Καλάθι αγορών

Αυτά τα αντικείμενα οικιακής χρήσης έχουν ημερομηνία λήξης

Διαβάστε ποια είδη οικιακής χρήσης έχουν ημερομηνία λήξης. Πρακτικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι

Διαβάστε ποια είδη οικιακής χρήσης έχουν ημερομηνία λήξης. Πρακτικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας.

Νομίζατε ότι τα είδη οικιακής χρήσης είναι… για πάντα ή έστω μέχρι να διαλυθούν; Μάθετε, ότι, πρέπει να αντικαθίστανται κάθε λίγα χρόνια. Διαφορετικά, μπορούν να έχουν αρνητικές παρενέργειες στην υγεία σας. Γι’αυτό, φτιάξαμε μια λίστα για να μάθετε ποια είδη οικιακής χρήσης έχουν ημερομηνία λήξης. Πρακτικές ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας για να μην έχετε “άχρηστα” αντικείμενα χωρίς λόγο.
Όλοι, είστε προσεκτικοί και ελέγχεται μόνο τις ημερομηνίες λήξης στα τρόφιμα προκειμένου να μην αρρωστήσετε. Ωστόσο, παραλείπετε ένα σημαντικό κομμάτι: δεν εξετάζετε τις ημερομηνίες λήξεις στα καθημερινά αντικείμενα. Μάλιστα, αυτά τα αντικείμενα είναι δυνατόν να αναπαράγουν μικρόβια και ασθένειες. Είδη οικιακής χρήσης όπως πετσέτες, μαξιλάρια, παντόφλες, απολυμαντικά σπρέι και βούρτσες μαλλιών λήγουν ακριβώς όπως τα φαγητά.

#1 Μαξιλάρια (2-3 χρόνια)

μαξιλάρι
Το πολύ χρησιμοποιημένα μαξιλάρια μετά από κάποιο καιρό παραμορφώνονται. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πόνο στον αυχένα και στην πλάτη σας.

Αν το μαξιλάρι σας το έχετε δύο με τρία χρόνια, ίσως ήρθε η στιγμή που πρέπει να το αποχαιρετήσετε και να το πετάξετε στα σκουπίδια. Ως γνωστόν, τα μαξιλάρια κολλάνε νεκρά κύτταρα του δέρματος και ακάρεα σκόνης, τα οποία προκαλούν αλλεργίες. Επίσης, μετά από συνεχή χρήση παραμορφώνονται, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει πόνο στον αυχένα και στην πλάτη. Επομένως, η αντικατάσταση των μαξιλαριών κάθε λίγα χρόνια θα σας βοηθήσει να κρατήσετε μακριά τόσο τις αλλεργίες όσο και τον πόνο στον αυχένα.

#2 Παντόφλες (6 μήνες)

παντόφλες
Οι παντόφλες μπορούν να προκαλέσουν μολύνσεις από μύκητες.

Σίγουρα, οι παντόφλες είναι άνετα υποδήματα για να φορέσετε, ειδικά μετά από μια κουραστική μέρα στα τακούνια και τα άβολα παπούτσια. Είναι τόσο μαλακές και βολικές όπως οι κάλτσες. Ωστόσο, πλένονται πολύ σπάνια. Αυτό σημαίνει ότι οι παντόφλες μπορούν να προκαλέσουν μολύνσεις από μύκητες και να εξαπλωθούν μικρόβια πιο εύκολα από τις κάλτσες. Γι’αυτό, φροντίστε να πλένετε τις παντόφλες όσο πιο συχνά μπορείτε. Μάλιστα, πολλοί τύποι μπορούν να καθαριστούν εύκολα στο πλυντήριο ή με το χέρι. Βέβαια, για λόγους υγιεινής καλό είναι να τις αντικαθιστάτε κάθε 6 μήνες.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Σφουγγάρι μπάνιου

Σφουγγάρια μπάνιου
Τα σφουγγάρια είναι χειρότερα και από τις παντόφλες για την διατήρηση μύκητα και μούχλας.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η ιδανική στιγμή για να πετάξουν ένα σφουγγάρι είναι όταν αρχίσει να διαλύεται. Ωστόσο, μάθετε ότι τα σφουγγάρια είναι χειρότερα και από τις παντόφλες για την διατήρηση μύκητα και μούχλας. Γι’αυτό, μπορεί να δημιουργήσουν δερματικά προβλήματα. Για να το αποφύγετε, βράστε τα σε ζεστό νερό καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής τους για να περιορίσετε αυτούς τους κινδύνους. Αν δεν θέλετε να περιμένετε να διαλυθεί το σφουγγάρι, αντικαταστήστε το κάθε δύο εβδομάδες.

#4 Πετσέτα (1 έως 3 χρόνια)

Πετσέτα κουζίνας
Οι πετσέτες έχουν διάρκεια ζωής από 1 έως 3 χρόνια περίπου.

Οι πετσέτες είναι ειδικά φτιαγμένες ώστε να απορροφούν το νερό. Έτσι, προσφέρονται για να φιλοξενούν μούχλα και μύκητες. Επίσης, επειδή πλένονται συχνά, έχουν διάρκεια ζωής από 1 έως 3 χρόνια περίπου. Ακόμη και αν πλένετε τις πετσέτες με ζεστό νερό, να ξέρετε ότι δεν μπορεί εξ ολοκλήρου να εξαλειφθούν τα μικρόβια. Γι’ αυτό το λόγο καλό είναι να τις αντικαθιστάτε τουλάχιστον κάθε 3 χρόνια.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#5 Πιπίλες (2 μήνες)

πιπίλες
Εάν το μωρό σας βγάζει δόντια, ελέγξτε την πιπίλα κάθε φορά που την χρησιμοποιεί γιατί γίνονται ρωγμές πιο συχνά από το συνηθισμένο.

Θα πρέπει να αντικαθιστάτε τις πιπίλες μετά από 2 μήνες για λόγους υγιεινής. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που θα πρέπει  να αντικαταστήσετε την πιπίλα του μωρού πριν τους 2 μήνες. Σας προτείνουμε να την αντικαταστήσετε κάθε φορά που παρατηρείτε μια ρωγμή ή σπάσιμο, ειδικά αν είναι λατέξ.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.