Έτσι θα πλύνετε τα λούτρινα ζωάκια των παιδιών σας

0
107
Ιδέες και τρόπους για γρήγορο και εύκολο καθάρισμα για τα λούτρινα ζωάκια του παιδιού

 

Ιδέες και τρόπους για γρήγορο και εύκολο καθάρισμα για τα λούτρινα ζωάκια του παιδιού σας.

Το γνωρίζατε ότι τα λούτρινα ζωάκια πρέπει να καθαρίζονται τακτικά; Αυτό πρέπει να γίνεται διότι τα παιδιά τα αγκαλιάζουν και τα κρατάνε δίπλα στο πρόσωπό τους. Γι’αυτό, διαβάστε και δείτε τους τρόπους για γρήγορο και εύκολο καθάρισμα για τα λούτρινα ζωάκια του παιδιού σας.

#1 Πλύσιμο στο πλυντήριο

πλυντήριο
Ο καλύτερος τρόπος για να πλύνετε τα λούτρινα είναι στο πλυντήριο.

Ο καλύτερος τρόπος για να πλύνετε τα λούτρινα ζωάκια είναι στο πλυντήριο. Είναι η πιο εύκολη και ταχύτερη από άλλες μεθόδους και γίνεται πραγματικός καθαρισμός. Ωστόσο, όσα λούτρινα διαθέτουν μηχανισμούς, όπως καταλαβαίνεται δεν μπορεί να πλυθούν στο πλυντήριο. Υπάρχει πάντα κίνδυνος να καταστραφούν, ιδιαίτερα εάν έχουν ήδη κάποια τρύπα. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεστε μια σακούλα για πλύσιμο στο πλυντήριο ή μια μαξιλαροθήκη.

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείστε ένα ήπιο απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, κρύο νερό και να βάλετε το πλυντήριο στις ελαφρές στροφές. Μπορείτε να πλύνετε περισσότερα από ένα λούτρινα ζωάκια αρκεί να είναι παρόμοιου χρώματος για να μην ξεβάψουν.

πλύσιμο

Extra tip: Θέλει προσοχή πριν τα πλύνετε, δηλαδή: να αφαιρέσετε οποιαδήποτε έξτρα κορδελάκια ή ότι άλλο έξτρα υπάρχει. Μπορείτε να τα επανατοποθετήσετε όταν στεγνώσουν, καθώς επίσης να ράψετε όποια τρύπα υπάρχει για να μην αδειάσουν.

#2 Πλύσιμο στο χέρι

λούτρινο αρκουδάκι
Αν προτιμήσετε πλύσιμο στο χέρι, τότε πρέπει να βουτήξετε όλο το λούτρινο στο νερό.

Αν για κάποιους λόγους θέλετε να τα πλύνετε στο χέρι, τότε πρέπει να βουτήξετε όλο το λούτρινο στο νερό. Μην προσπαθήσετε να αφαιρέσετε τοπικά κάποιες βρωμιές, διότι η βρωμιά εισχωρεί μέχρι το βάθος και στην γέμιση του. Για ένα εύκολο πλύσιμο στο χέρι θα πρέπει να γεμίσετε μια λεκάνη γεμάτη με κρύο νερό και ένα μικρό καπάκι από ελαφρύ απορρυπαντικό πλυντηρίου. Βυθίζετε και καθαρίστε απαλά το παιχνίδι.

Στην συνέχεια να σιγουρευτείτε ότι ξεπλύνατε καλά όλο το σαπούνι, καθώς, επίσης και να το στύψετε για να βγει όσο το δυνατόν περισσότερο νερό ώστε να στεγνώσει πιο εύκολα.
Προτείνουμε να τυλίξετε το λούτρινο σε μια πετσέτα και να το στύψετε όσο περισσότερο μπορείτε. Στην συνέχεια αναμορφώστε το ώστε να πάρει πάλι το αρχικό του σχήμα και αφήστε το να στεγνώσει.

Αυτά τα πράγματα μπορείτε να πλύνετε στο πλυντήριο ρούχων.