Πώς να σχεδιάσετε μια ζεστή σύγχρονη κουζίνα 

Πανέμορφες ιδέες διακόσμησης για σύγχρονη κουζίνα με στυλ
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Πανέμορφες ιδέες διακόσμησης για σύγχρονη κουζίνα με στυλ.

Γνωρίζουμε ότι μια σύγχρονη κουζίνα με στυλ που αισθάνεται ζεστή και φιλόξενη μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά εμπιστευτείτε μας. Σας έχουμε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για σύγχρονη κουζίνα για να αντλήσετε έμπνευση.
Ρωτήστε οποιοδήποτε επαγγελματία σχεδιαστή κουζίνας και θα σας πει ότι χρησιμοποιώντας μερικά μοτίβα από άλλα είδη σχεδιασμού, μπορείτε να έχετε αυτόν τον κομψό και απίστευτο χώρο μαγειρέματος που πάντα ονειρευόσαστε. Με το επιπλέον πλεονέκτημα, ορισμένων πλούσιων και παρακμιακών πινελιών. Χρησιμοποιώντας μοτίβα από ρουστίκ και, ακόμη, από βιομηχανικές κουζίνες, ο σύγχρονος χώρος σας μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πολύ πιο φανταστικό. Γι’ αυτό, ρίξτε μια ματιά στις αγαπημένες μας ιδέες και αντλήστε έμπνευση. 

1. Επιλέξτε ξύλινο δάπεδο

ξύλινο πάτωμα κουζίνας

Είναι εκπληκτικό το πόση επιρροή μπορεί να έχει ένα πάτωμα.


Ανεξάρτητα από το πόσο ζωηρή και cool είναι η σχεδίαση της κουζίνας σας, αν προσθέσετε φυσικό ξύλινο δάπεδο, η ζεστασιά θα ακτινοβολεί σε όλο το χώρο. Μάλιστα, θα προσθέσει ένα μαλακότερο στοιχείο που πραγματικά λειτουργεί πολύ όμορφα. Είναι εκπληκτικό το πόση επιρροή μπορεί να έχει ένα πάτωμα, αλλά δείτε εδώ, έχει πραγματικά “μαλακώσει” μια λαμπερή λευκή κουζίνα.

2. Απολαύστε το εκτεθειμένο τούβλο

κουζίνα με τούβλο

Τα εκτεθειμένα τούβλα είναι η ιδανική λύση για να προσθέσετε ζεστασιά στο χώρο σας.


Μιλώντας για τρόπους να προσθέσετε μια μικρή πλούσια ζεστασιά σε μια σύγχρονη κουζίνα, πιστεύουμε ότι τα εκτεθειμένα τούβλα είναι η ιδανική λύση. Μπορεί να υπάρχει ένα βιομηχανικό μοτίβο στη συγκεκριμένη κουζίνα, αλλά το σύγχρονο στοιχεία δεν λείπει. 

3. Επιλέξτε ένα ζεστό χρώμα τοίχου

κουζίνα

Προτιμήστε ζωντανές αποχρώσεις που δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς και ηρεμίας.


Ας ανεβάσουμε την θερμοκρασία με ένα φλογερό χρώμα τοίχου. Αν τολμήσετε να κάνετε το βήμα, μπορείτε να ξεφύγετε απολύτως με το βάψιμο ενός τοίχου σε μια ζωντανή απόχρωση που δημιουργεί μια αίσθηση ζεστασιάς και ηρεμίας ακόμη και στις πιο σύγχρονες κουζίνες. Σκεφτείτε τις κόκκινες, πορτοκαλί και κίτρινε αποχρώσεις για εκπληκτικά αποτελέσματα. 

4. Βάψτε το ταβάνι

κουζίνα με μαύρο ταβάνι

Αν θέλετε να προσθέσετε μια αίσθηση ζεστασιάς σε μια κατά τα άλλα σύγχρονη κουζίνα, επιλέξτε το μαύρο χρώμα στο ταβάνι.


Η συγκεκριμένη ιδέα δεν είναι για τους δειλούς. Μια χρωματιστή οροφή είναι σίγουρα ένα σύγχρονο στοιχείο σχεδιασμού. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική για να προσθέσετε μια αίσθηση ζεστασιάς σε μια κατά τα άλλα πολύ σύγχρονη κουζίνα, επιλέξτε το μαύρο. Θα νιώθετε σαν να μαγειρεύετε καθημερινά κάτω από έναν αστραφτερό ουρανό. 

5. Επιλέξτε ένα φανταστικό χρώμα πλακιδίων 

μπλε πλακάκι κουζίνας

Ένα κλασσικό χρώμα θα κάνει ολόκληρο το δωμάτιό να αισθάνεται πολύ πιο δελεαστικό.


Αν θέλετε να προσθέσετε ζεστασιά και γοητεία σε μια κομψή και μοντέρνα κουζίνα, μια φυσική λύση είναι να επιλέξετε μερικά κεραμίδια με ύφος και στυλ για το splashback. Ένα κλασσικό ή ζεστό χρώμα θα ακτινοβολήσει και θα κάνει ολόκληρο το δωμάτιό να αισθάνεται πολύ πιο δελεαστικό. 

Κατηγορίες Προιόντων