Καλάθι αγορών

Τι θα κάνετε αν στάξει κερί στο ξύλινο τραπέζι σας

Μάθετε πως βγαίνει ο λεκές από κερί σε ξύλινο τραπέζι ή οποιοδήποτε ξύλινο έπιπλο

Μάθετε πως βγαίνει ο λεκές από κερί σε ξύλινο τραπέζι ή οποιοδήποτε ξύλινο έπιπλο.

κερια
Αναρωτιέστε πως βγαίνει ο λεκές από κερί σε ξύλινο τραπέζι; Μην ανησυχείτε εμείς σας έχουμε την λύση. Ο συγκεκριμένος λεκές μπορεί να αφαιρεθεί με ασφάλεια τόσο από το ξύλινο τραπέζι σας ή από οποιοδήποτε ξύλινο έπιπλο. Βγαίνει πανεύκολα χωρίς να προκαλέσει ζημιά στην ξύλινη επιφάνεια, λαμβάνοντας κάποιες προφυλάξεις.
Ωστόσο, σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να αφαιρεθεί απλά χρησιμοποιώντας το νύχι σας, αλλά όταν το κερί έχει εισχωρήσει στο ξύλο χρειάζεται να ακολουθήσετε μια ειδική διαδικασία. Διαβάστε παρακάτω τα βήματα αυτής της διαδικασίας και απαλλάξτε τα ξύλινα έπιπλα σας από τους λεκέδες από κερί.
Πως να καθαρίσετε τα ξύλινα πατώματα με ένα μόνο υλικό.

λεκές από κερί στο τραπέζι
Όταν το κερί έχει εισχωρήσει στο ξύλο χρειάζεται να ακολουθηθεί μια ειδική διαδικασία.

#1 Προετοιμασία ηλεκτρικού σίδερου

Αφαιρέστε το νερό από την δεξαμενή του ατμοσίδερου και απενεργοποιείστε την παραγωγή ατμού (γυρίστε τον διακόπτη παραγωγής ατμού στο off). Θερμάνετε το ηλεκτρικό σας σίδερο, με τον θερμοστάτη του στην ένδειξη για ευαίσθητα ρούχα.

#2 Χρησιμοποιήστε χάρτινη καφέ σακούλα

Τοποθετήστε μια χάρτινη καφέ σακούλα (αυτή της μαναβικής) στην περιοχή που βρίσκεται ο λεκές. Φροντίστε η σακούλα να καλύπτει όλο τον λεκέ.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Σιδερώστε τον λεκέ από κερί

Τοποθετείστε το ζεστό σίδερο πάνω στη χάρτινη σακούλα και αφήστε το για περίπου 1/2 λεπτό.

λεκές από κερί
Αυτή η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί και σε ξύλινα δάπεδα, ή όποια άλλη ξύλινη επιφάνεια.

#4 Ελέγξτε τον λεκέ στο ξύλινο τραπέζι

Απομακρύνετε το ηλεκτρικό σίδερο και ελέγξτε αν ο λεκές έχει απομακρυνθεί από το ξύλινο τραπέζι. Αν όχι, τοποθετείστε πάλι τη σακούλα πάνω στον λεκέ και σιδερώστε για 1/2 λεπτό.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#5 Περάστε με βερνίκι την περιοχή του ξύλινου τραπεζιού

Όταν ο λεκές απομακρυνθεί τελείως , περάστε την περιοχή με βερνίκι.

Tips!

 • Η παραπάνω μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί και σε ξύλινα δάπεδα, ή όποια άλλη ξύλινη επιφάνεια.
 • Όπως ισχύει για όλους τους λεκέδες, ξεκινήστε τη διαδικασία αφαίρεσης όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.