Καλάθι αγορών

Πέντε τρόποι για να κάνετε τον εργασιακό χώρο πιο δημιουργικό

γραφείο σχεδιασμός 2017

Ιδέες διακόσμησης γραφείου για να το μετατρέψετε σε χώρο δημιουργίας. Με μόλις πέντε ανέξοδους τρόπους.

Το γραφείο σου και το ευρύτερο εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να σε κάνει ακόμα πιο δημιουργική. Όσον αφορά τη δημιουργικότητα και τη καινοτομία, έχουν αποκτήσει μεγάλη σημασία στις επιχειρήσεις και τους χώρους εργασίας. Έχει υπάρξει μάλιστα μια αυξανόμενη έμφαση στο πώς να δημιουργηθεί το είδος του περιβάλλοντος που προωθεί την καινοτομική συμπεριφορά.
Έχουμε δει  χώρους εργασίας στολισμένους με μηχανές φλίπερ και ποδοσφαιράκι, και χώρους χαλάρωσης με πουφ και χαρούμενα χρώματα στους τοίχους. Τέτοια τεχνάσματα μπορεί εικονικά να δείχνουν ότι απελευθερώνουν την εργασία, αλλά δεν έχει αποδειχθεί επίσημα ακόμα.
Σύμφωνα με έρευνα, η δημιουργικότητα μπορεί να προωθηθεί με κάποιες πολύ απλές αλλαγές στον χώρο. Για την ακρίβεια, η έρευνα έδειξε τους παρακάτω πέντε τρόπους.

#1 Γερμανική Έρευνα

Μία Γερμανική έρευνα του 2013 έδειξε πως το φως που έχουμε στον χώρο μας επηρεάζει σημαντικά τη δημιουργικότητα μας. Μάλιστα, έδειξε πως η δουλειά μας είναι καλύτερη κάτω από ένα πιο ήπιο και μαλακό φως.

#2 Πανεπιστήμιο του Ιλινόις

Μία μελέτη από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις διαπίστωσε ότι ο θόρυβος υποβάθρου σε παραδοσιακό καφέ είναι η τέλεια κατάσταση για να ανθίσουν δημιουργικές σκέψεις.
Ιδέες διακόσμησης γραφείου για να το μετατρέψετε σε χώρο δημιουργίας. Με μόλις πέντε ανέξοδους τρόπους.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Μελέτη του 2008

Η καφεΐνη που λαμβάνουμε μέσω του καφέ, έχει αποδειχθεί μέσω διαφόρων ερευνών πως ενισχύει όχι μόνο τις αντοχές αλλά την απόδοση του ατόμου σε μια εργασία. Μελέτη του 2008 καταλήγει στο συμπέρασμα πως τα αποδοτικά οφέλη της καφεΐνης αποδεικνύονται καλύτερα όταν πίνουμε καφέ, πριν από αγώνες αντοχής και δραστηριότητες που απαιτούν ένταση και συχνές παύσεις και επανεκκινήσεις.

#4 Μελέτη για την μπύρα

Μια εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα νέο εμπορικό σήμα της μπύρας που ονομάζεται ”Ο λύτης Προβλημάτων”, οι οποίες ισχυρίζονται ότι μπορούν να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά μας. Πιστεύουν ότι ο αν ο δείκτης αλκοόλ στο αίμα είναι 0,075% τότε είμαστε στο τέλειο στάδιο δημιουργικότητας.
Μελέτη για την μπύρα.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#5 Πανεπιστήμιο του Central Lancashire

Μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire διαπίστωσε ότι έχουμε την τάση να κάνουμε κάτι καλύτερο για δημιουργικές εργασίες, όταν έχουμε βαρεθεί. Το να ονειροπολούμε, πυροδοτεί τη σκέψη και την όρεξη μας
Διακόσμηση γραφείου με πίνακες.

Μερικά ακόμη tips για δημιουργικό γραφείο:

 • Δημιούργησε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Όσο μικρός και αν είναι ο χώρος που εργάζεσαι, υπάρχουν τρόποι να τον κάνεις να δείχνει πιο όμορφος. Από τα βασικά που πρέπει να εξασφαλίσεις είναι καλός φωτισμός, και σωστή καρέκλα. Ένα μικρό βάζο για να βάλεις ένα όμορφο λουλούδι και μία κορνίζα με φωτογραφία των αγαπημένων σου, θα σου αλλάξουν τη διάθεση. Να μην ξεχνάς πως τα μικρά πράγματα στη ζωή κάνουν τη διαφορά. Δεν χρειάζεται ούτε πολλά λεφτά, ούτε κόπος.
 • Τεχνολογία. Αν παρατηρήσεις ότι οι υπολογιστές κολλάνε και εμφανίζουν προβλήματα μην περιμένεις μέχρι να σε «προδώσουν» την πιο ακατάλληλη στιγμή. Ανάφερε το στον προϊστάμενό σου. Η τεχνολογία προχωράει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι κρίμα να χάνεις χρόνο χωρίς λόγο, τόσο εσύ, όσο και η δουλειά που θα μένει πίσω.
 • Οργάνωση και πάλι οργάνωση. Προμηθεύσου, ντοσιέ, κλασέρ, κουτιά αποθήκευσης και οτιδήποτε θα κάνει το χώρο σου να είναι πιο τακτοποιημένος και οργανωμένος.
 • Μην ξεχάσεις τα φυτά. Τα φυτά μπορεί να έχουν τρομερά οφέλη στο εργασιακό σου περιβάλλον. Καθώς, γεμίζουν το χώρο με οξυγόνο, και μειώνουν τις επιπτώσεις της σκόνης. Μπορούν να λειτουργήσουν και σαν φυσικά χωρίσματα. Επίσης παρέχουν σκιά αν κάθεσαι κοντά σε παράθυρο.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.