Καλάθι Αγορών

T. 2103003039 Δ -Τ 09:00-17:00  | Τριτη – Πεμπτη 10.00 – 18.00 | Παρασκευή 10.00 – 18.00 *Αντικαταβολή έως 150€

Πως θα βάλετε σε τάξη το υπνοδωμάτιό σας

Εύκολες και πρακτικές ιδέες οργάνωσης για το υπνοδωμάτιο
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

– Ζητήστε προσφορά για ανακαίνιση σπιτιού

Εύκολες και πρακτικές ιδέες οργάνωσης για το υπνοδωμάτιο.

To υπνοδωμάτιο σας τον τελευταίο καιρό περνάει… δύσκολες μέρες; Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί είναι πάντα ακατάστατο και απεριποίητο; Για να σας βοηθήσουμε να βάλετε σε τάξη τη ζωή και το προσωπικό ησυχαστήριο σας, παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις πιο πρακτικές ιδέες οργάνωσης για το υπνοδωμάτιο που θα σας βοηθήσουν να (αυτο)οργανωθείτε. Τι περιμένετε; Αντλήστε έμπνευση για ξεκινήστε την διαδικασία καθαρισμού.
Σας αρέσει το μπλε; Όμορφες ιδέες για να το βάλετε στο υπνοδωμάτιό σας.

 1. Αρχικά, μαζέψτε και τοποθετείστε στην θέση τους όλα τα ρούχα, βιβλία και υπόλοιπα αντικείμενα. Με αυτό τον τρόπο δεν θα σπαταλάτε ώρα μέχρι να βρείτε το αγαπημένο σας μπλουζάκι ή βιβλίο.
 2. Τινάξτε το κρεβάτι. Ναι, όσο απλό και αν ακούγεται, πολλοί δεν το κάνουν, με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται πλήθος σκόνης πάνω σε αυτό.
 3. Πλένετε τα κλινοσκεπάσματα. Βασικός κανόνας για να έχετε ένα μυρωδάτο υπνοδωμάτιο. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να πάρετε περισσότερες ιδέες: Θέλετε ένα κρεβάτι που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα πεντάστερο ξενοδοχείο; Αλλάξτε τα κλινοσκεπάσματα!

κρεβάτι
Βρες ένα πρωί ή απόγευμα ή ακόμη και μια ολόκληρη μέρα την οποία θα αφιερώσεις αποκλειστικά και μόνο στο δωμάτιο σου χωρίς να σε διακόψει κανείς.

4. Γυρίστε από την άλλη πλευρά το στρώμα και δείτε πόση σκόνη θα βγάλει.
5. Μετακινείστε το κρεβάτι και καθαρίσετε κάτω από αυτό. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσετε το υπνοδωμάτιο, καθώς κάτω από το κρεβάτι υπάρχει αρκετή σκόνη.
6. Απομακρύνετε τη σκόνη από όλες τις επιφάνειες και σκουπίστε τους διακόπτες του ρεύματος, λάμπες και ανεμιστήρα οροφής με ένα πανί μικροϊνών.
7. Καθαρίστε τα τζάμια και τους καθρέπτες με ένα καθαριστικό για γυαλί. Δεν βλέπετε πολύ καλύτερα τον εαυτό σας στον καθρέπτη;
8. Σκουπίστε τις κουρτίνες με την ηλεκτρική σκούπα τοποθετώντας το κατάλληλο αξεσουάρ και πλύνετε τις κουρτίνες ή καθαρίστε τις περσίδες.
Μάθετε πως θα δημιουργήσετε την πιο τέλεια κουρτίνα για το μπάνιο σας.

epipla kouzinas

Ζητήστε προσφορά ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.