Καλάθι αγορών

Πως θα βγάλετε το μολύβι ματιών από τα ρούχα σας

Μάθετε πως θα φύγει ο λεκές από μολύβι ματιών στα ρούχα με πρακτικές ιδέες

Μάθετε πως θα φύγει ο λεκές από μολύβι ματιών στα ρούχα με πρακτικές ιδέες.

Ο λεκές από μολύβι ματιών είναι ένα είδος λιπαρού λεκέ που αφαιρείται δύσκολα αν παραμείνει πολλή ώρα. Γι’αυτό σας έχουμε μερικές πρακτικές ιδέες για να μάθετε πως θα φύγει ο λεκές από μολύβι ματιών στα ρούχα σας.
Όπως ισχύει για όλους τους λεκέδες το ρούχο δεν πρέπει να στεγνώσει εντελώς ή να μπει στο στεγνωτήριο αν ο λεκές δεν έχει απομακρυνθεί. Γι’αυτό, η διαδικασία αφαίρεσης θα πρέπει να ξεκινήσει όσο το δυνατόν συντομότερα.

μολύβια ματιών
Το ρούχο δεν πρέπει να στεγνώσει εντελώς ή να μπει στο στεγνωτήριο αν ο λεκές δεν έχει απομακρυνθεί.

Tips για να καθαρίσετε τους λιπαρούς λεκέδες της κουζίνας.
1. Ψεκάστε τον λεκέ με ξηρό καθαριστικό λεκέδων ή ταμπονάρετε τον με το καθαριστικό λεκέδων που χρησιμοποιείτε στο πλυντήριο ρούχων. Αφήστε τα υλικά να παραμείνουν πάνω στον λεκέ για τουλάχιστον ένα λεπτό.
2. Τρίψτε τον λεκέ από μολύβι ματιών με μια μικρή ποσότητα ισχυρού απορρυπαντικού πλυντηρίου ρούχων.
3. Πλύνετε το ρούχο ως συνήθως. Πριν στεγνώσετε το ρούχο, ελέγξετε αν έχει απομακρυνθεί ο λεκές από μολύβι ματιών στα ρούχα. Αν δεν έχει αφαιρεθεί, μην στεγνώσετε το ρούχο γιατί η θερμότητα θα μονιμοποιήσει τον λεκέ.
μολύβια ματιών
Ο λεκές από μολύβι ματιών στα ρούχα είναι ένα είδος λιπαρού λεκέ που αφαιρείται δύσκολα αν παραμείνει πολλή ώρα.

4. Αν ο λεκές από μολύβι ματιών στα ρούχα δεν έχει αφαιρεθεί, διαλύστε σε νερό λευκαντικό σε σκόνη σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μουλιάστε το ρούχο στο διάλυμα για 15 λεπτά.
5. Αν ούτε το διάλυμα λευκαντικού αφαιρέσει τον λεκέ και το ρούχο είναι λευκό, μουλιάστε το ρούχο σε διάλυμα χλωρίνης. Αν ο λεκές από μολύβι στα ρούχα δεν εξαφανιστεί σε 15 λεπτά, αποσύρετε το ρούχο από το διάλυμα γιατί θα προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά.
6. Αν ο λεκές έχει εξαφανιστεί, πλύνετε το ρούχο στο πιο ζεστό νερό που επιτρέπει το ύφασμα.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.