Καλάθι αγορών

Καθαρίστε εύκολα και οικολογικά τις κεραμικές εστίες

Είστε στον καθαρισμό της κουζίνας και αναρωτιέστε "Πως να καθαρίσω τις κεραμικές εστίες"; Φυσικά, με οικολογικά προϊόντα

Βρίσκεστε στην διαδικασία για τον καθαρισμό της κουζίνας και αναρωτιέστε “Πως να καθαρίσω τις κεραμικές εστίες”; Φυσικά, με οικολογικά προϊόντα.

Έχετε ξεκινήσει τον καθαρισμός του σπιτιού και τώρα βρίσκεστε στον καθαρισμό της κουζίνας; Μήπως αναρωτιέστε “Πως να καθαρίσω τις κεραμικές εστίες“; Επειδή, οι κεραμικές εστίες της κουζίνας καθαρίζονται, σχεδόν, κάθε μέρα καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά. Διαβάστε, λοιπόν, παρακάτω πως να καθαρίσετε οικολογικά τις κεραμικές εστίες σας.

καθαρισμός κεραμικής εστίας
Οι κεραμικές εστίες της κουζίνας καθαρίζονται, σχεδόν, κάθε μέρα γι’αυτό πείτε όχι στα χημικά καθαριστικά

Βήμα 1ο: Πασπαλίστε στις κεραμικές εστίες μαγειρική σόδα ώστε να δημιουργηθεί ένα λεπτό στρώμα. Δεν χρειάζεται να μετρήσετε την ποσότητα της μαγειρικής σόδας. Απλά, απλώστε τόση όση χρειάζεται ανάλογα με το πόσο βρώμικες είναι οι εστίες. Αν θέλετε να ενισχύσετε την δράση της μαγειρικής σόδας, χρησιμοποιήστε και λευκό ξύδι. Αφού πασπαλίσετε τη μαγειρική σόδα στις εστίες και δημιουργηθεί ένα λεπτό στρώμα, γεμίστε με λευκό ξύδι ένα μπουκάλι με ψεκαστήρα και ψεκάστε.
Αυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να καθαρίσετε τον φούρνο σας.
Βήμα 2οΡίξτε λίγες σταγόνες υγρού απορρυπαντικού πιάτων σε μια λεκάνη με ζεστό νερό. Ανακατέψτε για να δημιουργηθεί σαπουνάδα. Βουτήξτε μια πάνινη πετσέτα μεγάλου μεγέθους (τόση όση να καλύπτει όλες τις εστίες της κουζίνας) στο διάλυμα.
Βήμα 3οΒγάλτε την πάνινη πετσέτα από τη λεκάνη και στίψτε την. Τοποθετείστε την επάνω στη μαγειρική σόδα και αφήστε την να παραμείνει για 15 λεπτά.
καθάρισμα κεραμικών εστίων
Καθαρίστε οικολογικά τις κεραμικές εστίες της κουζίνας σας.

Βήμα 4οΑφού περάσουν τα 15 λεπτά απομακρύνετε τη μαγειρική σόδα σκουπίζοντας την με την πάνινη πετσέτα. Κάντε μεγάλες κυκλικές κινήσεις και αφαιρέστε προσεκτικά όλη τη μαγειρική σόδα.
Βήμα 5οΡίξτε λίγες σταγόνες υγρού απορρυπαντικού πιάτων σε ένα καθαρό σφουγγάρι και σκουπίστε για να απομακρυνθούν τυχόν υπολείμματα μαγειρικής σόδας από τις κεραμικές εστίες. Αφήστε να στεγνώσουν στον αέρα. Μην χρησιμοποιήσετε διάλυμα αμμωνίας-νερού ή καθαριστικά με βάση την αμμωνία γιατί είναι αποτελεσματική μόνο για πολύ εύκολους λεκέδες. Επίσης, η αμμωνία αφήνει ιριδίζοντες λεκέδες στην επιφάνεια των κεραμικών εστιών.
Πως να καθαρίσετε το λεκέ από κερί στο χαλί σας.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.