Καλάθι Αγορών

T. 2103003039 Δ -Τ 09:00-17:00  | Τριτη – Πεμπτη 10.00 – 18.00 | Παρασκευή 10.00 – 18.00

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την αγορά των επίπλων του σπιτιού και του κήπου από ένα ηλεκτρονικό ή φυσικό κατάστημα

Μια όμορφη διακόσμηση αρχίζει με τα βασικά έπιπλά σας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να αγοράσετε έπιπλα που διαρκούν. Η γνώση του τι να ερευνήσεις και τι όχι μπορεί να βοηθήσει και να κάνει την εμπειρία αγορών επίπλων του σπιτιού και του κήπου σας γρήγορη, εύκολη και ευχάριστη. Εξετάστε αυτές τις χρήσιμες συμβουλές κατά την επιλογή της επιπλώσης για όλους τους χώρους διαβίωσής σας – στο εσωτερικό ή και έξω

Το καθιστικό είναι ο χώρος συγκέντρωσης στο σπίτι σας, έτσι σιγουρευτείτε ότι έχετε έναν καναπέ καλής ποιότητας. Ψάξτε τα πλαίσια καναπέδων που κατασκευάζονται με την κοινή κατασκευή και που δεν κρατιούνται μαζί με τα καρφιά, τις συνδετήρες, ή την κόλλα. Τα πλαίσια των καναπέδων δεν πρέπει να στρίβουν, να τρίζουν, ή να ταλαντεύονται, και τα πόδια πρέπει να γίνουν από το στερεό ξύλο. Μπορείτε να προστατεύσετε τα πατώματα καθιστικών από τις γρατσουνιές με την εφαρμογή του ραβδιού-επάνω αισθητού στο κατώτατο σημείο ποδιών.

Οι καναπέδες δέρματος είναι μια καλή επιλογή εάν έχετε μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα επειδή είναι ανθεκτικοί και εύκολοι να καθαριστούν. Για τον καλύτερο ποιοτικό καναπέ δέρματος, επιλέξτε ένα προϊόν που γίνεται από το κορυφαίο δέρμα σιταριού. Εάν χρειάζεστε ένα επιπλέον κρεβάτι για τους επισκέπτες στο σπίτι σας, αγοράστε έναν καναπέ κρεβάτι ύπνου ή ένα futon.

Όταν πρόκειται για το γραφείο σας, είναι όλα σχετιζόμενα με την καρέκλα σας, ειδικά αν εργάζεστε από το σπίτι. Για να αγοράσετε το καλύτερο προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες σας, σιγουρευτείτε ότι τα μπράτσα, το προσκέφαλο, το ύψος, και η κλίση της καρέκλας σας είναι διευθετήσιμα. Εάν κάθεστε στην καρέκλα γραφείου για αρκετές ώρες, σιγουρευτείτε ότι θα αγοράσετε ένα προϊόν με ένα πρόσθετος-άνετο κάθισμα και την καλή οσφυϊκή υποστήριξη για να αποτρέψετε τον πόνο πλάτης ή λαιμών. Για να εγχύσετε το προσωπικό ύφος στο χώρο του γραφείου σας πέρα από την παραδοσιακή μαύρη καρέκλα, μια εξαιρετική πρόταση θα ήταν μια κόκκινη, πράσινη τσιμέντου, πορτοκαλή ή και άσπρη καρέκλα.

Εμπνευστείτε από τα άρθρα μας

Είτε μοιράζεστε την ώρα του γεύματος με την οικογένεια, είτε παίζετε επιτραπέζια παιχνίδια ή διασκεδάζετε, το σίγουρο είναι ότι ξοδεύετε πολύ χρόνο στην τραπεζαρία σας όταν μοιράζεστε στιγμές με τους αγαπημένους σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό προϊόν για όλες τις ανάγκες σας.

Κατά την αγορά ενός τραπεζιού δείπνου, λάβετε υπόψη το σχήμα του. Εάν πρόκειται να κάθονται πολλά άτομα, μια καλή επιλογή είναι ένα μεγάλο ορθογώνιο τραπέζι. Για μικρότερους χώρους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τραπέζια που μεγεθύνονται και οι έξτρα πάγκοι να τοποθετηθούν τακτοποιημένα κάτω από το τραπέζι σας όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Για να προωθήσετε μια αίσθηση οικειότητας ενώ δειπνείτε, τοποθετείστε ένα στρογγυλό τραπέζι, και ψάξτε ένα με μια βάση βάθρων για το μέγιστο χώρο στα πόδια. Ένα τετράγωνο τραπέζι φαγητού είναι μια ιδανική επιλογή για singles ή ζευγάρια, και μπορεί να ωθείται σε μια γωνία για να εξοικονομήσετε χώρο.

Στις αγορές επίπλων κρεβατοκάμαρας, είναι εύκολο να επικεντρωθείτε στο να πάρετε το σωστό κρεβάτι, αλλά μην ξεχάσετε το κομμό σας, το οποίο θα κάνει τη διαφορά στον χώρο. Όταν ψωνίζετε ένα κομμό, ψάξτε την ποιοτική κατασκευή.

Όπως και στον καναπέ σας, σιγουρευτείτε ότι τα συρτάρια χαρακτηρίζουν την ξυλουργική τεχνική ‘ψαλιδωτή σύνδεση’ – όχι καρφιά, συνδετήρες, ή κόλλα. Τα συρτάρια κομμό πρέπει να στηρίζουν επαρκώς τις διάφορες στάσεις και να αποτρέπουν τυχόν ολισθήσεις του επίπλου, και βεβαίως πρέπει να ανοίγουν και να κλείνουν ομαλά. Οι λαβές και τα εξογκώματα συρταριών πρέπει να εγκαθίσταται σφιχτά για το εύκολο άνοιγμα και το κλείσιμο

Στην κουζίνα, το πάσο προσφέρει μια σειρά από βασικά οφέλη. Παρέχει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, κάποιες  φορές (ανάλογα το μέγεθος) επιπλέον θέσεις για καθίσματα και χώρο για την προετοιμασία των φαγητών. Προτού να αγοράσετε ένα πάσο, σιγουρευτείτε ότι έχετε μετρήσει σωστά το χώρο και έχετε αξιολογήσει την χωρητικότητα σας. Επιτρέψτε περίπου 3 πόδια έκταση γύρω από όλες τις πλευρές του πάσου, έτσι ώστε να μπορείτε ελεύθερα να κινείστε.

Για μια μικρότερη κουζίνα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσει ανοιγοκλεινόμενο πάσο. Αυτά είναι εξαιρετικά ευέλικτα, και σε φυσικό ξύλο προσθέτει ζεστασιά στο χώρο σας. Αυτό το προϊόν παρέχει μια επιφάνεια για την κοπή και τον τεμαχισμό, αλλά μπορείτε να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του με την αγορά μερικών σανίδων κοπής.

Εάν τα παιδιά σας μοιράζονται μια κρεβατοκάμαρα, τα κρεβάτια κουκετών δίνουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Όταν ψωνίζετε για κρεβάτια κουκέτες, να παίρνετε πάντα τις μετρήσεις. Επιτρέψτε τουλάχιστον 2 πόδια του διαστήματος μεταξύ του ανώτατου στρώματος και της οροφής. Για περισσότερη ασφάλεια και διάρκεια, αγοράστε κρεβάτια κουκετών που κατασκευάζονται από το στερεό ξύλο όπως τη σημύδα, τον κέδρο, ή το πεύκο, και σιγουρευτείτε ότι πληρούν τα ομοσπονδιακά πρότυπα ασφάλειας καταναλωτικών προϊόντων για προϊόντα παιδιών.

Κρατήστε το δωμάτιο των παιδιών σας τακτοποιημένο με ένα ευρύχωρο κουτί παιχνιδιών. Μπορούν να είναι ξύλινα ή πλαστικά κιβώτια , πτυσσόμενοι κάδοι με μαλακός πλαισιωμένο υλικό, ιδιαίτερα φιλικά προς τα παιδιά και εύκολος να δημιουργηθούν και να διαλυθούν.

Εάν ψωνίζετε προϊόντα κήπου, βεράντας και εξωτερικού χώρου γενικά, να έχετε υπόψη ότι μερικά υλικά αντέχουν καλύτερα από άλλα. Τα αντικείμενα που φτιάχνονται από τον επεξεργασμένο σίδηρο είναι βαριά και ανθεκτικά, και μπορούν να υπομείνουν την υγρασία και τη θερμότητα. Τα έπιπλα ρητίνης είναι ανθεκτικά στην υγρασία και είναι διαθέσιμα σε πολλές μορφές. Και τα έπιπλα επεξεργασμένου σιδήρου και ρητίνης μπορούν να συνδυαστούν με τα υπαίθρια μαξιλάρια που γίνονται από τα ζωηρόχρωμα υφάσματα που είναι ανθεκτικά στο ξεθώριασμα. Για τα καλύτερα ξύλινα υπαίθρια έπιπλα, ψάξτε προϊόντα που γίνονται από τον κέδρο ή τον ευκάλυπτο.

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.