Καλάθι αγορών

Ξύλινο πάτωμα: Τα λάθη που κάνετε και το καταστρέφετε

Μάθετε πως καταστρέφεται το ξύλινο πάτωμα και πάρτε ιδέες και λύσεις για το σπίτι

Μάθετε πως καταστρέφεται το ξύλινο πάτωμα και πάρτε ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε όμορφα ξύλινα πατώματα. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που τα θέλουν στα σπίτι τους. Άλλωστε, το ξύλινο πάτωμα δίνει άλλον αέρα σε ένα σπίτι. Ωστόσο, έχει το μειονέκτημα πως είναι ευαίσθητο. Γι’αυτό, διαβάστε παρακάτω πως καταστρέφεται το ξύλινο πάτωμα και αντλήστε ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας.
Αν, λοιπόν, αρχίζετε να παρατηρείτε φθορές σε διάφορα σημεία του πατώματος αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε πως έγιναν, είστε στο σωστό…άρθρο. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και μάθετε ποια είναι λάθη που ενδεχομένως κάνετε, με αποτέλεσμα να καταστρέφετε το πάτωμά σας.
Τα πιο εντυπωσιακά πατώματα που έχουμε δει ποτέ.

Λάθος Νο1: Ηλεκτρική σκούπα

μωβ ηλεκτρική σκούπα
Υπάρχουν κάποια εξαρτήματα στις ηλεκτρικές σκούπες που δεν είναι κατάλληλα για ξύλινο πάτωμα.

Υπάρχουν κάποια εξαρτήματα στις ηλεκτρικές σκούπες που δεν είναι κατάλληλα για ξύλινο πάτωμα. Επομένως, την επόμενη φορά που θα σκουπίσετε καλό θα είναι να διαβάσετε το φυλλάδιο οδηγιών της σκούπας σας ή να πάρετε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της κατασκευάστριας εταιρείας. Προσέξτε γενικά τα εξαρτήματα καθώς δεν είναι όλα κατάλληλα για τα ξύλινα πατώματα.
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ξύλινο δάπεδο.

Λάθος Νο2: Βρώμικες σκούπες

Αν έχετε καιρό να καθαρίσετε την ηλεκτρική σκούπα, τότε η σκόνη και οι βρωμιές που έχουν κάτσει πάνω της μπορούν να γδάρουν το ξύλινο πάτωμα. Γι’ αυτό προτού σκουπίσετε το πάτωμα κοιτάξτε την προκειμένου να αποφύγετε την καταστροφή του πατώματος σας.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Λάθος Νο3: Συχνό σφουγγάρισμα

σφουγγάρισμα
Τα ξύλινα πατώματα δεν πρέπει να σφουγγαρίζονται πάνω από μία φορά κάθε 1-2 μήνες;

Το ξέρατε ότι τα ξύλινα πατώματα δεν πρέπει να σφουγγαρίζονται πάνω από μία φορά κάθε 1-2 μήνες; Γι’αυτό την επόμενη φορά που θα θέλετε να καθαρίσετε το πάτωμά σας χρησιμοποιήστε ηλεκτρική σκούπα ή στεγνό σφουγγάρισμα χωρίς νερό.
Ιδέες για να σφουγγαρίζετε σωστά το κάθε είδος πατώματος.

Λάθος Νο4: Λάθος διαρρύθμιση επίπλων

Βάζοντας τα έπιπλα σε λάθος σημεία μπορεί να σκουντουφλάτε συνέχεια πάνω σε αυτά με αποτέλεσμα να γδέρνετε το πάτωμά. Φροντίστε το κάθε έπιπλο που πατάει στο ξύλινο πάτωμα να είναι σταθερό και να μην μετακινείται.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Λάθος Νο5: Χρήση υγρών απορρυπαντικών

Όπως είπαμε και προηγουμένως τα υγρά δεν κάνουν καλό στα ξύλινα πατώματα. Προτιμήστε να χρησιμοποιείτε ελάχιστο απορρυπαντικό όταν σφουγγαρίζετε και στη συνέχεια περάστε την επιφάνεια με στεγνό πανί.

Λάθος Νο6: Ακατάλληλα αυτοκόλλητα χαλιών

αυτοκόλλητα χαλιών
Χρησιμοποιώντας ακατάλληλα αυτοκόλλητα μπορεί να προκαλέσετε αποχρωματισμό στο ξύλινο πάτωμά.

Πολύς κόσμος βάζει τα λάθος αυτοκόλλητα κάτω από τα χαλιά του προκειμένου να τα διατηρεί σταθερά στο πάτωμα. Χρησιμοποιώντας, όμως, ακατάλληλα αυτοκόλλητα μπορεί να προκαλέσετε αποχρωματισμό στο ξύλινο πάτωμά σας.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.