Καλάθι αγορών

Οργανωτικές ιδέες για το ψυγείο και την κατάψυξή σας

Πρακτικές ιδέες οργάνωσης για το ψυγείο και τον καταψύκτη σας. Ιδέες και λύσεις για την κουζίνα

Πρακτικές ιδέες οργάνωσης για το ψυγείο και τον καταψύκτη σας. Ιδέες και λύσεις για την κουζίνα.

Η ακαταστασία δεν υπάρχει μόνο στα ντουλάπια της κουζίνας. Μάθετε, ότι ακόμη και στα ψυγεία και τους καταψύκτες τα πράγματα μπορούν πολύ εύκολα να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Γι’αυτό σας έχουμε τις πιο έξυπνες ιδέες οργάνωσης για το ψυγείο και τον καταψύκτης σας. Ιδέες και λύσεις για την κουζίνα που θα σας λύσουν τα χέρια.

Αυτά πρέπει να προσέξετε:

 1. Ετικέτα και ημερομηνία: Οτιδήποτε έχετε τυλίξει σε χαρτί ή είναι τοποθετημένο σε τσάντα ή αποθηκευμένο σε πλαστικό δοχείο τοποθετήσετε μια ετικέτα με την ημερομηνία. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα ανησυχείτε πότε λήγουν τα τρόφιμα ή τι είναι το καθένα ή πόσο καιρό το έχετε.
 2. Καθαρίστε τακτικά το ψυγείο και τον καταψύκτη: Πετάξτε οτιδήποτε έχει χαλάσει. Εκτός από την απλή υγιεινή, αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε τι έχετε. Ακόμη, και να δημιουργήσετε χώρο για νέες αγορές τροφίμων και να μειώσετε την ανάγκη για χρονοβόρο καθαρισμό.
 3. Σπάνια αντικείμενα: Τοποθετήστε τα σπάνια χρησιμοποιούμενα αντικείμενα στο πίσω μέρος ή στο κάτω μέρος του ψυγείου και τα πιο συχνά αντικείμενα πιο μπροστά ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση.
 4. Χαρτοπετσέτες: Βάλτε χαρτοπετσέτες κάτω από φρούτα και λαχανικά. Αυτό καθιστά ευκολότερο τον καθαρισμό.
 5. Ομαδοποιήστε τα τρόφιμα μαζί: Αυτό καθιστά ευκολότερο να βλέπετε τι έχετε όταν έρθει η ώρα να κάνετε μια λίστα αγορών.
 6. Ομαδοποίηση με ημερομηνία λήξης: Εάν έχετε μια δέσμη προϊόντων (ή κάποιο άλλο είδος φαγητού) που έχει παραμείνει στο ψυγείο περισσότερο και θα λήξει νωρίτερα, τοποθετήστε τα μαζί και διαχωρίστε τα από τις νεότερες αγορές. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παλιά αυγά και τα λαχανικά στα αριστερά πριν προχωρήσετε στα νέα στα δεξιά.
 7. Οτιδήποτε λερώνει: Βάλτε οτιδήποτε γνωρίζετε ότι πρόκειται να στάξει -ειδικά το κρέας και τα πουλερικά, που μπορούν να μολύνουν άλλα τρόφιμα- στο κάτω ράφι. Έτσι θα προκαλέσει μικρότερη ζημιά.
 8. Γαλακτοκομικά: Είναι αλήθεια ότι τα τρόφιμα που αποθηκεύονται στην πόρτα είναι εκτεθειμένα σε ελαφρώς υψηλότερες θερμοκρασίες. Οπότε προσπαθήστε να μην βάλετε εκεί τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα εξίσου αναλώσιμα αντικείμενα.
 9. Οργάνωση: Εάν αποθηκεύετε πολλά τρόφιμα σε δοχεία, αγοράστε στοίβαγμα με ομοιόμορφο μέγεθος και σχήμα. Θα χωρέσουν στο ψυγείο και στον καταψύκτη κατά τρόπο που να χρησιμοποιεί λιγότερο χώρο από το να στοιβάζονται τυχαία τα τρόφιμα σε διαφορετικές συσκευασίες. Υπάρχουν επίσης ειδικά διαμορφωμένοι διοργανωτές για κρασί, κουτιά σόδας και άλλα είδη με μοναδικό σχήμα μέσα στο ψυγείο σας.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.