουλή

Η συμβουλή μας για την αφαίρεση λεκέδων από μουστάρδα είναι να αντιμετωπίσετε το συντομότερο δυνατό το λεκέ από μουστάρδα. Αν δεν το κάνετε αυτό να ξέρετε ότι η μουστάρδα μπορεί να προκαλέσει μόνιμο χρωματισμό στο ύφασμα. Μάθετε ότι ο συγκεκριμένος λεκές είναι δύσκολος όταν στεγνώσει.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.