Όμορφες ιδέες για να τα χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά τα πλαστικά μπουκάλια

Πως θα χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά τα πλαστικά μπουκάλια. Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Πως θα χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά τα πλαστικά μπουκάλια. Πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης σπιτιού.

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείται τα πλαστικά μπουκάλια μόνο για να πίνετε νερό. Μάθετε, λοιπόν, ότι οι χρήσεις τους είναι πολύ περισσότερες από αυτές που νομίζετε. Γι’αυτό βρήκαμε εναλλακτικές χρήσεις τους και σας τις παρουσιάζουμε για να αντλήσετε πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι.

DIY: Πως θα φτιάξετε ένα οικονομικό και εύκολο αρωματικό για την ντουλάπα σας.

#1 Φτιάξτε όμορφα κουτιά-θήκες για τους μαρκαδόρους των παιδιών σας

πλαστικά μπουκάλια ως θήκες

Πάρτε τόσα μπουκάλια όσο οι θήκες που θέλετε να κατασκευάσετε. Κόψτε τις βάσεις τους και στη συνέχεια ενώστε τα μεταξύ τους με φερμουάρ, που θα έχετε ήδη προμηθευτεί. Κολλήστε, λοιπόν, το φερμουάρ στις δύο άκρες των δύο βάσεων των μπουκαλιών και γεμίστε τα με μαρκαδόρους, στυλό, μολύβια ή ότι άλλο επιθυμείτε.

πλαστικά μπουκάλια

Μάλιστα, αν βάψετε το μπουκάλι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως συσκευασίες δώρων για τους δικούς σας φίλους ή τους φίλους των παιδιών σας. Πραγματικά, με λίγο μόνο μπουκάλια μπορείτε να φτιάξετε αμέτρητα πράγματα.

#2 Φτιάξτε όμορφα κουτάκια για τα γλυκά

κουτιά γλυκών

Δείτε και εσείς πόσα χαριτωμένα κουτάκια μπορείτε να φτιάξετε με τη βάση από ένα πλαστικό μπουκάλι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε την άκρη του μπουκαλιού σας και μετά να τυλίξετε στην άκρη μια όμορφη αυτοκόλλητη ταινία. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα κουτάκια για να αποθηκεύετε τα muffins, τα γλυκά ή τα κέικ σας.

Μοναδικοί τρόποι για να αποθηκεύσετε τα μπαχαρικά.

#3 Φτιάξτε θήκη για τις πλαστικές σακούλες

θήκη για σακούλες

Για αρχή κόψτε το κάτω μέρος του μπουκαλιού και έπειτα τοποθετήστε το στο εσωτερικό ενός ντουλαπιού με το πάνω μέρος προς τα κάτω. Τοποθετήστε τις σακούλες μέσα στο μπουκάλι και τραβήξτε μια σακούλα, όποτε τη χρειάζεστε, από το κάτω μέρος.

#4 Ξεχωρίστε τον κρόκο από το ασπράδι

αυγό

Ένα κόλπο που σίγουρα θα το έχετε δει σε βίντεο ή άρθρα με έξυπνα tips για την κουζίνα. Πιέστε το μπουκάλι, κρατήστε το πάνω από τον κρόκο και στη συνέχεια αφήστε τη λαβή σας για να ρουφήξει το μπουκάλι τον κρόκο. Έτσι θα ξεχωρίσετε εύκολα το ασπράδι από τον κρόκο ενός αυγού.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό