Μενού
Μενού

Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να αγγίζει με τίποτα η ηλεκτρική σκούπα

Τα πράγματα που δεν πρέπει να αγγίζει η ηλεκτρική σκούπα. Ιδέες για το σπίτι με πρακτικά tips
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Τα πράγματα που δεν πρέπει να αγγίζει η ηλεκτρική σκούπα. Ιδέες για το σπίτι με πρακτικά tips.

Σκουπίζετε το πάτωμά σας με ηλεκτρική σκούπα; Κάποια στιγμή, σταμάτησε να λειτουργεί για κάτι…”πήρε” καταλάθος; Ενδεχομένως, να μάζεψε κάτι που δεν πρέπει. Γι’αυτό, μάθετε ποια είναι τα πράγματα που δεν πρέπει να αγγίζει η ηλεκτρική σκούπα. Ιδέες για το σπίτι σας με τα πιο έξυπνα και πρακτικά tips.
Όλοι έχετε κατά καιρούς ευχαριστήσει τον Hubert Cecil Booth (εφευρέτη της ηλεκτρικής σκούπας) και σίγουρα θα έχετε πολύ καλούς λόγους. Άλλωστε, η ηλεκτρική σκούπα έχει αποδειχθεί ότι είναι ο  «σωτήρας» κάθε νοικοκυράς. Αυτό συμβαίνει, διότι κάνει το εξονυχιστικό σκούπισμα σε χρόνο-αστραπή. Για όσους, λοιπόν, αγαπούν αυτό τον πολύτιμο σύμμαχο για την καθαριότητα του σπιτιού, ετοιμάσαμε αυτόν τον κατάλογο με τα απαγορευμένα πράγματα που δεν πρέπει να αγγίξει ποτέ η ηλεκτρική σκούπα. Αναρωτιέστε γιατί; Μα φυσικά για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της.

#1 Καρφιά και βίδες

Καρφιά και βίδες

Ακόμη και μια μικρή καρφίτσα μπορεί να τρυπήσει τη σακούλα της συσκευής.


Βάλτε καλά στο μυαλό σας ότι η ηλεκτρική σκούπα δεν είναι φτιαγμένη για να «ρουφά» και να αντέχει τα πάντα. Το ξέρατε ότι ακόμη και μια μικρή βελόνα ή καρφίτσα μπορεί να τρυπήσει τη σακούλα της συσκευής; Με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα σε αυτήν. Γι’αυτό, καλό θα είναι να προσέχετε και να έχετε και μαζέψει τα καρφιά, τις βίδες ακόμα και τους συνδετήρες σας. Πως; Μα, φυσικά με τον πατροπαράδοτο τρόπο: τη σκούπα και το φαράσι.

#2 Σπασμένα γυαλιά

σπασμένο ποτήρι

Τα θρύψαλα μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά τόσο στον κάδο όσο και το μοτέρ της ηλεκτρικής σκούπα.


Μπορεί να σας φαίνεται αυτονόητο, αλλά πάνω στον πανικό του σπασμένου ποτηριού ή ακόμη και βάζου μπορεί να υποκύψετε… σε αυτό το μεγάλο λάθος. Τα θρύψαλα μπορεί να προκαλέσουν τεράστια κι ανεπανόρθωτη ζημιά τόσο στον κάδο όσο και το μοτέρ της ηλεκτρικής σκούπα. Γι’αυτό προσοχή! Κρατήστε την μακριά τους.

#3 Καλλυντικά

καλλυντικά

Τα καλλυντικά μπορεί να αποβούν μοιραία για την ηλεκτρική σκούπα.


Σας έπεσε στο πάτωμα λοσιόν, μέικ απ, μάσκαρα ή σκιά ματιών; Μην βρείτε εύκολη λύση την ηλεκτρική σκούπα. Πιάστε την σκούπα και το φαράσι ή την σφουγγαρίστρα αλλά όχι ηλεκτρική. Εκτός κι αν θέλετε την επόμενη φορά που θα καθαρίσετε το σπίτι σας με την ηλεκτρική να βαφτεί με το χρώμα της αγαπημένης σας σκιάς ματιών. Σίγουρα, δεν θα το επιθυμούσατε.

#4 Χώμα

χώμα

Μαζέψτε το χώμα με τον παραδοσιακό τρόπο.


Μόλις φυτέψατε τα νέα λουλούδια στις γλάστρες σας, και πάνω στην κούρασή σας θεωρείτε ότι είναι μια έξυπνη λύση να μαζέψετε τα χώμα με την ηλεκτρική σκούπα. Σας συνιστούμε να το ξανά σκεφτείτε. Το χώμα μπορεί να αποβεί καταστροφικό για το μοτέρ της. Αν, παρόλο αυτά το τολμήσετε, σας βλέπουμε σύντομα να ψάχνετε για νέα σκούπα.

Main Menu